:roflol: allam yaa delümüyük nan bizzz :roflol:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan benimde 22 +0 600 gr maşallahhhhhhhhhhhh
bende naannnnnnnnnnn
maşallah canım
anam bende kıskandım şincik
kızdırrrr ooŞenizhihoyyyt
allahtan hayırlısı cnm yaa :Saruboceq: kaç haftalıksın sen cnmmm küçük diyosun bakem minnoşaaa
zaren dur canını sıkma hemen kendi doktorunla görüş tekrar ..devlet hastanelerinde dogru dürüst cinsiyet bile söylemiyorlar nasıl söyledi ki sana ..yanlış anlamdım dimi devlet hastanesinde söylediler sana kız diye..kendi doktorunla bir konuş allah gönlündekini nasip etsin..
anam kenyaa hoşgeldin kııı,
kızz sendende tomblak bi bebiş çıkması şaşırtıcı olur kııı :roflol: kendin dal gibisin yaa ondan :roflol:
bendende mesela cılız bişey çıkarsa şaşırtıcı olur :roflol:
maşallah göbüşünüze sizin benim kide çıktı birde üstümde suan yakında geliyorum diye kafasını çıkarmış bebek var göbegimde çekineyim bugün...neysem bana müsade canlarım mesaim bitti..hafta sonu pek giremem sanırım zati eve gidip yemek yedikten sonra kuaföre gidecem..kendinize ve yigenlerime iyi bakın..görüşürüz..
maşallah göbüşünüze sizin benim kide çıktı birde üstümde suan yakında geliyorum diye kafasını çıkarmış bebek var göbegimde çekineyim bugün...neysem bana müsade canlarım mesaim bitti..hafta sonu pek giremem sanırım zati eve gidip yemek yedikten sonra kuaföre gidecem..kendinize ve yigenlerime iyi bakın..görüşürüz..
sağlıklı bi kızçem olsun o zamaaaaaaaan
canım 22+1 de gittim usg ye.. 428 gr. dı... bak nehiriverin verdiği listeye göre de zayıf kalmış bebişim yaaaa:çok üzgünüm: besleyememişim yavrumu:1no2:
evet canım normalde söylemiyorlar devlet hastanesinde.. ben zaten söylemez diye sormadım bile... kaçıncı bebeğin dedi bende ilk olacak dedim... kız bebek dedi... aaa gerçekten mi doktorumuz erkek demişti dedim hiç cevap vermedi... pazaresi gidince anlarız bakalım ne olduğunu.... şu an kafama takılan tek şey kilosunun düşük olması yaaa bundan sonra herbişeyi zorla da olsa yiyecem...
nehirin göbene bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn aboooooooooooooo :1shok: masallah gıııı
ya sbeni neden merak etmıyonuz hııı :mymeka:
koy kıs sende kıskanmaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?