175 civarı canım
anaaaam ocağı bilem ovar kız oo :roflol::roflol:afiyet olsun.
sofrayi toplamak yetmez, ardindan bulasiklar.naniknanik
hee kıı benim kocişte 1-85 nansorma hacı yaa 2 cm için 50 lerde rakam sölemek zoruma didio falla naniknanik
nan o deelde bu boynan bide gittim 1.85 lik adamnan evlendim delikafadulden
ama herşey bebelerim için babaları uzun olsunki dedim ortalama yükselsin onlarda cücük kimin kalmasınlaaaaa :roflol::roflol::roflol:
züğürt tesellisi bu da haaaa :teytey: amann salla yauwww yannızz kıçı yere yakın olandan korkun derlerrrr :jeyyar::jeyyar::jeyyar: hahahaha :roflol:
Allahım ne alemsin yaaa yıllar sonra özgeciğine sölerim ben anan sen uzun olasın diye selvi boylu babanla evlendi diye :roflol:
bende seni 2 metre sandıydım bunun içinmi bu kaaa tantana:mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:bende seni 2 metre sandıydım bunun içinmi bu kaaa tantana:mymeka:
anaaaam ocağı bilem ovar kız oo :roflol::roflol:
bende seni 2 metre sandıydım bunun içinmi bu kaaa tantana:mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:
valla 1.55 ten sonra tantanaya deger derim ben. hem daha fazlasini napim? herseyin fazlasi zarar.lmaz:
nan o deelde bu bebeler bide bana çekerse kafamı keker dururlar babam dururken sağa çektük deyü :roflol:
benim anne tarafı uzun baba tarafı bodur malesef bizde baba tarafına çekmişük hep dırdır ettük bebeeemde bana öle derseeee kafamçokkarıştı
noldu lan beğenemedin mi aranızda 12 cm var delüüü bence sus otur allan çıtırtısııı naniknanik
anaaaam ocağı bilem ovar kız oo :roflol::roflol:
hee kıı benim kocişte 1-85 nan
anam o nu niye karıştırıyon nannn :roflol:
askolsun, burda senin boyu boyuna uygun benim. bana gulmemeliydin.sırnaşık şey
hahah nan edoş zaten bizim gibi bıcırların yanında hep böleee uzun uzun yiğitler oliyyy kaydirigubbakcemile3 yolda yürürken uzun gaciler gıcık oliyler haa onların yanında anca kendileri kadar yada bi kaç cm kısa oliyler herifler bize gıcık oliyler şu boynan aldığı herife bak der gibi bakiyler fallaaaaa :roflol:
edoşşş geldinmi nannnnnnnnnnnn
anacım erkekler sevmez öleee kendinden uzun karıyıı :roflol: şölee fonksiyenel olmalıııı aldımıı sağa solaa kolaycaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3anacım erkekler sevmez öleee kendinden uzun karıyıı :roflol: şölee fonksiyenel olmalıııı aldımıı sağa solaa kolaycaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?