2009 Kasm Anneleri

ayyy gelecek ay banada yapılacak... inşallah sonucun temiz çıkar canım geçmiş olsun.

zeren 1 ayda mı aldın 3 kilo ben 2 aldım normalmi yani bana çok geliyoodu da

1 ayda 3 kilo iyi miymiş ??? :uhm: sen kaç haftalıksın gıı

evet aseba 1 ayda 3 kilo almışım... bu aya kadar hiç kilo almamıştım.. ...bu ay kan ilacına başladım bence onun da etkisi var birazcık... ilk duyduğumda bana da fazla geldi ama dr iy gittiğimi söyleyince rahatladım...yani 23 haftada aldığım toplam 3 kilo olduğu için fazla sayılmaz dimi

cerin ben bugün 22+7 yim canım... sen kaç kilo aldın canım şimdiye kadar...

bende kaçıyom kızlar hepinizi öpeyom görüşürük yarın sabah
bebişimin haberlerini sabah getiririm sizlere

sağol tatlım
selam canım
haftaya çıkacak ya tatile bu hafta full çalışıyoo
efett asebam yaa çok yoğunum ve hastayımmmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günaydın kızlar benim yokluğumu belli oldumu 5 gündür internet yoktu geçmişi okuyamadım kartanesi gittimi birde çekiliş iini ne yaptınız
selam cnm belli oldu tabe nann ösledik seniii bidaa olmasın bu kadar ayrılık :mymeka:
kartanesi stockholm de çekiliş de daha yapılmadı gaaalbaa özge bilü onuuu
selam datlımm nasılsınn ?

ewt canım aç karnına maaleseff hepimizinki sorunsuz geçer inşş oğlumu görmiyelii çok oldu kıss en son ayrıntılı ultrasonda görmüştüm çok büyüdü karnım kaç gram olduu ogünde öğrenememiştimm ölüyom meraktan muayenesinwe gidemedim inşş gidebilirim

inşallah cnm herşey yoluna girerde sende gidersin cnm üzme kendinii :Saruboceq::Saruboceq: kocaman olmuştur küçük bıdııkkk kaydirigubbakcemile3

ay kızlar yeniden selam herkese
internette sorun oldu kaç saattir sinir oldum yeni geldi bende hemen kendimi kk ya attım
valla bu kk olmasa napardım bilmem

hadi gözün aydın canım

e heralda muredacım açmı kalayım sabah 7:30 dan bu saate kadar ilk kahvaltı saatim 07:30 kaydirigubbakcemile3 ikinci kahvaltı saatim 10:00 :roflol:
şimdi dörtgözle öğle yemeği saatimi pekliyorum anacım cokacimcoook

hayırdır inşallah ne rüyası gördün canım opuyorumnanaktan

kızlar ben bir ayda 2 kilo almışım 60 kilo ile başladım şimdi 65 kilo oldum 21+5 günlük acaba çok mu aldım hı akşamdandır düşünüp duruyom
yok nan olur o kadar 6 5 ayda 5 kg bile normal di o dr.
yaptım cnm inşallah işe yarar kızz valla laptopu da götürücem de internet bulabilirmiyim bilmiorumm
bende kaçıyom kızlar hepinizi öpeyom görüşürük yarın sabah
bebişimin haberlerini sabah getiririm sizlere
güle güle cnm ösledim nan seni hiç görüşemiyokk face de ki resmine bayıldım bu arada

amaaann valla ne kaa abuk sabuk şey varsa gördümm :sinifsinif::sinifsinif:
korkup uyandım su içtim yattım tekrar devam kadığım yerden :sinifsinif::sinifsinif:

ayy bende gidemde ilk ve tek kahvaltımı yapam artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

az ye kıss az sonra cıkar acısı valla opuyorumnanaktan

kızlar ben bir ayda 2 kilo almışım 60 kilo ile başladım şimdi 65 kilo oldum 21+5 günlük acaba çok mu aldım hı akşamdandır düşünüp duruyom

bak google dr.nevra yaz ilk cıkkan link tıkla dr nevranın sayfasında otomatik hesaplayıcılar var ordan hamilelik kilo takibi hesaplayıcısı gibi bişe var oraya hamilelik haftanı yazarsan sana hangi ay nekadar alman gerektiğini söler cnm :lepi:

canımcım geçmiş olsun iyleşmedinmi daha sen bol bol meyve ye bari opuyorumnanaktan

boşver ozaman unut gitsin o rüya değildir
daha bu saate kadar bişi yemedinmi nan sen kaydirigubbakcemile ben öğle yemeğine gidecem nerdeyse kaydirigubbakcemile3

az ye kıss az sonra cıkar acısı valla opuyorumnanaktan

nappim acukuyom anacım dayanamıyom açlığa kaydirigubbakcemile3

banada toksoplazmayı iki kere yapmıslardı ama taaaaaaaaaaaaa hamileliğimin 6 ıncı haftasına geçmiş olsun canımcım bi gelin adayımız daha gelio yanii opuyorumnanaktan

ay 2 gün öncede ben yaptırdım iğrecti neyseki gecti bitti umarım sonucların cok güzl cıkar cnmopuyorumnanaktan

boşver ozaman unut gitsin o rüya değildir
daha bu saate kadar bişi yemedinmi nan sen kaydirigubbakcemile ben öğle yemeğine gidecem nerdeyse kaydirigubbakcemile3

napiyim kıızz demir hapını içince 1 saat bekliyom yaavv mafoldumben yoksam girdiği gibi çıkarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…