canım 170 boyum.kilomda normalde 55ti ama şimdi 60 olmuşum.5 kilo almışım.kociş az almışsın deyip moralimi bozuyo azmı kızlar.
:icecream::icecream::icecream:al canım al yarasın paşalarımıza
yok kııız az değil bacım ben 2 kilo aldım daha yaa :kedi: emme benim zaten almamam lazım şekeriimm mafoldumben
yok canıım bence hızlı gitme yani ben 2.5 kilo aldım diye kafayı yicem fazla aldım diyom bebem yarım kilo geri kalan 2 kilo benim oldu:sinifsinif::sinifsinif:
lan bende dolabı açtımki bide ne göreyim en son dondurmayı dün yemişim :roflol: :roflol: sen artık adamın gözünü nasıl korkuttuysaan adam dizmiş sıra sıraa kaydirigubbakcemile3 hadee cnm ben sanal yiyem artık cornetiii kaydirigubbakcemile3 yarasın oğluşlaraaa
nan ne busesi ne diyon kıııı nerden çıktı şimcik buse:uhm::uhm:kızz çıtırtıı ayy ben buseyi yerim yaaa,kuzum beniiiim maşallah pek güzel
niye almaman lazım canım.
gııııııı olurmu yarım kilo bebiş tamamda e bebişin içinde olduğu suyu ne ettin acep delü karuuuuuuu.sankim bebek öyle karnında boşlukta.
benim kociş seninkinden uyanık çıktı valla sende gecenin bi yarısı bi kaçkere gönder bak nasıl sıra sıra oluyo kornetler:roflol::roflol:
benim kociş seninkinden uyanık çıktı valla sende gecenin bi yarısı bi kaçkere gönder bak nasıl sıra sıra oluyo kornetler:roflol::roflol:
nan ne busesi ne diyon kıııı nerden çıktı şimcik buse:uhm::uhm:
he yaaa suda var demi helede bugün bana doktor suyun fazla dedi acep suyum bide bebeğin plsenta ikisi bir 1 kilo gelirmi bende 1 kilo almış olsam olurmu:uhm:
eee zaten yeterince şikoyum kııı dilmuhh mafoldumben gerçi ben böle dersem dr.acayip kızıyo banaa,iyisin diyo ooo kaydirigubbakcemile3
nan ne busesi ne diyon kıııı nerden çıktı şimcik buse:uhm::uhm:
he yaaa suda var demi helede bugün bana doktor suyun fazla dedi acep suyum bide bebeğin plsenta ikisi bir 1 kilo gelirmi bende 1 kilo almış olsam olurmu:uhm:
kıy nan bi kerecik bak o uyurken sen bebeğin gazını çıkarırken o horul horul uyuyacak o zaman çok pişman olursun keşke yollasaydım seni kornet almayaayyy kıyamam kııı ben emme bi kere yapcem zor bişe isticem kaydirigubbakcemile3
yarın isterim dondurma bi koli artık odaa kaydirigubbakcemile3
yok gııııı kocişimi ben gece hiç göndermedim e oda koymuş dolaba dondurmamı.hayırdır bu adamlar anlaştımı ne.
kıy nan bi kerecik bak o uyurken sen bebeğin gazını çıkarırken o horul horul uyuyacak o zaman çok pişman olursun keşke yollasaydım seni kornet almaya
yoksam bunlarda erkekler kulübünden bizim yaptıklarımızımı nalatıyo acep bak şüphelendim şimcik:roflol::roflol:
hımmmm bak bak oğluşuna kız güzelliği olsun varmı ailede maviş gözlükızz yokmu şurda resimlerii onlara baktımdaa ondan ,eccük bakemde oğluşumda öle güzel olsun ayyy :lepi:
sıkıyomuym nan manyek yemekten midemi bozacak hallere düştüm nan sen neden bu kaaa rahatsız oldun yoksam sen çokmu kilo aldınwalla içim şişti nan krispi cadısı gene mi kilo mevzuuu nan doğum ayımız gelsin görceez inşallah herkesten çok sen alcannn hem de bu kadar sıktığın halde :lepi: alceez tabe nann kolaymı doorcazz canımızdan can kopcakk
yok gıııııı bişey olmaz ben saldım valla hiç kilo milo taktığım yok.ben hamile kalmadan bir sene önce 58dim sonra hırs yapıp 51e düştüm.gene veririm diyom valla takmıyom.boşverin ya takmayın kafayaaaaaa
yok ben bebişle su 1 kilodan fazladır bence.bebiş yarım kilo olunca e su daha fazla olduğuna göre.takma yani kilo almamışın.gı ben ne edem 5 kilo almışım,bide kociş kilo almamışın diye başımın etini yiyo.aaaaaaaaaa
hımmmm bak bak oğluşuna kız güzelliği olsun varmı ailede maviş gözlü
sıkıyomuym nan manyek yemekten midemi bozacak hallere düştüm nan sen neden bu kaaa rahatsız oldun yoksam sen çokmu kilo aldınlmaz:
bu adam neynn seni bu kaaa şişirmeye çalışıyo yoksam kendisi göbekli abilerdenmi heeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
ıyı geceler arkadaşalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?