valla siz de olmasanız kimsenin anladığı yok zaten mafoldumben
valla siz de olmasanız kimsenin anladığı yok zaten mafoldumben
ayy benim yerime de ye kuşum bişi yiyemiyom midem bağırsakların gurul gurull ötüyoyemeğimi yedim geldim
gülmesseniz bişi itiraf edeceğim ben doymadım :sinifsinif:
evet içmeye çalışıyorum yaaa adacım geçen hafta çok sıcaktı ya valla açıkta yatmaya alıştık bu haftada serin olunca çarpıldık gaalbaaEbisce doktora gidene kadar bol bol su iç suyun acayip faydası oluyor.
ayy benim yerime de ye kuşum bişi yiyemiyom midem bağırsakların gurul gurull ötüyo
evet içmeye çalışıyorum yaaa adacım geçen hafta çok sıcaktı ya valla açıkta yatmaya alıştık bu haftada serin olunca çarpıldık gaalbaa
banada toksoplazmayı iki kere yapmıslardı ama taaaaaaaaaaaaa hamileliğimin 6 ıncı haftasına geçmiş olsun canımcım bi gelin adayımız daha gelio yanii opuyorumnanaktan
napiyim kıızz demir hapını içince 1 saat bekliyom yaavv mafoldumben yoksam girdiği gibi çıkarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evde herzamamn bulundur ondan başka bişe içemioz zaten plush olanından değil normal minoset ama gerci doktorun a sölersen yazar sana
yemeğimi yedim geldim
gülmesseniz bişi itiraf edeceğim ben doymadım :sinifsinif:
kızlar 2 gündür içimde bi sıkıntı var yaa...surat asıp duruyorum... sabah kocişi de böyle beş karış suratla uğurladım şimdi canım daha çok sıkıldı....dokunsalar ağlıycak gibiyim.... niye böyle oldum bilmiyorum hiçbişey yapasım yok elim kolum kalkmıyo ....
bizim meşhur teyzeler geldi bugün amerikadan onlara da gitmek lazım ama hiç içimden gelmiyo hemen küserler şimdi gitmezsem... puuffffffffffff...........
evet canım benim 32. haftada yine tekrarlanacak... evet şekerim damat adayları sıraya girdi bilem kaydirigubbakcemile3
kızlar ben saatimi kurdum sabah 5 te kalkıp ilacımı içip geri yatıyom.. sonra 7 de kalkıp kahvaltı yapıyom... sizce doğru yapıyormuyum?
kız niye başka içemiyoz bana parol yazdılar... o da ağrı kesici hamişler için... ayyy huylandırdın beni kııızz
maşallah canım afiyet olsun... ben de çok acıkıyorum bu aralar
canım ya havalardandır ya da şu meşhur teyzelerin gelmesindendir... içten içten canını sıkacaklarından endişe ediyor olabilrsin belkim...... bana bazen öyle olur çünkü sevmediğim biriyle görüşeceksem içim sıkılır hasta olurummirmirmirmir ılık bi duş al, saçlarını falan güzelce yap belki rahatlatır
oyyy kıyamam ben sana canım ya nasılda içlenmiş gel öpim :1hug: opuyorumnanaktan a.s.
Sıkma canını bu dönem gelip geçecek, aynı durumlar ara ara bende de oluyor. Neden olduğunu düşündüm ve ne buldum biliyormusun ? Eşimin ailemin bana ilgi ve alakası azaldığında olduğunu gördüm. Ben genelde ağlayarak rahatlıyorum. Dene demek istemiyorum çünkü bebeşinde etkileniyor.
evet canım benim 32. haftada yine tekrarlanacak... evet şekerim damat adayları sıraya girdi bilem kaydirigubbakcemile3
evt ondan galiba canım ...bi de geldiğimden beri canımm(!) kayınvalideciğim baya daralttı beni saolsun.... giyindim birazdan oraya gidicem akşama hasta olarak gelmezsem eve iyidir...
senin de dr. kontrolün çok güzel geçmiş canım gözün aydın bu arada... kızıma arkadaş geliyomuş çok sevindim :asigim: kilonu da hiç düşünme süper bence... bende bi kitap var orda 12 kg almış bi kadının ay ay kaç kilo aldığı yazıyo...6 ayın sonunda 4,5 kg almış... sen süpersin bu durumda...
kızlar ben saatimi kurdum sabah 5 te kalkıp ilacımı içip geri yatıyom.. sonra 7 de kalkıp kahvaltı yapıyom... sizce doğru yapıyormuyum?
kız niye başka içemiyoz bana parol yazdılar... o da ağrı kesici hamişler için... ayyy huylandırdın beni kııızz
maşallah canım afiyet olsun... ben de çok acıkıyorum bu aralar
canım ya havalardandır ya da şu meşhur teyzelerin gelmesindendir... içten içten canını sıkacaklarından endişe ediyor olabilrsin belkim...... bana bazen öyle olur çünkü sevmediğim biriyle görüşeceksem içim sıkılır hasta olurummirmirmirmir ılık bi duş al, saçlarını falan güzelce yap belki rahatlatır
kız hemen huylanma parolla minoset aynı sey zaten firma farkından adları farklı içerikleri aynı opuyorumnanaktan
merhaba kızlar geldimm bayanlara kızıyodum bayan doktor varken niye gidiyorsunuzz erkek doktora diyee
sonunda anladım klızlar tahlilleri aldım gittim doktor baktı nazancım herşey yolundaa şekerim yükleme yapıldığı halde oldukça düşükmüşş varmı bi sıkıntın dedii bir ilgilendikii sormayın gitsinn hehehe
darısı tüm şeker tahlili olucakların başınaa:)
gı bende bu ingilizceyi öğrenmek istiyom hazır burda yapcak bişey yokkene.peki sen nasıl çalışıyon.kursa falan gidiyonmu yoksam evdemi öğreniyon.ben kursa gidememde burda evde öğreniyosan kitap falan tavsiye bekliyom şeker
hadi gözün aydın cnm,darısı başımıza :Saruboceq:
valla ben herzaman kendi adımaa kadın doğumcumun erkek olmasını istedim.çook daha anlayışlı ve alakalı oluyo erkek dr.lar.
merhaba kızlar geldimm bayanlara kızıyodum bayan doktor varken niye gidiyorsunuzz erkek doktora diyee
sonunda anladım klızlar tahlilleri aldım gittim doktor baktı nazancım herşey yolundaa şekerim yükleme yapıldığı halde oldukça düşükmüşş varmı bi sıkıntın dedii bir ilgilendikii sormayın gitsinn hehehe
anam ben 1 kez yanılldım bayan dr. gittim avaz avaz bağırttı karııı hayatım boyunca diş ameliyatı falan da dahil bu kadar acı çekmedim di nan ama sonra gittiğim erkek dr. hiçbiri o kadar hoyrat olmadı walla bi dişci bi de jinekolog kesinlikle bayan dr. gitmem sonuçta o adam o bölümü okumuş eğitimini almış nie gitmiim ki ayı bişi olsa o da okumazdı heralde şte bi tek adam yüzüme bile bakmıyy nann muayeneden sora çook mahcuppmerhaba kızlar geldimm bayanlara kızıyodum bayan doktor varken niye gidiyorsunuzz erkek doktora diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?