kızııımmm al seni vur bana bende 1.58 laelaelaelaelae kurban olduğum mevla hikmetinden sual olunmayo işte allan karakızına leylek gibi boy vermiş bağa da 2 cm daha vereydi bare 60 ları göreydim ahhh ahhh kaydirigubbakcemile3
krispiden fazla.delikafadulden
niyeki tatlim. ama senin icin girmem. ama krispi de kasiniyo, azcik kasiyam.delikafadulden
peki senin bu zamana kadar 8 kilo aalırsan bundan sonra ne kaaa alacağınıda hesap ettinmi cicim bende onu düşünemeyom:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız sen ilk 7 kilo aldım demiştin ya milletin 2 kilo aldığı zamanlar allah dedim bu nası bişi acep ama hakkaten boyun çok etkisi var galba fotoda da gördüğüm üzere bi çoğumuzdan daha iyisin yiwrımmmmmmmmm zemuszemus
benden fazlamısın merak ettimde
anaamm men geldiiimm zemuszemus
kociş topluyo sofrayıı :roflol::roflol:
sen kactin?
nan bende 160 ım nann
hiç değilde 60 ı görmüşüm :roflol::roflol:
önce ben sordum banane :jeyyar:
sorma hacı yaa 2 cm için 50 lerde rakam sölemek zoruma didio falla naniknanik
nan o deelde bu boynan bide gittim 1.85 lik adamnan evlendim delikafadulden
ama herşey bebelerim için babaları uzun olsunki dedim ortalama yükselsin onlarda cücük kimin kalmasınlaaaaa :roflol::roflol::roflol:
senin için 2,3 dene daha ifade koyaruk bacım:roflol::roflol:ayy bu ifadeler benim ne kaaa güldüğümü koptuğumu ifade edemio artık nan geberdim gülmekten allan lazıııııııııııı :roflol: :roflol:
bacım zaten tür kadınlarının çoğu 1.55 1.60arasıkızııımmm al seni vur bana bende 1.58 laelaelaelaelae kurban olduğum mevla hikmetinden sual olunmayo işte allan karakızına leylek gibi boy vermiş bağa da 2 cm daha vereydi bare 60 ları göreydim ahhh ahhh kaydirigubbakcemile3
allah daha çok wersin canım ben 18 kiloylan 2 dene çocuk doğururum:roflol::roflol:ettim kiz, etmem mi? 10 daha alsam 18 kilo eder Allah bereket versin.delikafadulden
sagol tatlim, agzindan bal damliyor.
krispi duyuyormusun su iltifatlari.zemuszemus
nan bi laf vardır
bodur tavuk piliç olur diye
duyamdınızmı -tatlicadiarzu-
Allahım ne alemsin yaaa yıllar sonra özgeciğine sölerim ben anan sen uzun olasın diye selvi boylu babanla evlendi diye :roflol:sorma hacı yaa 2 cm için 50 lerde rakam sölemek zoruma didio falla naniknanik
nan o deelde bu boynan bide gittim 1.85 lik adamnan evlendim delikafadulden
ama herşey bebelerim için babaları uzun olsunki dedim ortalama yükselsin onlarda cücük kimin kalmasınlaaaaa :roflol::roflol::roflol:
züğürt tesellisi bu da haaaa :teytey: amann salla yauwww yannızz kıçı yere yakın olandan korkun derlerrrr :jeyyar::jeyyar::jeyyar: hahahaha :roflol:
175 civarı canımbenim ki 1.67-68 civari canim. senin?:jeyyar:
olsun, ne guzel koltugunun altina aliveriyordur seni.zemuszemus
benim ki 1.67-68 civari canim. senin?:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?