2009 Kasm Anneleri

sen bu canliz gacısını nen bu kaddar koruyonn hee klava: yoksam sen bizi sefmiyon muu :çok üzgünüm:

yohhh naaaann hani hep ağga yapiy ye ondan mıdır bilmem ama şeytan tüyü var bu karıda derrrmişiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm :roflol::roflol:
zaçmalama bajıııımmmmm bu topicte sevilmicek bi tane gaci yooohhh Şeniz

heeeeytt ulaaaaannn klava:klava:klava: cılız karulaaarrrr klava:klava:
uzak durun lan tubişimdenn kıskanmayınnnn klava:

101- 104 - 110 :kedi: 100den aşağısı kurtarmıyoooo delikafadulden

niye bacım yanlızsın kocan nerde:uhm:

hadi afiyet olsun biz burdayızzbuyrunnnnnnnnn sabbaha kaddaaaarrrrrr :dance: :dance: :dance:
waaaaşşşşş yarasın kocişine etlerin butların bacım yiğidin malı ortada olur demialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
dalga geçme nan :mymeka: kızz edaa ben demedim mi dalga geçcekler diyeee bak başladılar bileee Çok üzgünüm çoook

böle olaanı bliyodun insan accuk kırpar demi wereydin özgwyw accuk kırpsaydı seni o güzel kırpıyo ha beni ne halden ne hale çewirdi :roflol::roflol::roflol:

tubişim benüm yaaaa ben etli butlu karularu severun gıııııı :jeyyar:

ni dimek istiyon sen nan :bbo: korkutuyon beniii :1ninca:

nan edoşş sende az değilsin heee laelaelaelaelae
körlerle sağırlar birbirini ağırlarr :roflol:

tubişim benüm yaaaa ben etli butlu karularu severun gıııııı :jeyyar:
tabi biliyosun sende öle olacağını kendine eş arıyon demi yemedim ben taaaamı:umursamaz::umursamaz:

baaaağğğğaaamı didin ben o kaaa cılız değelim:1no2::1no2:

ben kırpılamam anacım ben neysem oyummmm :dilcikar:

ni dimek istiyon sen nan :bbo: korkutuyon beniii :1ninca:

nan edoşş sende az değilsin heee laelaelaelaelae
körlerle sağırlar birbirini ağırlarr :roflol:
he walla aynen öle yapiii demilmaz:lmaz:
hee kııı bak kripim kırptırdı kendiniii :roflol::roflol: yoksam ekranlara sığmıyoduu :roflol:

ewet kırptır kırptır bacım :roflol::roflol:

tabi biliyosun sende öle olacağını kendine eş arıyon demi yemedim ben taaaamı:umursamaz::umursamaz:

baaaağğğğaaamı didin ben o kaaa cılız değelim:1no2::1no2:

yoğ nann uğrasanlara dedimm :roflol::roflol: biliyom senin o kaa cılız olmadığınıı :roflol:
kırptırmadan ekranlara sığmıyon nann :roflol::roflol:

noldu nan seni koruyodum nan delüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz Şeniz
biz ikimiz burdakilere göre biraz daha etliyizya o yüzden birbrimizi koruyoss diyee öle dedim. gerçi biz etli değilizz bizim kemiklerimiz irii :dilcikar:

öle marifetli karıyımkiiii kaydirigubbakcemile2
mutfakta sizlen çene yapıyom,balkonda kızartmaa,oturma odasınada sofra kuruyom :roflol::roflol:

Şeniz Şeniz Şeniz
biz ikimiz burdakilere göre biraz daha etliyizya o yüzden birbrimizi koruyoss diyee öle dedim. gerçi biz etli değilizz bizim kemiklerimiz irii :dilcikar:

hee kıı bizim kemiklerimiz iri bacım yaa naniknaniknaniknanik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yerlermi dersin nann :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…