oo seninki bi üst modelmiş bacı :roflol:
hee nann full otomatikk :roflol: kızz valla acayip adamdır naann :roflol: anlatmıyam nazar değerr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo seninki bi üst modelmiş bacı :roflol:
canım aman dikkat et kalsiyum çok önemli kaşar peynirde bol kalsiyum var ondan yemeye çalış.doğumdan sonra daha çok olur şikayetlerin dikkatli olyerimseniben
kuzum onu heralde temizleyecek onuda temizlemese ne işe yarar yaw:dilcikar::dilcikar:
:roflol: :roflol: ellemiyek demi naan :roflol: kııı cerün karısııı koysana sende göbüşünüü kaç ay oldu nannnn kaydirigubbakcemile
annem bir melek tatlış hoşgeldin nassın
dilmuhhhhhhhhhhhhhhh vanliiiiiiiiiiiiiiii sen napan annat uleynn
tubişş senin gece de keyfin yoktu be anacımm
ayy sorma kız kocccaman oldu yavruşum maşallah bugunde resmen çıldırdı bi tepik bi tepik dehşet yane
annem bir melek tatlış hoşgeldin nassın
dilmuhhhhhhhhhhhhhhh vanliiiiiiiiiiiiiiii sen napan annat uleynn
tubişş senin gece de keyfin yoktu be anacımm
kızz tubişkoo kaynananı görmedin diye bu kaaa üzüldün naaann :roflol: heçç formda değülsünnn
ne yapam canım işte vandayım ve depresyondayım tahmin edeceğiniz üzre.ama alışmaya çalışıyorum.oğluşumu bekliyorum sabırsızlıkla işte.sende ne var ne yok
ne biliyim yorulmuştum herhalde. seninde keyfin gecenin ilerleyen saatlerinde iyice yerine gelmiş anladığım kadarıylan. kaşıntılar geçmiişşş, banyolar yapılmışşşşş ohhh zemuszemus
yorulmuşum nan çatlak gacıı
sanırım marulda da bol kalsiyum varmış.ben limonu sıkıp yiyorum harika oluyoray canım çok sağol.ya bende diyorumki doğuma kadar sonra olmaz ağrı falan.ben günde üç bardak falan içeyim süt.kaşarda yiyeyim bol bol.ayyyyy başka nede vardı gııııııı.
slm arkadaşlar tekrardannn