2009 Kasm Anneleri

anam ben hayatta yiyemem 5,6 tane fındık yesem sudan kudururum nan ağzım yapış yapış olur midem bulanır hemen aha bak ewde bir sürü war eme yemedim annemlere getiryom onlar yesin

yaa ne bilem aslında ceviz bebeğin beyin gelişimine çok faydalımış yaa eccük yesek olur yanii sositososito

nen konuşuyonuss nan arkamdan utanmass gacılar :mymeka: fındık felan yimedim ama aklıma getirdiğiniz iyi oldu gidiyim bi iki awuç yiyim sırnaşık şey

kızz aklıma gelmişkenee ne sorcaktıımm ;

şimdi ben acıyı çok severin vee acayip çok yerim aynii acıyı bu bebeğe gidermi kııı :uhm:

yaa ne bilem aslında ceviz bebeğin beyin gelişimine çok faydalımış yaa eccük yesek olur yanii sositososito
yiyemem kıı elimde değel boğuluyom sankim yerken
nen konuşuyonuss nan arkamdan utanmass gacılar :mymeka: fındık felan yimedim ama aklıma getirdiğiniz iyi oldu gidiyim bi iki awuç yiyim sırnaşık şey

arkandanmı konuşuyok nan geleceğini bilmiyokmu önünden konuşuyok bikereme
git ye nan bi tane yesen olmimi bi awuç fazla nan kocişinde gitti maça nolcek :roflol::roflol:

şimdi ben acıyı çok severin vee acayip çok yerim aynii acıyı bu bebeğe gidermi kııı :uhm:

bende acıyı çok sewiyom emme yiyemiyom şimcik midemi yakıyo
yok nan acıyıda anlasınlar hep tatlı olurmu
hem acı yiyince bebeğe acımı gidiyomuş öle olaydu tubişin kızı finduk yemekten kudurur çıkardı bebek :roflol::roflol::roflol:

anam acıyı ben kadar yiyen yoktur şimcik tursu biber yidim terden öldüm kesin ibo doğurcam yanık sesliii:roflol::roflol::roflol::roflol:

soyadina faceden baktim. harbiden olmuyo. sende ilerde soyadina uyan bir isim koyarsin tatlim.opuyorumnanaktan eylul adini bende begeniyorum ama sanki eylul dogumlu olmasi gerekiyormus gibi geliyor.

wanna, kenyaa ekledim bacılar

tesekkur ederim canim.a.s.

Allah cezani vermesin. cok guldum.:roflol::roflol:

anam bizim herifin maçları hep deplasmanda hiç kendi sahamızda maç edemiyosss :roflol:

bu arada kac gundur nerenizi olcup duruyosunuz siz? sankim mamkenlik ajansi.kaydirigubbakcemile3
kasım analarının top mankeni kimmiş onu seçikk sende katıl anam:roflol::roflol:
anam bizim herifin maçları hep deplasmanda hiç kendi sahamızda maç edemiyosss :roflol:

sende finduklarla maç oyna bacım:roflol::roflol::roflol:

hee kızz ben orasını heç düşünmemiştim :roflol:

anam acıyı ben kadar yiyen yoktur şimcik tursu biber yidim terden öldüm kesin ibo doğurcam yanık sesliii:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:

demi cnm hiç olmuyo yavv naz koyamıyoz :1no2: emme zaten kız olmadı kaydirigubbakcemile3

ayy yalanmı yaaaa hatun daha 20 yaşında yaavvv kaydirigubbakcemile3 valla ben o yaşta öyleydim :roflol:
bu arada kac gundur nerenizi olcup duruyosunuz siz? sankim mamkenlik ajansi.kaydirigubbakcemile3

gelişim takibi yapıyoruz :roflol:

gunde 2-3 tane ativer agzina canim. icin rahat eder.

öle yapam bari yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…