canikoooomm çoook mersüüüü,bekliyom daahaa kızarmadı ekmek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok gülüm hala devam ediyozz karnım çok ağrıyooo üşüttüm heraldeaz ye kıss az sonra cıkar acısı valla opuyorumnanaktan
bak google dr.nevra yaz ilk cıkkan link tıkla dr nevranın sayfasında otomatik hesaplayıcılar var ordan hamilelik kilo takibi hesaplayıcısı gibi bişe var oraya hamilelik haftanı yazarsan sana hangi ay nekadar alman gerektiğini söler cnm :lepi:
canımcım geçmiş olsun iyleşmedinmi daha sen bol bol meyve ye bari opuyorumnanaktan
yok gülüm hala devam ediyozz karnım çok ağrıyooo üşüttüm heralde
yok gülüm hala devam ediyozz karnım çok ağrıyooo üşüttüm heralde
ben yemeğe gidiyom kızlarrrrrr
evet karakızım ya her tarafı açtık yattık kaç gündür üşüttüm demekkicanım ya geçmiş olsun havalarda bir tuhaf bu aralar
gitmedim özgecim ya gitsem mi ki ? yarın da yola çıkıcaz akşam malumm bu gün bekliyim olmazsa sabah gidiimdoktora gittinmi kısss
evet karakızım ya her tarafı açtık yattık kaç gündür üşüttüm demekki
gitmedim özgecim ya gitsem mi ki ? yarın da yola çıkıcaz akşam malumm bu gün bekliyim olmazsa sabah gidiim
evet karakızım ya her tarafı açtık yattık kaç gündür üşüttüm demekki
gitmedim özgecim ya gitsem mi ki ? yarın da yola çıkıcaz akşam malumm bu gün bekliyim olmazsa sabah gidiim
günaydın kıslar
ay çok başım ağrıyo
eşim sabah 7.30da geldi
bende meraktn uyuyamadım
minoset yokki evde doktora gtcem 5te ozamn söliyimgünaydın şekerim ..
bence ağrın daha şiddetlenmeden yarım minoset iç bende gecen içmedim içmedim az kalsın ölüodum ağrıdan
minoset yokki evde doktora gtcem 5te ozamn söliyim
uniciğimde tatilden gelmiş hoşgelmiş
karakızzzz ne gülces gııı başka bişiler tırtıkla anneemmmmmmmm aç kalmaaaaaaaa
hoşbuldum canımmm asebammm...........
kızlar 2 gündür içimde bi sıkıntı var yaa...surat asıp duruyorum... sabah kocişi de böyle beş karış suratla uğurladım şimdi canım daha çok sıkıldı....dokunsalar ağlıycak gibiyim.... niye böyle oldum bilmiyorum hiçbişey yapasım yok elim kolum kalkmıyo ....
bizim meşhur teyzeler geldi bugün amerikadan onlara da gitmek lazım ama hiç içimden gelmiyo hemen küserler şimdi gitmezsem... puuffffffffffff...........
valla siz de olmasanız kimsenin anladığı yok zaten mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?