2009 Kasm Anneleri

kıslar ben de kendime hamilelik çizelgesi oluşturmuştum
gelişmelerimi tarih açıklama olarak burdan takip ediyorum
bide notlarımı da yazıyorum
şimdide bu fetus ağırlıkları da ekledim
artık burdan takip ederim iyi oldu valla

ben geldim yemeğimi yedim anam ama hala acım ben ya tablotta ne var ne yok sildim süpürdüm halbuki ama sanki hiçbirşey yememiş gibiyim kafamçokkarıştı

anam kenyaa hoşgeldin kııı,
kızz sendende tomblak bi bebiş çıkması şaşırtıcı olur kııı :roflol: kendin dal gibisin yaa ondan :roflol:
bendende mesela cılız bişey çıkarsa şaşırtıcı olur :roflol:

maşallah göbüşünüze sizin benim kide çıktı birde üstümde suan yakında geliyorum diye kafasını çıkarmış bebek var göbegimde çekineyim bugün...neysem bana müsade canlarım mesaim bitti..hafta sonu pek giremem sanırım zati eve gidip yemek yedikten sonra kuaföre gidecem..kendinize ve yigenlerime iyi bakın..görüşürüz..

kızdırrrr ooŞenizhihoyyyt

sağlıklı bi kızçem olsun o zamaaaaaaaan

allahtan hayırlısı cnm yaa :Saruboceq: kaç haftalıksın sen cnmmm küçük diyosun bakem minnoşaaa

canım 22+1 de gittim usg ye.. 428 gr. dı... bak nehiriverin verdiği listeye göre de zayıf kalmış bebişim yaaaa:çok üzgünüm: besleyememişim yavrumu:1no2:

evet canım normalde söylemiyorlar devlet hastanesinde.. ben zaten söylemez diye sormadım bile... kaçıncı bebeğin dedi bende ilk olacak dedim... kız bebek dedi... aaa gerçekten mi doktorumuz erkek demişti dedim hiç cevap vermedi... pazaresi gidince anlarız bakalım ne olduğunu.... şu an kafama takılan tek şey kilosunun düşük olması yaaa bundan sonra herbişeyi zorla da olsa yiyecem...

:roflol::roflol::roflol:

saol canımm sende cek görelim bye byeopuyorumnanaktan

mavii cidden seninde göbüşünü görmedik yaa hiçç,çek bi resim yaa..
görüşürüz cnm byy

nehirin göbene bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn aboooooooooooooo :1shok: masallah gıııı
ya sbeni neden merak etmıyonuz hııı :mymeka:

anaaa zeren yapma yaav bölee klava: bütün bebişler standart kiloda olcek değil yaaa,üzme kendinii o alır alcağını merak etmee sağlıklı olsun yeter cnmm :teselli:

özelinee bakkkkkkkkkkkkk

:umursamaz:
nehirin göbene bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn aboooooooooooooo :1shok: masallah gıııı
ya sbeni neden merak etmıyonuz hııı :mymeka:

nesandın yağmı senin gibi topppp gibi göbekkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol:

msnden kulaklarını cınlattık epeyy duymaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:

hadi iyi hafta sonları canım
şu göbüşünü de bi koy da görek artık canım
öptüm Şeniz

koy kıs sende kıskanmaa kaydirigubbakcemile3

dur ben de koyam bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…