tabi tabi:umursamaz:bende annemden uzakta olsam yapardım canımmm:dance:
kııı zeytin benim domatları bi görsen hayraan olursun kııı kaydirigubbakcemile3 annemler ananemlerlen beraber domatları soyuyolar,robottan geçirip soda şişelerine dolduruyolar,ağızlarını gazoz kapağıyla kapatıp kaynatıyolarr edada bi sene onları yiyooo :roflol: bu yıl 160 şişe verdilerdi hala onları yiyoz yaa inanılmaaaaz derecede rahat anlatamam tek kullanımlık hemdee :lepi:
bizim burda lahosaya gidilince bos gidilmez bişiler getirirler mutlaka sonra herkesin getirdiğini koyarlar ev sahibide sadece cay yapar
annen veya kayınvalden gelmeyeceklermi sen neden bu kadar sorun ettin canım
anaaaaaaaa ne akıllıca bişey valla
ben becersem öle yaparım da kaynatamam öle
bide ateşte kaynatmak iyi oluyo herhalde
anlamadığım soda şişeleri kola kapaklarıyla kapanabiliyormu
hiç denemedim.bide ufak oluyo ya süper olur aslında
diğerleri ne öle koca kavonozlara yapılıyo
açınca hepsi yenmiyo sonra bozuluyo
160 şişe gerçekmi gıııdelikafadulden
deneyeyim bacımmvereliniortak
anaaammm yanmışın kızz sennn :bbo: acep ilk 1 ay gözün milleti görcekmikii kaydirigubbakcemile3
tabi tabi:umursamaz:
yuuuuhhhh anam yuuuhhh 160 şişe eee aşağısı seni paklamazdı zatiiiiiiiiiii:roflol::roflol:
valla inanılmaz rahat bişey yaaa :lepi: hiç kullanılmamış gazoz kapağı alıyolar cnm bide onun çok basit bi makinası var tık diye kapatıyo hemen,sonra kazanlarda kaynatıyolar kaydirigubbakcemile3
kıızz valla 160 şişe cidden emme tüm yemeklere koyuyom yaz gibi yanii herşey domatlı oluyo salca çok koymuyom bu yıl annemler gelir bebiş olunca o yüzden 250 tane alcam :roflol:
tek kullanımlık laaa düdükkklava:
valla inanılmaz rahat bişey yaaa :lepi: hiç kullanılmamış gazoz kapağı alıyolar cnm bide onun çok basit bi makinası var tık diye kapatıyo hemen,sonra kazanlarda kaynatıyolar kaydirigubbakcemile3
kıızz valla 160 şişe cidden emme tüm yemeklere koyuyom yaz gibi yanii herşey domatlı oluyo salca çok koymuyom bu yıl annemler gelir bebiş olunca o yüzden 250 tane alcam :roflol:
görmez dimi gıı
yok zaten kimse gelsin istemiyom
bebişimle ben yanlız olmak istiyom yawww
bakalım hayırlısı o günler gelsinde görecez artık
burda sizlerle stresimi atarım herhalde
tebii görmez kııı delüüü kaydirigubbakcemile3 ağrımız olceek bebiş ağlıak,5dkda meme isticekk kaydirigubbakcemile3 sen unut kendi düzenını felannn eskidendi onlaarrr kaydirigubbakcemile3
tebii görmez kııı delüüü kaydirigubbakcemile3 ağrımız olceek bebiş ağlıak,5dkda meme isticekk kaydirigubbakcemile3 sen unut kendi düzenını felannn eskidendi onlaarrr kaydirigubbakcemile3
kızz delüü domatmı istedi canın kaydirigubbakcemile3 ben yemek adı vermedim nan domat dedik sadece kaydirigubbakcemile3 meyve yee bu saatte kaydirigubbakcemile3muredaaaaaaaaa kaynım açıktı yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
hep senin yüzünden pisliiiiiiiiiiiiik
kız ben rahat duramam ki
annem gelcek burda değil başka şehirde her zaman yanımda olamıyacak ama
ben rahat duramam ki onlara bırakamam
ben genelde evimde kimseye iş yaptırmam kız
illa kendi düzenim olcek
he nan ne düzeni işiyecek vaktin olmicek karu düzenden bahsediiii bendaha yeni yeni eski düzenim yerine geldi şimdi al baştan bidaha yemin edim çişimi bilem yapamıyodum yaaaa bas bas bağırıyodu zilli:1no2::1no2:
he nan ne düzeni işiyecek vaktin olmicek karu düzenden bahsediiii bendaha yeni yeni eski düzenim yerine geldi şimdi al baştan bidaha yemin edim çişimi bilem yapamıyodum yaaaa bas bas bağırıyodu zilli:1no2::1no2:
tv de çağla şikel gacısı var
ne kadarlık hamileydi bilen varmııııııı
bol bol şeyler giymiş de anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?