kııssslaaaarrrrr kahwaltım hazııırrrrrrr hadi kahwaltıyaa gelüüünnnnn cokacimcoook
teşekkür ederim canım
evi taşındı yerleştik hemde harika bir ev bulduk haberin varmı bilmiyorum ama
kiptaş konutlarında site içersinde güvenlikli bir sürü cocuk oyun parkları olan spor alanları olan bir siteye taşındık evde çok güzel kışın ısınma problemi hiç olmaz dediler güney doğu cephesi ve binalar hep mantolama sistemiymiş
o kadar ev ara sonra hiç aklımızda olmayan bir yerden ev tut kısmet işte canım
günaydın krispi ya seni görünce karnım acukuyo benim :kedi:
kıs bende öyleyim kaç gündür girmiyorum siteye acaba napıyo bu gacılar diye düşününp duruyodum kukumav kuşu gibi
alıştım artık hepinize opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım
evi taşındı yerleştik hemde harika bir ev bulduk haberin varmı bilmiyorum ama
kiptaş konutlarında site içersinde güvenlikli bir sürü cocuk oyun parkları olan spor alanları olan bir siteye taşındık evde çok güzel kışın ısınma problemi hiç olmaz dediler güney doğu cephesi ve binalar hep mantolama sistemiymiş
o kadar ev ara sonra hiç aklımızda olmayan bir yerden ev tut kısmet işte canım
günaydın krispi ya seni görünce karnım acukuyo benim :kedi:
kıs bende öyleyim kaç gündür girmiyorum siteye acaba napıyo bu gacılar diye düşününp duruyodum kukumav kuşu gibi
alıştım artık hepinize opuyorumnanaktan
ohhhhh maşallahhhhhhhhhhhh yavruşumaaa hadi gözün aydın çatlak çıtırtıııııııııııııı işallah buse kadar güzel ve sağlıklı ama daha uysal bi oğluşun olur tatlımmmmm :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
hacııııııııııı ne hazırladın gıııııııııı gerçi öğlen yemeeene gitcem ben az sora ama kaydirigubbakcemile3
ayy valla bende gebrcem açlıktan kıı bekle geliyoom
bekle geliyommm açımmmm açççç
yok anam beni görünce aklına yemek gelmesin zira ben bıraktım o işler baksana tubiş dewraldı benim mesleğimi
bak sen şimdi öğlen yemeğine kaçarsın ben daha sabha kahwaltısını yeni yaptım yaaaa sen bende çok yiyosun bikereme :dilcikar::dilcikar:
anaaammm ne kadar aç warmış nan cokacimcoook teker teker gelün nan doyuramam hepünüzü kaydirigubbakcemile3 şaka şaka gelün nan çok sağlıklı bi kahwaltı hazırladım size we sıpalara
ben aç değelim nan ben tokum a.sa.sa.sbenim yerimede sen ye bacımkaydirigubbakcemile3
yok anam beni görünce aklına yemek gelmesin zira ben bıraktım o işler baksana tubiş dewraldı benim mesleğimi
bak sen şimdi öğlen yemeğine kaçarsın ben daha sabha kahwaltısını yeni yaptım yaaaa sen bende çok yiyosun bikereme :dilcikar::dilcikar:
gözün aydın cnm hadii güle güle oturr :Saruboceq: inşallah burdan kendi evine çıkmak nasip olur cnm :Saruboceq:
nan bu karakızın yedikleri nere gidiyooo :mymeka::mymeka:
bundan sonra böle cicimsenin bigün ben tokum diyiceğin hiç aklıma gelmezdi nan çok duygulandım senağlama
waaaaaşşşşşşşşşşşşşşş nettin kııı anam neren sığıyo o kaaa yemekanacım ben senin adını görünce acıkıyorum krispi ya kaydirigubbakcemile3
ya ben pazar günü öğlene kadar tam 3 defa kahvaltı yaptım sabah 8 de kocişin işi vardı onu yolcu ettim açlıktan gözlerim karardı hemen kendime tost yaptım ve meyve suyuyla yedim sonra bır guzel 10 a kadar uyumuşum bır kalktım midem zil çalıyo kardeşimde var evde hemen kahvaltı hazırladı bir güzel oturduk kahvaltı yaptık öğlen kociş geldi ona kahvaltı hazırladık oturdum sanki hiçbişi yememişim gibi onlada kahvaltı yaptım sonra öğlen ara öğün akşam gece derken böle bitirdim günü :roflol:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım
:sm_confused: bende bilmiyorum ki nere gidiyo
CADIARZU
hee nan nereyeye gidiyoo
bak bizee hiç inkar ediyozmu yediklerimizi :roflol: fazlasını bilem taşıyoz üstümüzde nan :roflol:
krispiii dün gece ölçtüm mezurayı bulup nan 98 cm çıktı nann sabah da mı ölççektükk:1shok::1shok:günaydın kızlar
dün gece bende hemen yattım uyudum sabah 9.5 da uyandım çişim gelmişti çok sıkılştım çiş olayı olmasa ben uyurum 12 ye kadar çişe kalkınca uykum açlıyo
nan herkes sabah aç karnınamı ölçüyo yaaa neyse ben geldikten sonra dewam ederiz taaammı gacılar
ben gelmeden başlamayın yoksam küserim haaaaaaaaaaaaaa:dilcikar:
waaaaaşşşşşşşşşşşşşşş nettin kııı anam neren sığıyo o kaaa yemek
biriktiriyo galiba ne bilem bakalım o bi zayıf bebek doğursunda kusturacam oğa yemekleri-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy kıyamam sana beenn lülülülülülü
hee nan nereyeye gidiyoo
bak bizee hiç inkar ediyozmu yediklerimizi :roflol: fazlasını bilem taşıyoz üstümüzde nan :roflol:
ben zateen böle tiplere sinir olurum edoşum yaaa yerler yerler zayıf kalırlarklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?