2009 Kasm Anneleri

valla siz de olmasanız kimsenin anladığı yok zaten mafoldumben

Sıkma canını bu dönem gelip geçecek, aynı durumlar ara ara bende de oluyor. Neden olduğunu düşündüm ve ne buldum biliyormusun ? Eşimin ailemin bana ilgi ve alakası azaldığında olduğunu gördüm. Ben genelde ağlayarak rahatlıyorum. Dene demek istemiyorum çünkü bebeşinde etkileniyor.

kızlar kimsecikler yok bunlar nereye kayıp oldular.evi temizledim karnımı doyurdum uf ya pazarda var bu gün krispi nereye gitti kızlar

yemeğimi yedim geldim
gülmesseniz bişi itiraf edeceğim ben doymadım :sinifsinif:
ayy benim yerime de ye kuşum bişi yiyemiyom midem bağırsakların gurul gurull ötüyo
Ebisce doktora gidene kadar bol bol su iç suyun acayip faydası oluyor.
evet içmeye çalışıyorum yaaa adacım geçen hafta çok sıcaktı ya valla açıkta yatmaya alıştık bu haftada serin olunca çarpıldık gaalbaa

Haklısın hava baya dengesiz oldu. Bende sabah işe gelirken ne giyeceğimi şaşırıyorum. Aman bebişe dikkat et ol sıvı al, imkan varsa haşlanmış patates yemeye çalış...

uffffffff çok sıcak ya klimadanda nefret ediyorum
zaten uykumuda alamadım başımda ağrıyo
elim ayağım heryerim terliyo

banada toksoplazmayı iki kere yapmıslardı ama taaaaaaaaaaaaa hamileliğimin 6 ıncı haftasına geçmiş olsun canımcım bi gelin adayımız daha gelio yanii opuyorumnanaktan

evet canım benim 32. haftada yine tekrarlanacak... evet şekerim damat adayları sıraya girdi bilem kaydirigubbakcemile3

napiyim kıızz demir hapını içince 1 saat bekliyom yaavv mafoldumben yoksam girdiği gibi çıkarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben saatimi kurdum sabah 5 te kalkıp ilacımı içip geri yatıyom.. sonra 7 de kalkıp kahvaltı yapıyom... sizce doğru yapıyormuyum?

evde herzamamn bulundur ondan başka bişe içemioz zaten plush olanından değil normal minoset ama gerci doktorun a sölersen yazar sana

kız niye başka içemiyoz bana parol yazdılar... o da ağrı kesici hamişler için... ayyy huylandırdın beni kııızz

yemeğimi yedim geldim
gülmesseniz bişi itiraf edeceğim ben doymadım :sinifsinif:

maşallah canım afiyet olsun... ben de çok acıkıyorum bu aralar

canım ya havalardandır ya da şu meşhur teyzelerin gelmesindendir... içten içten canını sıkacaklarından endişe ediyor olabilrsin belkim...... bana bazen öyle olur çünkü sevmediğim biriyle görüşeceksem içim sıkılır hasta olurummirmirmirmir ılık bi duş al, saçlarını falan güzelce yap belki rahatlatır

kız hemen huylanma parolla minoset aynı sey zaten firma farkından adları farklı içerikleri aynı opuyorumnanaktan

oyyy kıyamam ben sana canım ya nasılda içlenmiş gel öpim :1hug: opuyorumnanaktan a.s.

opuyorumnanaktanŞeniz

evt canım bence de o yüzden bi de geldiğimden beri saolsun canım (!) kayınvalidem baya daralttı içimi...şimdi de giyindim oraya gidicem ...allah beni korusun :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar geldimm bayanlara kızıyodum bayan doktor varken niye gidiyorsunuzz erkek doktora diyee

sonunda anladım klızlar tahlilleri aldım gittim doktor baktı nazancım herşey yolundaa şekerim yükleme yapıldığı halde oldukça düşükmüşş varmı bi sıkıntın dedii bir ilgilendikii sormayın gitsinn hehehe

darısı tüm şeker tahlili olucakların başınaa:)

hadi gözün aydın cnm,darısı başımıza :Saruboceq:
valla ben herzaman kendi adımaa kadın doğumcumun erkek olmasını istedim.çook daha anlayışlı ve alakalı oluyo erkek dr.lar.

ben size ogreteyim anacim.yerimseniben

hadi gözün aydın cnm,darısı başımıza :Saruboceq:
valla ben herzaman kendi adımaa kadın doğumcumun erkek olmasını istedim.çook daha anlayışlı ve alakalı oluyo erkek dr.lar.

amin canım inşş valla hikaten erkekler daha anlayışlı cinsiyet önemli deil gerçi amma Allah işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın hepimiiz

beratefe dilmuh nesli grape nerelerdesiniz nan sizz ikide bi kayboluyonuz ? hade dilmuh neyse taşındı da size noliy nann öslüyoz biz sizi bi keremm

canım hadi gözün aydın herşeyin yolunda olduğuna sevindim
dr konusunda doğru diyosun erkek dr lar daha ilgili oluyo nedense ama benim dr bayan kaydirigubbakcemile3

anam ben 1 kez yanılldım bayan dr. gittim avaz avaz bağırttı karııı hayatım boyunca diş ameliyatı falan da dahil bu kadar acı çekmedim di nan ama sonra gittiğim erkek dr. hiçbiri o kadar hoyrat olmadı walla bi dişci bi de jinekolog kesinlikle bayan dr. gitmem sonuçta o adam o bölümü okumuş eğitimini almış nie gitmiim ki ayı bişi olsa o da okumazdı heralde şte bi tek adam yüzüme bile bakmıyy nann muayeneden sora çook mahcupp

kıslar slm
ishalden başım dertte
çok halsiz kaldım
sadece papates haşlaması yedim bu saate kdr
dünden beri devam ediyo
başka yemem gereken bişey varmı kıslar
midem de bulanıyo
doktora girmek de istemiyom
zaten çok halsizim habire yatıyom
başımı kaldıramıyom yawww
yardım edin nolarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…