he ya sığmıyom ben doğurana kadar resimlerimin yüzde 90 nını kırparak koymak lazımkaydirigubbakcemile3yoğ nann uğrasanlara dedimm :roflol::roflol: biliyom senin o kaa cılız olmadığınıı :roflol:
kırptırmadan ekranlara sığmıyon nann :roflol::roflol:
sakın etleriniz yağlı olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hee kıı bizim kemiklerimiz iri bacım yaa naniknaniknaniknanik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yerlermi dersin nann :roflol::roflol:
hamarat karıııı zemuszemus
he ya sığmıyom ben doğurana kadar resimlerimin yüzde 90 nını kırparak koymak lazımkaydirigubbakcemile3
sakın etleriniz yağlı olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabi iş yemeye gelince hamarat oliii hatun:roflol::roflol:
bende yalnızım kız laflarız sabah saat 6 ya kadar
o yağlarda orta yerde olmasın sakın:roflol::roflol:hee lan bi yerde yağ var emme nerdeee :roflol::roflol:
ayy evet bayılırım ben yemek yapmayaaa zemuszemus emme yarın yapmam artık biraz hava alak dısarda yiyek yaaa
kızlar kociş gelince eccük çıkarın yemek yiriz toğlarım gelirimm..
krispiiiim 1 ay olmucak yaavvvv senağlama anaammm çok özlücem nan seniiiii senağlama
yok anam burdayı çay attım üstüne akşamıda kıldım geldim kociş bira ecikecem dediuyudunuzmuu kıııı lülülülülülü huhuuuuuuuuuuuuuuuuu
ühüüüüüüüüü bende yalnızım bugüüüüüüüüün.uyumayın uleeeeeeeeeen
yok anam burdayı çay attım üstüne akşamıda kıldım geldim kociş bira ecikecem dedi
uyumuyoz anam burdayık kk yetkilileri kowacak bizi bu gece:roflol::roflol::roflol:
valla kızlar biz burdayık demi nan +18 ciler :roflol::roflol:
kız sen çok çay içmeeelmaz: lmaz:
napam kız öle bişe yicemki çaysız olmaz nan hem açık içiyom
:roflol::roflol: bende cola iççem gerçi şimdik :roflol::roflol:
tubiiiişşşşşş noldu kızz :uhm:
gizli gizli finduk yiyodur anam o:roflol::roflol::roflol:
bak kaçtı gördünmüüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 rahat rahat yicekk kaydirigubbakcemile3
ayy ebn valla öle şeyler yemiyom yaa halbuki kociş ceviz meviz almış amaaa kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?