anam ben hayatta yiyemem 5,6 tane fındık yesem sudan kudururum nan ağzım yapış yapış olur midem bulanır hemen aha bak ewde bir sürü war eme yemedim annemlere getiryom onlar yesin
yiyemem kıı elimde değel boğuluyom sankim yerkenyaa ne bilem aslında ceviz bebeğin beyin gelişimine çok faydalımış yaa eccük yesek olur yanii sositososito
nen konuşuyonuss nan arkamdan utanmass gacılar :mymeka: fındık felan yimedim ama aklıma getirdiğiniz iyi oldu gidiyim bi iki awuç yiyim sırnaşık şey
kızz aklıma gelmişkenee ne sorcaktıımm ;
şimdi ben acıyı çok severin vee acayip çok yerim aynii acıyı bu bebeğe gidermi kııı :uhm:
kızz aklıma gelmişkenee ne sorcaktıımm ;
şimdi ben acıyı çok severin vee acayip çok yerim aynii acıyı bu bebeğe gidermi kııı :uhm:
kızz hakkat bende pek severün melek adını yaaavvv
naz ismi yanlızda çok güzel yaaa :lepi: bende ok severüm emme koymam yaavs benim soyadınla çok komik oluyo :roflol::roflol: kızm olsaydı Eylül koycektimm..benim için anlamı çoook büyüüükk :lepi:
wanna, kenyaa ekledim bacılar
nan hakkat bu itek gacısı 88 doğumlu yaaa saka gibiii,bide ikinciyi doğurcak ayyyy acaba onunkimi eyii biizmkimiii :uhm:
ben o yaştaaa hangi yakışıklıylan gezmedim kim kaldı acabaa diye düşünüyodum:roflol::roflol: budaa bu sonmu olsaa bi daa doğursammı diye düşünüyooo :roflol::roflol:
yiyemem kıı elimde değel boğuluyom sankim yerken
arkandanmı konuşuyok nan geleceğini bilmiyokmu önünden konuşuyok bikereme
git ye nan bi tane yesen olmimi bi awuç fazla nan kocişinde gitti maça nolcek :roflol::roflol:
anam acıyı ben kadar yiyen yoktur şimcik tursu biber yidim terden öldüm kesin ibo doğurcam yanık sesliii:roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa ne bilem aslında ceviz bebeğin beyin gelişimine çok faydalımış yaa eccük yesek olur yanii sositososito
kasım analarının top mankeni kimmiş onu seçikk sende katıl anam:roflol::roflol:bu arada kac gundur nerenizi olcup duruyosunuz siz? sankim mamkenlik ajansi.kaydirigubbakcemile3
anam bizim herifin maçları hep deplasmanda hiç kendi sahamızda maç edemiyosss :roflol:
kasım analarının top mankeni kimmiş onu seçikk sende katıl anam:roflol::roflol:
heee çocuk doğar doğma doktorlara konser werimiş :roflol::roflol:
bende acıyı çok sewiyom emme yiyemiyom şimcik midemi yakıyo
yok nan acıyıda anlasınlar hep tatlı olurmu
hem acı yiyince bebeğe acımı gidiyomuş öle olaydu tubişin kızı finduk yemekten kudurur çıkardı bebek :roflol::roflol::roflol:
anam acıyı ben kadar yiyen yoktur şimcik tursu biber yidim terden öldüm kesin ibo doğurcam yanık sesliii:roflol::roflol::roflol::roflol:
demi cnm hiç olmuyo yavv naz koyamıyoz :1no2: emme zaten kız olmadı kaydirigubbakcemile3soyadina faceden baktim. harbiden olmuyo. sende ilerde soyadina uyan bir isim koyarsin tatlim.opuyorumnanaktan eylul adini bende begeniyorum ama sanki eylul dogumlu olmasi gerekiyormus gibi geliyor.
Allah cezani vermesin. cok guldum.:roflol::roflol:
bu arada kac gundur nerenizi olcup duruyosunuz siz? sankim mamkenlik ajansi.kaydirigubbakcemile3
gunde 2-3 tane ativer agzina canim. icin rahat eder.
olctum geldim 90-60-90 :roflol::roflol:
olctum geldim 90-60-90 :roflol::roflol:
haaaa güleyim brriiii sakın 900,600,900 olmasın bu:roflol::roflol:
anam bizim herifin maçları hep deplasmanda hiç kendi sahamızda maç edemiyosss :roflol:
zaten komiklik olsun diye yapidik gülmek içina.sa.sal işte bende buna gülerim :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: yeni türk lirası gbi sıfırları atmış :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?