nan walla kötü oldum şimdi öööfff yaaaasenağlamasenağlama
neyse nan toplayam kendimi accukda özleyek demi nanŞenizŞeniz
bizim tiplerimiz aynı o zaman nan kaydirigubbakcemile5
günaydın gece kuşları ben yokken nasıl kaynatırsınız nan siz :mymeka:
kız deme öleee mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hepinize günaydıııınn kasımın en şeker anneleriiii a.s. en şeker bıcırıklarıııı a.s.
ayy gece oturunca anca uyandım ben yaa,halada yataktayım :kedi: b ıraktığım yerden devam kaydirigubbakcemile3
bizim tiplerimiz aynı o zaman nan kaydirigubbakcemile5
günaydın gece kuşları ben yokken nasıl kaynatırsınız nan siz :mymeka:
napim kıız ailemide özledim burda kimsen yok anam babam ablamlar hep samsunda 1 ayda anca hasret gideriyoz walla bide ablam doğuracakeccik özleyekte bu 1 ayda çok bee gülümm :gitme::gitme:
yavruşlarrrrrrrrrrrrrrrrr öğlen oldu bi gunaydın diyemedim beaaaaa :))))))) naparsınıs bakemmm ben bugun her zaman ki gibi yoğunum ama bugun sallamicim hoff yetti bee ömrümü yediler hıhhhhhhhhhhh
eeeeeee tatli gaciler bugun çekiliş yapılıyo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ????????????????????
kızlar günaydın.sizi bi göreyim diye girdim ama tekrar çıkmak zorundayım.1 haftadır misafirim var.onlar yarıngidecek aynı gün yenisi gelecek.temmuz sonuna kadar bu böyle.hala ölmemiş sağ salim ayakta olursam ağustosda görüşürüz inşallah. bu arada tekrar girebilirmiyim bilmem.............hepinizi çok ama çok öpüyorum...
göremedikki anam bi tipiniiii,ne saklıyosan bu kaa kendinii :mymeka: bi göbüşünü çek dedikk :mymeka: küscektim nan ben sanaa bak şimdi aklımaa :dilcikar: :dilcikar:
krispiiiiiiiiiii naptın nannn ayrıntılıda gördün mü pipiyiiiiiiiiiiii
kııssslaaaarrrrr kahwaltım hazııırrrrrrr hadi kahwaltıyaa gelüüünnnnn cokacimcoook
kııssslaaaarrrrr kahwaltım hazııırrrrrrr hadi kahwaltıyaa gelüüünnnnn cokacimcoook
len ben iice koyverdim ne tartılıyom ne ölçülüyom amannn noluyos yauw
geçmiş olsun sekercim sanadaa zemuszemus naptın ev ne alemde gülüm opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
dün gece bende hemen yattım uyudum sabah 9.5 da uyandım çişim gelmişti çok sıkılştım çiş olayı olmasa ben uyurum 12 ye kadar çişe kalkınca uykum açlıyo
nan herkes sabah aç karnınamı ölçüyo yaaa neyse ben geldikten sonra dewam ederiz taaammı gacılar
ben gelmeden başlamayın yoksam küserim haaaaaaaaaaaaaa:dilcikar:
nan taile gidiyom da yarın öbürgün hacııı unuttunmu bugün biyere gitmiyom merak etmeyin bugün sizileyim canlarım
ama şakamaka ben sizin aranıza katılalı çokda fazla olmadı 3 aylık hamileydim aranıza geldiğimde o kaaa kısa zamanda nasıl alıştım size anlatamam çok ısındım çok sewdim hepinizi şimdi böle 1 aylığına gidince içim bi tuhaf oldu sanki ailemden birilerinde ayrılıyomuşum gibi senağlamasenağlama boğazım düğümlendi nan gözlerim doldu oooffff
senağlamasenağlamasenağlama çok özlicem sizi yaaaaaamafoldumbenmafoldumben
gördüm nan gördüm sadece pipisini değel herbişeyini gördüm dün akşam cd sinide izledik kocişlen kociş tekrar tekrar izledikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?