2009 Kasm Anneleri

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR)

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR (KATILIM SÜRESİ UZATILMIŞTIR)

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 20 AĞUSTOS 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
unique_____
NazLı

GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:

yavruşlarrrrrrrrrrrrrrrrr öğlen oldu bi gunaydın diyemedim beaaaaa :))))))) naparsınıs bakemmm ben bugun her zaman ki gibi yoğunum ama bugun sallamicim hoff yetti bee ömrümü yediler hıhhhhhhhhhhh

eeeeeee tatli gaciler bugun çekiliş yapılıyo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ????????????????????

bizim tiplerimiz aynı o zaman nan kaydirigubbakcemile5

günaydın gece kuşları ben yokken nasıl kaynatırsınız nan siz :mymeka:

kız deme öleee mafoldumben mafoldumben mafoldumben

susun nan habu oğlan beni çok duygusal etti yaaaa:1no2::1no2:
hadi hadi neşemizi bulalım kızlar ayaklanın bakemhihoyyythihoyyyt

kızlar günaydın.sizi bi göreyim diye girdim ama tekrar çıkmak zorundayım.1 haftadır misafirim var.onlar yarıngidecek aynı gün yenisi gelecek.temmuz sonuna kadar bu böyle.hala ölmemiş sağ salim ayakta olursam ağustosda görüşürüz inşallah. bu arada tekrar girebilirmiyim bilmem.............hepinizi çok ama çok öpüyorum...

günaydın canım sende hoşgeldin bıraktığın yere kaydirigubbakcemile3

bizim tiplerimiz aynı o zaman nan kaydirigubbakcemile5

günaydın gece kuşları ben yokken nasıl kaynatırsınız nan siz :mymeka:

göremedikki anam bi tipiniiii,ne saklıyosan bu kaa kendinii :mymeka: bi göbüşünü çek dedikk :mymeka: küscektim nan ben sanaa bak şimdi aklımaa :dilcikar: :dilcikar:

eccik özleyekte bu 1 ayda çok bee gülümm :gitme::gitme:
napim kıız ailemide özledim burda kimsen yok anam babam ablamlar hep samsunda 1 ayda anca hasret gideriyoz walla bide ablam doğuracak

bacım bugün özge şaker yahililine gitti gelsin bakalım nolcek bence takati kalmaz midesi bulanır onun şimcik

ayyy cnm ne misafiri bu böle yaav hamile halinlee lmaz: kendine dikkat et çok yormaa

göremedikki anam bi tipiniiii,ne saklıyosan bu kaa kendinii :mymeka: bi göbüşünü çek dedikk :mymeka: küscektim nan ben sanaa bak şimdi aklımaa :dilcikar: :dilcikar:

kız çekcem bizim herüfün telefonuylan ama herüften gizli kızar yoksam sewmez ölee şeylerii fırsat kolluyom yanii:jeyyar:

kııssslaaaarrrrr kahwaltım hazııırrrrrrr hadi kahwaltıyaa gelüüünnnnn cokacimcoook

geçmiş olsun sekercim sanadaa zemuszemus naptın ev ne alemde gülüm opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım
evi taşındı yerleştik hemde harika bir ev bulduk haberin varmı bilmiyorum ama
kiptaş konutlarında site içersinde güvenlikli bir sürü cocuk oyun parkları olan spor alanları olan bir siteye taşındık evde çok güzel kışın ısınma problemi hiç olmaz dediler güney doğu cephesi ve binalar hep mantolama sistemiymiş
o kadar ev ara sonra hiç aklımızda olmayan bir yerden ev tut kısmet işte canım

günaydın krispi ya seni görünce karnım acukuyo benim :kedi:

kıs bende öyleyim kaç gündür girmiyorum siteye acaba napıyo bu gacılar diye düşününp duruyodum kukumav kuşu gibi
alıştım artık hepinize opuyorumnanaktan

gördüm nan gördüm sadece pipisini değel herbişeyini gördüm dün akşam cd sinide izledik kocişlen kociş tekrar tekrar izledikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohhhhh maşallahhhhhhhhhhhh yavruşumaaa hadi gözün aydın çatlak çıtırtıııııııııııııı işallah buse kadar güzel ve sağlıklı ama daha uysal bi oğluşun olur tatlımmmmm :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…