2009 Kasm Anneleri

kızlar ya bu bebişlerin hareketlerini hissetmek ya dışarıdan görmek falan acayip heyecanlandırıyo beni.ay bide elimi koyuyom karnıma vuruyo ya çok enteresan.

neysekı 5 ay yapcak doru annem kardeslerım yanımda olcak bebem 2 aylık olcak nasıpse kocam geldnde

benim durumumu okuyunca içine bir ferahlık gelmiştir dimi
5 ay için mi üsülüyon delüüüü
bide utanmadan annesiymiş kardeşleriymiş
ben tektim anacım tekkkk
geceleri korkudan uyuyamıyodum bide
ben çok acıdım kendime şinciksenağlamasenağlamasenağlama
yazıkkkktı bana

bizde o yüzden bebeği ertelemiştik
gerçi seninki büyüyecek
askerden gelsin kendimizi toparlayalım derken
5.sene olmuş yawwwwww
5 sene de flört dönemimiz
kocişimle yaşlanmışız 10 sene olmuş beyaaa

maşallah canım ya.biz iki yıl flört 3 yıl evlilik.enteresan olan nasıl geçmiş bu kadar zaman dimi ya.bebiş için tam zamanı.ne erken ne geç.

maşşşşşşşallah yerim ben onu gııııııı.bu kız büyüyünce afeti derya olur haberiniz olsun ha

iyi şeker senden
anasını kızı nolcek işte dermişimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok cnm mezurayı değil de alet çantasını o saklıyo yoosam tornavidaları vs.. yokediyom garip bi şekilde
anam ikimizinde aileede yok ki renkli göz bir tek eşimin babaannesi mavişş
haaa eşinin babaannesimi yok anam o kaaa uzağa çekmez canım
çok küçük bi ihtimal yani eşin haklı ozaman bende şühelenirim:roflol::roflol:
11 de gittiler canım anca gelebildim kocisle film izlicez eccuk gireyim dedim
dur mezro bulamda olcem su belimi :uhm:

bak kenya bacıma hemen nasıl aramaya koyuldu mezureyi nasılsa sporcu karu ya incecik kendine güveniyoa.sa.s

özellikle aksam bu saatlerde kuduruyo benimki uyutmuyo walla :dance:

oy yerim ben o kuduruğuuuu.benimki bugün tembellik yapıyo.

gııııı geçmiş üstünden kaç sene şimdimi acıdın kendine.ohhhhhh işte bitmiş gitmiş ne üzülüyon şimdi deli bu karuuuuuu.

maşallah canım ya.biz iki yıl flört 3 yıl evlilik.enteresan olan nasıl geçmiş bu kadar zaman dimi ya.bebiş için tam zamanı.ne erken ne geç.

seneler su gibi akıp gitmiş valla
sen kaç yaşındaydın gııı
ben 30 abowwwwwwwww
kocişin askere gidince 15 ay yapmaz dimi

dılmuh senın kocan gıtmedımı daha askere

yok bacım ya daha gitmedi.bu yıl açıköğretimi bitirmeye çalışıyoki 5 ay gitsin.aman ya biz daha yeni şarka geldik bunu bitirip sonra askere gitcek.yani çoooooook çalışmamız lazııııııııım çooooooook
güler duman sölüyo ah bide dinleseniz güler duman var gibi dinle yazın google a da bi dinneyin kızlar süper bişi

güler duman söliy cicim hade google dan dinne

gı valla dinleyemem hemde güler duman.gece gece açtırma bana bi büyük.ben güler dumanın sesine dayanamıyom ağlarım hemen

seneler su gibi akıp gitmiş valla
sen kaç yaşındaydın gııı
ben 30 abowwwwwwwww
kocişin askere gidince 15 ay yapmaz dimi

gı ben daha çok küçüğüüüüüüm.ben 22 kocişte 25 yaşında.bu sene açıköğretimi bitirirse 5 ay gitcek.15 ay olursa benim için kötü olur yaaaaaaaa.

sağol nann içime su serptin resmen :dilcikar:

muredaa cicim dinnedinmi türküyü valla becerebilsem face koycaadım emme ben face girmeyi bile zor beceriyom:kedi:

yok kıı adam zaten uyuyoo kaydirigubbakcemile3 bebiş oynayınca kaldırdımdıı kaydirigubbakcemile3 şimdi gene uyuduuu kaydirigubbakcemile3
kız mureda ilk sen yatıyom dersen yandın ziraaa biz bunu başka yerlere çekerük habarın ola o yüzden hiç sesin çıkmasın birisi ben yatıyom deyince bende yatıyom dersin
kızlarrr ölçtüm ben göbeemi en geniş yeri 88 cm kim ne kadar ki ?

bacımbenimki 92
muredanınki 105
tubişinki 104
dilmuhunki 90
sende 88 aferin sana bravoo incecksin bacım dilmuhun rekorunu sen kırdın bakalım senin rekorunu kim kıraca
haaa bide burdaki diğer gacılar var onalr uyanıklık edip sabah aç karnına ölçacaklermiş bacım korktular yanii anlıycan:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…