hade bee yolla bakem gerçi takım deelde zadece yatak istiom emme bakem bi buna 350 deyüler çoh mu nan :uhm:
ama yatak neyn yoh içinde düdük gibi zadece bu yatak o kaa ii mi fiyat
herkesin 50 dr lık yüklemesi yüksek çıkiii benimki kesin yüksek çıkacak çünkü busede öle çıktı seninkide yüksek çıkarsa şaşmam zatiiii
temiz çıktı diye yazdı ya yanlış htırlamıyosam eğer:uhm:
o beşik babyhope markasına ait ist habibplerde sanırım fabrikası var toptan satıs yapıolar ama kapıya gideni cevirmiolar arkadas tüm odayı 600 e ladı ordan
kızlar bende kaçıom epilasyona psikolojik olarak hazırlanmam lazım
kızz cerün güzelmiş kıı özgenin beşiğii
gıııııııı herkesin şeker yüklemesi yüksekmi çıktı.peki 100lük yaptırdınızmıki.ay benimde yüksek çıktıda.daha doktor bulamadım bulunca hemen yaptırcam
gıııııııı herkesin şeker yüklemesi yüksekmi çıktı.peki 100lük yaptırdınızmıki.ay benimde yüksek çıktıda.daha doktor bulamadım bulunca hemen yaptırcam
falla ben daha 50 lik olanı yaptırdım sadece emme gayet düşük çıktı dr istediğini yi didiiiiiiiiii :lepi:ama 100 de nolur bilmem onun zamanı ne zaman be kaçıncı haftada yapiler onu
aaa teyzoşlar bakın özgeme bu beşiği almayı duşunuyomm üstüne beyaz bi cibinlik kenarınada ışıklı müzikli oyuncaklı bi dönence koydummuydu tamamdıırrr :lepi:
krispiiii nere kaçıyon nannnn hani gece burdadık nannnklava: klava:
deli 50 lilik yüksek cıkarsa yapıolar snaa gerek yok dahalmaz:
yettim yiğitlerimmbenim herif geldiydide maça yolladım şincik onu zemuszemus
falla ben daha 50 lik olanı yaptırdım sadece emme gayet düşük çıktı dr istediğini yi didiiiiiiiiii :lepi:ama 100 de nolur bilmem onun zamanı ne zaman be kaçıncı haftada yapiler onu
benim ya yüksek dedim ya ikincide normal cıktı 176 ilkinde cıktı
anam kıyamam nan ben sannaaa ,git dinlen nann :teselli:ayyyyyyy karularrr saat gene 11 olmuş hof yaaaaaaaa ne kaa çabuk geçio akşam zaman işyerinde gün geçmiy bitmiy uziyde uziy eve geliom yemek yap ye topla kkda iki lafın belini kırdınmı saat gece yarısına gelio yauwwwwwww :umursamaz:
gıııııııı benim oğluşumun beşiğine ne çok benziyo.nerdeyse aynı.oğluşun beşiğini kurmadık daha kurunca çekem fotosunuda koyam.güzel emme
iki dakkada sattı bizi kocası geldi diyeeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?