2009 Kasm Anneleri

bende evde sıkıldım yaa
dısarıda cıkamıyorum
ya arkadasım kalmaya gelecek yada kayınvaldemler ama bu saat oldu hala ses yok

canlarııımmmmm ben geldim...bir-iki hafta burdayım sonra gidicem gene...
hepinizi çoooookkkk özlediiimmmmmmmmmmmmmmm ............
keşke birileri olsa da bana özet geçse ascık inş herkes çoook ama çooookkk iyidirr....
muckkkkkkkkkkkssssssss
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlarııımmmmm ben geldim...bir-iki hafta burdayım sonra gidicem gene...
hepinizi çoooookkkk özlediiimmmmmmmmmmmmmmm ............
keşke birileri olsa da bana özet geçse ascık inş herkes çoook ama çooookkk iyidirr....
muckkkkkkkkkkkssssssss
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
uniquee hoşgeldin cnm nerelredeydin kıss falla özet geçecek çok da bişi yok bizhediye çekilişi yapıyoz katılmak ister misin kura ile çekiliş yapılcak hediye alıcaz ve göndercez birbirimize :sm_cool:

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR (arkadaşlar krispi arkadaşımızın ricası üzerine hediye kargolama tarihi 20 ağustosa çekilecektir bi itirazı olan yoktur umarım )

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek

GERİSİ SİZE KALMISSS:olmaz:

uniquee hoşgeldin cnm nerelredeydin kıss falla özet geçecek çok da bişi yok bizhediye çekilişi yapıyoz katılmak ister misin kura ile çekiliş yapılcak hediye alıcaz ve göndercez birbirimize :sm_cool:

hoşbulduk canımmm...

ayyy istemez olur muyummmm :)) nerden aklınıza geldi süper fikir :)

ben o tarihlerde ist.da olmıycam gerçi ama bi şekilde hallederim heralde...en kötü ihtimal hediyemi erken gönderirim biraz....

hoşbulduk canımmm...

ben o tarihlerde ist.da olmıycam gerçi ama bi şekilde hallederim heralde...en kötü ihtimal hediyemi erken gönderirim biraz....

benim aklıma geldi ekliyimmi seni yarın cekilisi yapıoz kim kime cıkmıs liste halinde yayınlıycazzzzzz

BEBELERE HEDıYE ÇEKıLıŞı KATILIM KURALLARI

HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKıLıŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞıT SEKıLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTıRıLECEKTıR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKıLıŞ YAPILACAKTIR)

BıRBıRıNE KURADA ÇIKAN KıŞıLER LıSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR (KATILIM SÜRESı UZATILMIŞTIR)

HEDıYE KARGOLAMA TARıHı 20 AĞUSTOS 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKı LıSTEYE EKLESıN KENDıLERıNı

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
unique_____
NazLı

GERıSı SıZE KALMISSS:olmaz:

Son düzenleme:
Kızlar anneannem rahatsızlandı bugün doktora götürdüler aslında az çok durum belli fakat üniversite hastanesine yatırılması gerekiyormuş evdeyim bugün bende malum bizleri almıyorlar:(
Eğerki böyle bir durum yani ciddi bir durum varsa ben yine göremeyeceğim almıyorlar yanlarına:(Ama henüz vaktimiz var ayın 29 yatış vermişler hastane çok kalabalıkmış neler olacak inanın bende bilmiyorum..Evde kafamı toparlamaya çalışıyorum bugün az önce konuştum annemlerle oturuyormuş..

Bir haftadır onlardayım gidip geliyorum moral oluyorum anneanneme bana çok düşkündür tabiki bende eskilerden konuşuyoruz bir sürü konu buluyoruz kıyamam ona ben
Durumumuz şimdilik böyle sizlerde umarım iyisinizdir..Lütfen bizim için dua edin olurmu..Herşeyin hayırlısı çıksın karşımıza..

