2009 Kasm Anneleri

nan ne zengini beaa aylık 30-40-50 tl falan olur yanee 200-300 veremem ama 50 tl kadar olabilü yane nan ne v ar hem nere gittiğini bilürükk o da lazım şekerimm ne verirsen elinle o gider seninle demişler... demi

şaka diyom kıııı kaydirigubbakcemile3 muhakkak yapmak lazım cnm,
bizim apartmana yeni bi kadın taşındı evleri yanmış heç bişe kalmamış,hamiledi bide kız doğum yaptı şimdi valla bütün eşe dosta söyledim yardım edin diyee,keşke benim bebem önce doğaydı küçülen herşeyi ona veridim :kedi: nereye gittiğini gözünle görmek çok daha iyi olur bence o kadar çok dilenci varki sendeen benden zengin :1shok:

şimdi aşağı indi araba kapıda da kendi yok piyasada artık anasında mı ablasın da mı abisinde mi kardeşin de mi araki bulasın ecük daha gelmezse zırlamaya başlarun kaydirigubbakcemile3
ay yok akşama kadar evdeydi delü oldu babam dayım eniştem falan onlarla geçirdi koca tatil gününü fıttırmadığına dua ediom o pek sevmez öle şeyleri :)) şimdi azat ettim istediği saatte gelebülüüü

kızlar size iyi geceler benim çok uykum geldi gidiim yatiim bare sizi sefiyom kendinize ve bebelere iyi bakın öptüümmopuyorumnanaktan

ben kaçerimm birazdan namaz kılıp yatıcam sabah erken kalkıp ders çalışmam lazımm öpüyorum iyi uykular canım

abbbaaooowww gıı saat 11 olmuş gene ya rebbim yarın iş var hofffffffffff sabaaann körüsünde kalkazaamm bende yatsam ei olacak
ay kızlar yarın çokk zor bi gun olacak işyerinde herkes izinli 2 kişi oliciz canımızı çıkartırlar artık anam anaaammm :sinifsinif:

ayyy kuzum yaav kıyamam ben sanaa zaten gecen haftada çok yoruldunduuu kafamçokkarıştı neyse sabret artık dadlum yapcak bişe yokk

hadi gece kuşları +18 ciler biz gidek mekan size kalsın gene :)
herkese ei geceler hepinizi çoookk sefiyommm
yarın işyerinden girebülümüyüm bilmim hastaneye gitcekler herkes ii haberler duysun işallah evde olcaklar yatın dinlenin anasını satim yeyin için bizim yerimize de :lepi:
hadi tatlı rüyalar bebişleri görün gece sabahta tepikleriynen uyanın işallahhhhhh hihoyyyt

anaaam ne güzel dilekler kızz bunlarr :lepi:,çok mersü cnmmm inşallahh :Saruboceq:
inşallah girebilirsinde görüşürüz şekercim çok yorma kendinii opuyorumnanaktan

ay buseyi yedirdim yatırdım
bugün pazardan asma yaprağı aldım saplarını kocişe ayıkalttım şimdi onları haşlayacam buzluğa koyacam geç oldu emme yapmam lazım

ben geldiydim ama muhabbetiniz bitmiş
benimde misafirlerim vardı yeni gittiler
bakayım ne ediyor bu karular diye
herkes yine kaybolmuş
yarın bol bol geyiklenir burası

ay buseyi yedirdim yatırdım
bugün pazardan asma yaprağı aldım saplarını kocişe ayıkalttım şimdi onları haşlayacam buzluğa koyacam geç oldu emme yapmam lazım

iyi yapmışsın valla ama bu zamanda asma yaprakları biraz serttir
bende önceden aldım 5 kilo falan
malum doğumda misafir kaynar evimiz diye
ama ben buzluğa koymuyom gı
kola şişelerinin içine kuru bir şekilde dolduruyom
hiç bir şeyde olmuyo süper tavsiye ederim
buzluğunda da yer kaplamamış olur şekerim

özge karusu kocasınlan yürümeye gitti..
zeytin kenya hoşgeldiniz cnmm a.s.
kızz çıtırtı geç kalmışın kız sen asma yaprağı için biz koyalı 1 ay olduu beaa,bizde zeytin gibi kola şişesine susuz koyduk

hayırlı geceler kıslaarrr
iyi geceler bacım hoşgeldin

valla geç kaldım evet ama çıkamadım ki pazara bugün bulunca alam dedim ama ben 1 kilo aldım denemek için güzel olursa seneye çok alırım haşlamamın nedeni yumuşak olsun deyüüü kola şişsinede koyuyolar biliyom öle sert olur dedim ne bilem bakalım seneyede senin ettüğün gibi yaparım daha erken aırım taze taze

bende geç kaldım sert olmasın diye haşlıyom
seneye daha erken alıcam pet şişeye koyacam bu seferki böle olsun

öle de yap anacım.bende ilk defa bu sene kendim yaptım
görümcelerim böle yapıyo diye
aman zaten o kadar uğraş saniye de bitsin olacak iş değil ama
yapmasan da olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…