dombik tubaaaaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae
sen bu canliz gacısını nen bu kaddar koruyonn heeklava: yoksam sen bizi sefmiyon muu :çok üzgünüm:
dombik tubaaaaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA ne dedi duba sana ben olsam parçalarımmmmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA ne dedi duba sana ben olsam parçalarımmmmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
suss naaaannnnn gaz verme karuya üstüme falan oturur allaaahhh korusunnnnnnnn :roflol:
waaaaşşşşş yarasın kocişine etlerin butların bacım yiğidin malı ortada olur demialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis101- 104 - 110 :kedi: 100den aşağısı kurtarmıyoooo delikafadulden
niye bacım yanlızsın kocan nerde:uhm:
hadi afiyet olsun biz burdayızzbuyrunnnnnnnnn sabbaha kaddaaaarrrrrr :dance: :dance: :dance:
dalga geçme nan :mymeka: kızz edaa ben demedim mi dalga geçcekler diyeee bak başladılar bileee Çok üzgünüm çoook
tubişim benüm yaaaa ben etli butlu karularu severun gıııııı :jeyyar:
heeeeytt ulaaaaannnklava: klava: klava: cılız karulaaarrrr klava: klava:
uzak durun lan tubişimdenn kıskanmayınnnnklava:
tabi biliyosun sende öle olacağını kendine eş arıyon demi yemedim ben taaaamı:umursamaz::umursamaz:tubişim benüm yaaaa ben etli butlu karularu severun gıııııı :jeyyar:
heeeeytt ulaaaaannnklava: klava: klava: cılız karulaaarrrr klava: klava:
uzak durun lan tubişimdenn kıskanmayınnnnklava:
ni dimek istiyon sen nan :bbo: korkutuyon beniii :1ninca:
nan edoşş sende az değilsin heee laelaelaelaelae
körlerle sağırlar birbirini ağırlarr :roflol:
waaaaşşşşş yarasın kocişine etlerin butların bacım yiğidin malı ortada olur demialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
böle olaanı bliyodun insan accuk kırpar demi wereydin özgwyw accuk kırpsaydı seni o güzel kırpıyo ha beni ne halden ne hale çewirdi :roflol::roflol::roflol:
he walla aynen öle yapiii demini dimek istiyon sen nan :bbo: korkutuyon beniii :1ninca:
nan edoşş sende az değilsin heee laelaelaelaelae
körlerle sağırlar birbirini ağırlarr :roflol:
hee kııı bak kripim kırptırdı kendiniii :roflol::roflol: yoksam ekranlara sığmıyoduu :roflol:
tabi biliyosun sende öle olacağını kendine eş arıyon demi yemedim ben taaaamı:umursamaz::umursamaz:
baaaağğğğaaamı didin ben o kaaa cılız değelim:1no2::1no2:
noldu nan seni koruyodum nan delüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz Şeniz
biz ikimiz burdakilere göre biraz daha etliyizya o yüzden birbrimizi koruyoss diyee öle dedim. gerçi biz etli değilizz bizim kemiklerimiz irii :dilcikar:
öle marifetli karıyımkiiii kaydirigubbakcemile2
mutfakta sizlen çene yapıyom,balkonda kızartmaa,oturma odasınada sofra kuruyom :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?