benim herüf gelsin onun cep telefonuylan çeker koyarım benimkinden bilgisayara atamıyomm
nan ne war senin ewde bu kadar ben anlamıyom heee
heee action yapıolar hergün ellaaam :roflol:
anacım hergün noluyo yaavv bu evdee bölee
ıyıyım canım çalısıyom hemen cevap veremedım napım karularla ugraşiyim zemuszemus sen nasssıncanlizcim nasılsın tatlım
ne yemek getirdiler gııı nasıl olsa hepimizin karnı tok canımız çekmezcokacimcoook
doğumdan sonra ne aksiyon kalacak nede birşey o zaman hepimiz dut yemiş bülbüle döneceğiz:roflol:
mureda bilmemmi öyle lafları hep derler benim annemde ilk duyduktan 1 ay sonra kestirmiştim daha kısa idi sonra laf arasında konuşurken annem duydu daha dogrusu kayın validemle annem konuşunca anladı bana niye kestirdin bebgin ömrü kısa olur falan diye bend ekızdım benim saçımla bebgin ömrünün ne ilgisi var diye o zman hep uzatalım bi,rşey olmasın diye ..şimdide kestircem demedim valla gerçi boyuına pek elletmeyecem maksat aralarında azaltmak syrekleştirmek istiyorum kalım telli ve çok saçım kuruması uzun sürüyor o yüzden kestircem ..
he valla benimde son kilomu doktor tartmıştı ben de onu baz alıyom zaten
bu aysonu kontrolüm var bakalım 1 ayda ne kadar değişiklik olmuş olcekk
canınız çekebilir ama en çok da karpuz tüketiyom
tavsiye ederim em su açısından da iyi
canınız çektiyse her yerde var nasıl olsa
olmadı bana gelin evde hazır bekler beni karpuzummmmkaydirigubbakcemile3
karakızım ben de en az sen almışsındır sandım
zaten almak istiyordun kilo sağlıklı bebişlerimiz olsun da veririz kilolarımızı bi güselll
dilmuhh cnm,bi yandan işleniyon galibaa sesin çıkmıyoo tatlımm zemuszemus
korkutma kız bizi
valla ben 3 günde anladım zaten
görümcemin bakıcısı köye gitmişti
3 gün ben baktım ona
tabi hiperaktif bir çoçuk 2.5 yaşında
inanırmısınız 3 günde muma çevirdim
benim kurallarım çerçevesinde geçirdik
ben baştan kurallarımı koyarım taviz yok
yoksa şımarık yetişiyo hep ağlayıp duruyorlar
çok da güsel vakit geçirdik öğlen uyumuyor denen çoçuk dün 2.5 saat uyudu valla
morfinde vermedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. eee o kadar da olsun hayatım da çokçoçuk baktim
kestir anacım kestir
saçlarım gene kötü olsun bende kestiririm
herşey allahtan olacağı varsa olur zaten
ne kadar yaşayacağımız varsa yaşarız zaten bunu hiç bir şey ne uzatır ne azaltır
heee zaten kılda keramet olsaydı kıcımızda cıkmazdıııııııııııııııııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
korkutma kız bizi
valla ben 3 günde anladım zaten
görümcemin bakıcısı köye gitmişti
3 gün ben baktım ona
tabi hiperaktif bir çoçuk 2.5 yaşında
inanırmısınız 3 günde muma çevirdim
benim kurallarım çerçevesinde geçirdik
ben baştan kurallarımı koyarım taviz yok
yoksa şımarık yetişiyo hep ağlayıp duruyorlar
çok da güsel vakit geçirdik öğlen uyumuyor denen çoçuk dün 2.5 saat uyudu valla
morfinde vermedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. eee o kadar da olsun hayatım da çokçoçuk baktim
günaydın kızlara.s.
ya ben dün sabah hastanede ayrıntılı ultrasona girdim... bebeğiniz KIZ dedi adam :1shok: anacım benim dr bana %99 erkek demişti ama ben hep kız gibi hissediyodum.... şimdi de ikilemde kaldım.. kız mı erkek mi diye ancak pazartesiye randevu alabildim dr dan.... bir an önce gidip baktırayım meraktan çatlıycam...
bu arada bebişim sağlıklıymış ve 428 gr mış...tedirgindim bişe çıkacak diye ama çok şükür herşey yolunda..zemuszemus
anacım karpuzu ben sabah daha gözümü açar açmaz yiyom içim yanıyo diyo
kaydirigubbakcemile3
ohhh ne güsel içimiz ferahlasın işte ohhh ohhhihoyyyt
kıs ben kilo aldım diye seviniyom hatta vermicem işte doğumdan sonra banane saklıcam kendime bu kiloları kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlara.s.
ya ben dün sabah hastanede ayrıntılı ultrasona girdim... bebeğiniz KIZ dedi adam :1shok: anacım benim dr bana %99 erkek demişti ama ben hep kız gibi hissediyodum.... şimdi de ikilemde kaldım.. kız mı erkek mi diye ancak pazartesiye randevu alabildim dr dan.... bir an önce gidip baktırayım meraktan çatlıycam...
bu arada bebişim sağlıklıymış ve 428 gr mış...tedirgindim bişe çıkacak diye ama çok şükür herşey yolunda..zemuszemus
kız sen ne ara yetiştin burraya git kocanla kahvaltını etsene :mymeka:
ayyy gözün aydın tatlım bana hastanede de ayrıntılıda da erkek dediler keşke benimkide kısa dönse:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?