Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da kahvaltı hazırla bacımm bea olmaz mı ? ne var kahvaltıda bakiim?neyse kimsecikler yok henüz
ben de kahvaltı hazırlam kendime
günaydın canısı walla bildiğim kadarıyla pek bişi yok kartanem stocholm de şu an eğitime gitti şanslı gacıı aaa bi de cumartesi benim doğum günümdüü kocişle bi düğüne gittik c.tesi akşam onu da kutlamış olduk opuyorumnanaktan
günaydın cnm
günaydın tatlımm
günaydın gulümm çok şüküer keyifler yerinde
günaydın canım sağol güzel dleklerin içingünaydın canlarım
kahvaltı yapmadan önce şöle bi bakam dedim
iyi çalışmalar diliyorum yeni haftada
sıkılmadan bunalmadan hemencik hafta sonu gelir inşallah
hepinizi öpem şöleŞenizŞenizŞeniz
yaw dimekki bizi kimse olarak görmüyoonası kimse yok nannn ebisce, aseba+, karazeytin, mart09 bunnar necii
ayy iyi tatiller canım bolbol dinlenirsin inşallahkızlar ben bu haftasonu izne ayrılıyorum kısmetse 10 gün yokum :) yaylalara gidiim serinliyim bare
günaydınBende buradayım, Günaydın herkeslere....
günaydın canısı walla bildiğim kadarıyla pek bişi yok kartanem stocholm de şu an eğitime gitti şanslı gacıı aaa bi de cumartesi benim doğum günümdüü kocişle bi düğüne gittik c.tesi akşam onu da kutlamış olduk opuyorumnanaktan
valla pek tatil diil cnm be teyzemin kızının düğünü var amasya da onun için gidiyoz aslındaOffff herkes tatilden bahsediyooo, bizim daha tatile 1 ay var(
bizde önce ordu ya k.valdemin yanına gidicez ordan amasya ya geçicezz ama ben severim eşimin aile ve akrabalarını onlarda beni çok severler sağolsunlar el üstünde tutarlar beniTabii tatilimizi kayınvalidemlerde gecirecegimiz için nasıl bir tatil olacak onada şüpheliyim...
tünaydın canlizim naberrgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize nasılsınız bakalım
selemen yaylasına gitcem canımmohh ne güzell Allah daim etsinn canım şu nemde biraz azalsaa yaa çok sıcak burasııı çamaşırları astım balkonu sildim evi toparladım şimdi derse oturucamm
sen hangi yaylalara gidicen kıss
sağol kuzum cümlemize hayırlı sağlıklı ömür diliyorum inşallahsağol bitanem haberim var kartanesinin gittiğinden
seninde doğu günün kutlu olsun bitanem mutlu yıllar bebişin ve kocişinle
heee gezmeye gidiyom cicimm memleket havaları çalıyoo yani senin annıycaan gidim ordu yaylalarına ordan amasya ovalarına sora gelirim artıkın yeter bu senelik bu kadar tatil eee napak gulüm biz kartanesi gibi isveç e neyin gidemiyok bari yaylaya çıkakebişiim gezmeye gidiyon haa cnm zemuszemus allah içine sindirsin dinlenmeye çalış şekerim opuyorumnanaktan
günaydın özgeciim nasılsın?günaydın kasım anaları ve minik danalarııııııııııııııı