2009 Kasm Anneleri

yok gülüm hala devam ediyozz karnım çok ağrıyooo üşüttüm heralde

evet karakızım ya her tarafı açtık yattık kaç gündür üşüttüm demekki
gitmedim özgecim ya gitsem mi ki ? yarın da yola çıkıcaz akşam malumm bu gün bekliyim olmazsa sabah gidiim

e tabi gitsen ii olur hamilelikte en ufak şikayet bile farklı bişe cıkabilio biliosun bence doktoruna bi görün bende kasığım kasığım dedim üşüttüm dedim idrar yolu enfeksyonu cıktı hala ilaç kullanıom bence git canım

evet karakızım ya her tarafı açtık yattık kaç gündür üşüttüm demekki
gitmedim özgecim ya gitsem mi ki ? yarın da yola çıkıcaz akşam malumm bu gün bekliyim olmazsa sabah gidiim

canım benim git valla dr.a ihmal etme bide tatile gidiceksin burnundan gelmesin sonraa.
ishal deyip geçmee mikrobik felan olabilirr allah korusun :Saruboceq:

günaydın kıslar
ay çok başım ağrıyo
eşim sabah 7.30da geldi
bende meraktn uyuyamadım

günaydın şekerim ..

bence ağrın daha şiddetlenmeden yarım minoset iç bende gecen içmedim içmedim az kalsın ölüodum ağrıdan

uniciğimde tatilden gelmiş hoşgelmiş

hoşbuldum canımmm asebammm...........

kızlar 2 gündür içimde bi sıkıntı var yaa...surat asıp duruyorum... sabah kocişi de böyle beş karış suratla uğurladım şimdi canım daha çok sıkıldı....dokunsalar ağlıycak gibiyim.... niye böyle oldum bilmiyorum hiçbişey yapasım yok elim kolum kalkmıyo ....
bizim meşhur teyzeler geldi bugün amerikadan onlara da gitmek lazım ama hiç içimden gelmiyo hemen küserler şimdi gitmezsem... puuffffffffffff...........

karakızzzz ne gülces gııı başka bişiler tırtıkla anneemmmmmmmm aç kalmaaaaaaaa

sipariş bişiler verdim bakalım gizli getircekler inşallah

canım sanırım havaların büyük etkisi var bunda bende öyleyim e bide hamileyiz oda var çok iyi anlıyorum seni opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…