2009 Kasm Anneleri

yok anam beni görünce aklına yemek gelmesin zira ben bıraktım o işler baksana tubiş dewraldı benim mesleğimi

bak sen şimdi öğlen yemeğine kaçarsın ben daha sabha kahwaltısını yeni yaptım yaaaa sen bende çok yiyosun bikereme :dilcikar::dilcikar:

gözün aydın cnm hadii güle güle oturr :Saruboceq: inşallah burdan kendi evine çıkmak nasip olur cnm :Saruboceq:

sağol bacım sağol inşallah akıllı olur emme zannetmiyom yani
doktor suyun biraz fazla dedi herhalde suyun içinde top oynii benimki pat patkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hacııııııııııı ne hazırladın gıııııııııı gerçi öğlen yemeeene gitcem ben az sora ama kaydirigubbakcemile3

ayy valla bende gebrcem açlıktan kıı bekle geliyoom

bekle geliyommm açımmmm açççç

anaaammm ne kadar aç warmış nan cokacimcoook teker teker gelün nan doyuramam hepünüzü kaydirigubbakcemile3 şaka şaka gelün nan çok sağlıklı bi kahwaltı hazırladım size we sıpalara

anacım ben senin adını görünce acıkıyorum krispi ya kaydirigubbakcemile3
ya ben pazar günü öğlene kadar tam 3 defa kahvaltı yaptım sabah 8 de kocişin işi vardı onu yolcu ettim açlıktan gözlerim karardı hemen kendime tost yaptım ve meyve suyuyla yedim sonra bır guzel 10 a kadar uyumuşum bır kalktım midem zil çalıyo kardeşimde var evde hemen kahvaltı hazırladı bir güzel oturduk kahvaltı yaptık öğlen kociş geldi ona kahvaltı hazırladık oturdum sanki hiçbişi yememişim gibi onlada kahvaltı yaptım sonra öğlen ara öğün akşam gece derken böle bitirdim günü :roflol:

gözün aydın cnm hadii güle güle oturr :Saruboceq: inşallah burdan kendi evine çıkmak nasip olur cnm :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım

senin bigün ben tokum diyiceğin hiç aklıma gelmezdi nan çok duygulandım senağlama
bundan sonra böle cicim
waaaaaşşşşşşşşşşşşşşş nettin kııı anam neren sığıyo o kaaa yemek
nan bu karakızın yedikleri nere gidiyooo :mymeka::mymeka:

biriktiriyo galiba ne bilem bakalım o bi zayıf bebek doğursunda kusturacam oğa yemekleri-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

krispiii dün gece ölçtüm mezurayı bulup nan 98 cm çıktı nann sabah da mı ölççektükk:1shok::1shok:

napim ama acukuyom ben
inşallah topaç gibin bi kız doğururumda bu halde görürsünüz o zaman bu kız bundan nası çıktı diye kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy kıyamam sana beenn lülülülülülü

:kedi: :kedi:

hee nan nereyeye gidiyoo

bebişime gidiyo kaydirigubbakcemile3

bak bizee hiç inkar ediyozmu yediklerimizi :roflol: fazlasını bilem taşıyoz üstümüzde nan :roflol:

ama ama ben napabilirim gösteremiyom yediklerimi :sinifsinif:

ben zateen böle tiplere sinir olurum edoşum yaaa yerler yerler zayıf kalırlar klava:

he laan bende yaa mafoldumbenmafoldumben
emme varya bende eskiden öyleydim biranda böle oldum nann mafoldumben
bide biz şimdi kuş kadar doğururuz bu karakız topaç gibi :roflol::roflol: döverük nan senüüü :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…