2009 Kasm Anneleri

nbr kızlar bende uyudum geldim.diş ağrılarım başladı çok sinir bozucu ya.acaba daha fazlamı süt içmem gerek.

valla canım eğer ,içmiyosan iç ünkü bebişler kalsiyumsuz kalmaz dişlerimizden bilem alırlarmış o yüzden arttır miktarı bence ben 1 lt içiyom gündee:lepi:

gece 12 ye kadar böle:roflol::roflol:

kız kocası ayıkladı diyok ya annamıyonmu hacıııı
nasıl ayıklamışsa hemencecik geçmiş anacım:roflol::roflol::roflol:

eee benim herif evi temislemesde pire ayıklamakta üstüne yoktur haaa delikafadulden

valla canım eğer ,içmiyosan iç ünkü bebişler kalsiyumsuz kalmaz dişlerimizden bilem alırlarmış o yüzden arttır miktarı bence ben 1 lt içiyom gündee:lepi:

oooooooo bende içiyorum ama bi bardak günde.demekki az geliyo ayyyy çok sinir bozucu bir ağrı.

iş bu isim koymaya gelince herkesin bi cenesi düşüyo haa benim kayınvaldemde kendi annesinin adını istedi bende kızına koysaydın dedim :roflol:

vereliniortak

valla ben en baştan kayınpederin ağzınıda kayınların ağzınıda kapadım.Küçük kaynım dediki benim adımı abim koymuş bende abimin çocuğunun adını koycam bende dedim olurr abin tek başına bi çocuk doğursun ona koyarsın :roflol: :roflol:
kayınpederede dedim valla baba hiiiiiiiiiçç heveslenme ben kimsenin adını koyamam kendim karar vercem ne desin adamda tamam kızım sen en iyisini bilirsin dediii :roflol: :roflol:
heee ben ölee sümsük gelin değilimdirrr eli maşalıyımdır nannn :oklava: böleee :roflol:

kaynına iyi laf koymuşsun ama kayınpederine acıdım heee

kızım ne kıtsınız yaaa banyo yaptım geçti diyohh anna işte beeeeeeeee :jeyyar: :roflol: :roflol:

anladık canım banyo yaptın zzten kaşıntın giderildikten sonra yapman gerekiyouu :kedi:

he en güzelini ben yaptım oğluma öle bi isim koydum kimsenin dili dönmüo Asrın :roflol::roflol: gecen hastanede karunun teki sordu neyin olacak dedim oğlum adı ne dedi dedim Asrın karu bana neeeeeeeeee Aslımı dedi tepem attı :oklava: yok didim teyze fotokopisi kadın döndü neeeeeeeeeeeeee didi :roflol::roflol:benim arkadas kola içiodu az kalsın ölüoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

nannnn şimdi cerin cenabet hepimiz mi oluyoruz dediğin lafa bak bee:mymeka::roflol::roflol::roflol:

nannnnnnnnn cenabet deelim nannnnnnnn falla gusul aldım abaaawww dun geceden beri ne desem adım çıkıy pireli bitli cenabet höyttttttttttttttttttttttttt deli kadirim ulen ben yakarım herkeşi haaaaaaaaaaa :mymeka:

hoşgeldin tatlım

hoşbulduk canım benımmmm opuyorumnanaktan

anam senin gözün kör ben kücük die üzülüom 75 beden nan benim memem allahın delisi sen muredayla karıstırmıs olmayasın bu resimde nası cıktıysa ben silikon yaptırmayı düşünüom facede ii bak resimlerime

benimde erkek tatlım artık tescillendi ayrıntılıda da erkek dedilerzemuszemus
hadi bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez dimi..nasıl kaynana olcam çok merak ediyorum şimdidennn
hoşgeldin cnmm, göremiyoruz senii pek fazlaa...biz aynı iştee birbirimizlen uğraşıp duruyoruz..

buara fazla giremıyorum tatlımmm olsun ya başka nasıl zaman geccek hepinizi çok seviyorum yaaa
kızlar ben kaçar eşim uyanır birazdan bişiler hazırlıcamm öptümm hepiniziiiopuyorumnanaktan

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: seninde memen büyükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk takkelere sıgmıyooo delikafadulden

:roflol: falla cancanla uğraşmayın tavsiyem ağdayı alır duşer peşinizeeee
hem canlisim neresi yağlı yaaa uğraşmayın benim tatlışımlaaa aaa döverunn bakk :oklava:

aayy anacım bi uzanıyım dedim havada esiyodu püfür püfür ölee uyuyakalmışım bi kalktım terden sucuk gibi olmuşum nen uyandırmadınız nan beni :oklava: bu aradada maşallah yine geyiğe bağlamışsınız oku oku başım döndü kafamçokkarıştı

nbr kızlar bende uyudum geldim.diş ağrılarım başladı çok sinir bozucu ya.acaba daha fazlamı süt içmem gerek.
canım aman dikkat et kalsiyum çok önemli kaşar peynirde bol kalsiyum var ondan yemeye çalış.doğumdan sonra daha çok olur şikayetlerin dikkatli olyerimseniben
eee benim herif evi temislemesde pire ayıklamakta üstüne yoktur haaa delikafadulden

kuzum onu heralde temizleyecek onuda temizlemese ne işe yarar yaw:dilcikar::dilcikar:

yine mimlendin kuzum cerin koooooooooşşşş canliz yine karıştırdı gacıları:roflol::roflol::roflol:

itekim ben artık sölicek söz bulamıyom napem canliside böle kabul ettim sevdim değiştiremem ki hem o karuyu antalya sıcağı artık fön sıcağı manyak ediy o yuzden ellemeyin dedi doktor naniknanik

aayy anacım bi uzanıyım dedim havada esiyodu püfür püfür ölee uyuyakalmışım bi kalktım terden sucuk gibi olmuşum nen uyandırmadınız nan beni :oklava: bu aradada maşallah yine geyiğe bağlamışsınız oku oku başım döndü kafamçokkarıştı

abowww,geçen b ana diyodun naann kaydirigubbakcemile2
yavv şimdi bugün 3.kez duşa girecem yemin ederim ev sanki 50 derece yaaa,klimayıda acsam hemen hasta olurumm offffffffffff

itekim ben artık sölicek söz bulamıyom napem canliside böle kabul ettim sevdim değiştiremem ki hem o karuyu antalya sıcağı artık fön sıcağı manyak ediy o yuzden ellemeyin dedi doktor naniknanik

:roflol: :roflol: ellemiyek demi naan :roflol: kııı cerün karısııı koysana sende göbüşünüü kaç ay oldu nannnn kaydirigubbakcemile

Back
X