:mymeka: al sana laan :mymeka: delüü o kaa değil ben kendimlen barışığım kııı napayım.76 kiloyum iştee 74 len gebeş kaldım 2 kilo aldım bu aydaa :lepi: allam yaa bunlanmı korkutcan beni kıı bebişim sağlıklı olsundaa herşey booşşş lülülülülülü
hoşgeldin canım napalım göbeklerimizi ölçüyoz bakalım kimin göbeği ne kaaa büyük sende ölç kııı bel çevreni göbek hizasındana.s
tabi tabi kendinle ne kaa barışık olduğun anlaşılıiii kıyameti kopardın nan bi göbeğini ölçecen deyüüü:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yok bacım ne çoğu valla güzel benimde 92 bak bendende inceciksingıııııııı tam göbek deliğinin hizasında 90.anaaaaaaaam azmı çokmu anlamadım.aydınlatın şekerler beni.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 demi nan hiç yakıştımı banaa kaydirigubbakcemile3 dur az şöle ceviremde incelsin kaydirigubbakcemile2
dur kıı bulacam mezureyi ölççem emmee dalga geçmek yok valla bak küserün haaa :kedi: ben 24.haftama girdim ona göree hesaplayın kaydirigubbakcemile3
yok bacım ne çoğu valla güzel benimde 92 bak bendende inceciksin
hileci seni ölçmeden ne spor neyn yapıyon ölç nan şunu
kendinlen baruşuk karuya bak :umursamaz::umursamaz:
o zaman aferin bana.alkisalkisalkis
o zaman aferin bana.alkisalkisalkis
nan bu kadar kastığıma deymezmiş kııı kaydirigubbakcemile3 105 çıktı ayyy çokmu gıııı çaturtuu göbüşüm kocaman kız emmee :kedi:
tubiş nereye kaçtın kııııı yoksam yarısınımı ölçmüştün şimdi diğer yarısınımı ölçüyon kııııııııııııııııı
:roflol::roflol::roflol:
anaaaam okadacık şey için mıçını yırttın nan benide deli ettin çatlak bence gayet iyisin gülüm heçde şişko değelsin alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz
kızz tubişim kaçma kıızz bak senden 1 cm daha büyük kıı benim göbüüş lülülülülülü
hee kıı çok değil demi nann opuyorumnanaktan oyy çıtıırtım beniimm at ordan bi kornet kıı karşılıklı yiyek kaydirigubbakcemile3
kız dilmuhh senin boy kaç bacım kaç kilosun maşallah kıı 90 eyiymiiiişş
nan bu karuya bu aralar bi haller oldi ama neyse :1no2::1no2:
canım 170 boyum.kilomda normalde 55ti ama şimdi 60 olmuşum.5 kilo almışım.kociş az almışsın deyip moralimi bozuyo azmı kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?