Kızlar anneannem rahatsızlandı bugün doktora götürdüler aslında az çok durum belli fakat üniversite hastanesine yatırılması gerekiyormuş evdeyim bugün bende malum bizleri almıyorlar:(
Eğerki böyle bir durum yani ciddi bir durum varsa ben yine göremeyeceğim almıyorlar yanlarına:(Ama henüz vaktimiz var ayın 29 yatış vermişler hastane çok kalabalıkmış neler olacak inanın bende bilmiyorum..Evde kafamı toparlamaya çalışıyorum bugün az önce konuştum annemlerle oturuyormuş..

Bir haftadır onlardayım gidip geliyorum moral oluyorum anneanneme bana çok düşkündür tabiki bende eskilerden konuşuyoruz bir sürü konu buluyoruz kıyamam ona ben
Durumumuz şimdilik böyle sizlerde umarım iyisinizdir..Lütfen bizim için dua edin olurmu..Herşeyin hayırlısı çıksın karşımıza..

canım geçmiş olsun allah şifa versin adıvar senin için konu açmış orda gördük üzüldük allah acil sifaversin canım opuyorumnanaktan

canım nazlıım çok geçmiş olsunn,
allah bi an evvel sağlığına kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:

hoşbulduk canımmm...

canım ösledik seni yaa nerelerdeydin bebiş nasıl anlat bakkiimm biraz ?

Çok sağolun kızlar geçen ilk karşılaştığımda adıvara söylemiştim şimdi o konuyada yazdım aslında söylemek istemezdim ben hemen bu durumu yada sizlere bu şekilde yazar geçerdim ama kıyamam destek olmak istemiş..Zira burada yeterince üzülen var başka kimse üzülsün istemiyorum.ınşallah derdi veren Allahım dermanınıda verecektir..

Yaşıda var hayırlısı inanın ne diyeceğimi bilmiyorum.Yeni bir süreç yaşayıp göreceğiz sanırım ben destek olmaya yanlarında olmaya herzaman devam ediyorum

Çok sağolun kızlar geçen ilk karşılaştığımda adıvara söylemiştim şimdi o konuyada yazdım aslında söylemek istemezdim ben hemen bu durumu yada sizlere bu şekilde yazar geçerdim ama kıyamam destek olmak istemiş..Zira burada yeterince üzülen var başka kimse üzülsün istemiyorum.İnşallah derdi veren Allahım dermanınıda verecektir..

Yaşıda var hayırlısı inanın ne diyeceğimi bilmiyorum.Yeni bir süreç yaşayıp göreceğiz sanırım ben destek olmaya yanlarında olmaya herzaman devam ediyorum

canım benim benim anneannem en kücük teyzemden sonra yakalanmışbu hastalığa teyzem 10 yasındaymıs şimdi 42 yasında ozaman rahmni falan almıslar şimdi anneannem 80 yasında maşallah bişeyciğide yok allahım şifasını verir inşallah üzme kenidini opuyorumnanaktan

Nazlımmm geçmiş olsun canımmm... allah şifa versin... dualarım sizinle bitanem....

canım ösledik seni yaa nerelerdeydin bebiş nasıl anlat bakkiimm biraz ?

ebiscem ben iyiyim çok şükür bebişim de iyi maşallah tekmeleyip duruyo annesini :asigim:
annemlerin yanına yazlığa gitmiştim 20 gün kaldım kocacım hasretime dayanamadı geldim işte :) opuyorumnanaktan haftaya kontrole gidicem bebişi çok merak ediyorum nasıl görünücek bakalım :ecrin_bebek:
valla aklım hep burda kaldı sizi çok özledimmm... sen neler yaptın ?? alışveriş falan yaptınız mı? yatak yorgan araba neyim aldınız mı..kilolar ne alemde ... :CüvCüv: ben hala kızıma hiçbişey almadım... hatta isim bile bulamadım :(

Back
X