2009 Kasm Anneleri

bende annemden uzakta olsam yapardım canımmm:dance:
tabi tabi:umursamaz:

yuuuuhhhh anam yuuuhhh 160 şişe eee aşağısı seni paklamazdı zatiiiiiiiiiii:roflol::roflol:

bizim burda lahosaya gidilince bos gidilmez bişiler getirirler mutlaka sonra herkesin getirdiğini koyarlar ev sahibide sadece cay yapar
annen veya kayınvalden gelmeyeceklermi sen neden bu kadar sorun ettin canım

kız ben rahat duramam ki
annem gelcek burda değil başka şehirde her zaman yanımda olamıyacak ama
ben rahat duramam ki onlara bırakamam
ben genelde evimde kimseye iş yaptırmam kız
illa kendi düzenim olcek

valla inanılmaz rahat bişey yaaa :lepi: hiç kullanılmamış gazoz kapağı alıyolar cnm bide onun çok basit bi makinası var tık diye kapatıyo hemen,sonra kazanlarda kaynatıyolar kaydirigubbakcemile3
kıızz valla 160 şişe cidden emme tüm yemeklere koyuyom yaz gibi yanii herşey domatlı oluyo salca çok koymuyom bu yıl annemler gelir bebiş olunca o yüzden 250 tane alcam :roflol:

kız benim hatrım için oldu olacak 500 dene al nan :roflol::roflol:

pisliksin gızım sen:umursamaz:
ağzımızın suyunu akıttın şimdiden

görmez dimi gıı
yok zaten kimse gelsin istemiyom
bebişimle ben yanlız olmak istiyom yawww
bakalım hayırlısı o günler gelsinde görecez artık
burda sizlerle stresimi atarım herhalde

tebii görmez kııı delüüü kaydirigubbakcemile3 ağrımız olceek bebiş ağlıak,5dkda meme isticekk kaydirigubbakcemile3 sen unut kendi düzenını felannn eskidendi onlaarrr kaydirigubbakcemile3

heheheeee kıskananlar çatlasııııııııınnn lülülülülülü lülülülülülülülülülülülü domatlar süpeeeerrr lülülülülülü lülülülülülü

tebii görmez kııı delüüü kaydirigubbakcemile3 ağrımız olceek bebiş ağlıak,5dkda meme isticekk kaydirigubbakcemile3 sen unut kendi düzenını felannn eskidendi onlaarrr kaydirigubbakcemile3

krispi nan bu gacı ne diyo korkutuyo benikaydirigubbakcemile
sen tecrübelisin heç de öle olmuyo dimi gııı

he nan ne düzeni işiyecek vaktin olmicek karu düzenden bahsediiii bendaha yeni yeni eski düzenim yerine geldi şimdi al baştan bidaha yemin edim çişimi bilem yapamıyodum yaaaa bas bas bağırıyodu zilli:1no2::1no2:

kız ben rahat duramam ki
annem gelcek burda değil başka şehirde her zaman yanımda olamıyacak ama
ben rahat duramam ki onlara bırakamam
ben genelde evimde kimseye iş yaptırmam kız
illa kendi düzenim olcek

sen her işini kendin yapıyosun rahat edemezsin haklısın

he nan ne düzeni işiyecek vaktin olmicek karu düzenden bahsediiii bendaha yeni yeni eski düzenim yerine geldi şimdi al baştan bidaha yemin edim çişimi bilem yapamıyodum yaaaa bas bas bağırıyodu zilli:1no2::1no2:

kııı krispim bide bana diyoki gözümü korkutmaa,,ne gözü naan heryerin korksun kaydirigubbakcemile3 baaak ne diyo tecrübeli annee kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaam bende kime soruyom
bu karu dertliymiş zattın
tamam beee saçlarımı yonarım bende
sinirli bir gacı olur çıkarım
herkese de bağırırrım gelen de durmaz zaten
kaçarlar ohhhhh nacıma deysin ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…