a.s. günaydın kızlar, nasılsınız a.s.
merhaba kızlarr nasılsınızz araştırma hastanesindeyim şimdi geldim benim doktor geçiçi olarak pazar devlet hastanesine geçmiş bu ayın sonuna kadar diğer bayan doktorda geçmiş bende şeker yükleme tahlili için gittim neyse biizm doktorun sekreterii bi erkek doktorun yanındaydı anlattım böyle böylee
o doktorda amelişyattamıymış neyse yazdı tahlili bana saolsun önce aç karnına kan veriyon sonra ıyy allahım iğrenç bi bal şerbeti gibi bişey 3 bardak içiyon midem alt üğst oldu 1 saaat sonra tekrar aldılar sonuçlar 2 buçuktaa hayırlısı inşş ama üzüldüm yanii doktorum olsaydı bebişimi görcektim ne güzellllmaz:
zeren 1 ayda mı aldın 3 kilo ben 2 aldım normalmi yani bana çok geliyoodu da
1 ayda 3 kilo iyi miymiş ??? :uhm: sen kaç haftalıksın gıı
bende kaçıyom kızlar hepinizi öpeyom görüşürük yarın sabah
bebişimin haberlerini sabah getiririm sizlere
efett asebam yaa çok yoğunum ve hastayımmmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:sağol tatlım
selam canım
haftaya çıkacak ya tatile bu hafta full çalışıyoo
selam cnm belli oldu tabe nann ösledik seniii bidaa olmasın bu kadar ayrılık :mymeka:günaydın kızlar benim yokluğumu belli oldumu 5 gündür internet yoktu geçmişi okuyamadım kartanesi gittimi birde çekiliş iini ne yaptınız
selam datlımm nasılsınn ?Selam ebisce...
:1shok: ayy destnacım aç karnınamı içiliyo yaavv kafamçokkarıştı
inşallah bişeycik çıkmaz cnm :Saruboceq: üzülme cnm napalım oğluşun sağlıklı olsun sen eccük daha bekle görmek için :Saruboceq:
ewt canım aç karnına maaleseff hepimizinki sorunsuz geçer inşş oğlumu görmiyelii çok oldu kıss en son ayrıntılı ultrasonda görmüştüm çok büyüdü karnım kaç gram olduu ogünde öğrenememiştimm ölüyom meraktan muayenesinwe gidemedim inşş gidebilirim
kızlar bu arada size de haberleri vereyim....
dün dr. uma gittim.. toksoplazma tetkikini tekrarlamıştık tahlil sonuçlarımız temiz çıktı... sonraaa pazartesi poposunu dönmüştü bebeğim bu sefer sereserpe yatmıştı... kız olduğu kesinleşti.... :teytey:listede erkek yazam bölümü değiştirelim bari
sonra 3 kilo almışım geçen aydan bu aya... kilo alımın çok güzel dedi... sadece hava sıcak ,yanında su ve tuzlu kraker bulundur zayıf olduğun için tansiyonun düşebilir dedi...
yani herşey yolunda çok şükür.... opuyorumnanaktan
karakızım karga yememiştir emme sen ikinci kahvaltıyı bilem yapmışındır cnm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yarasın minnoşumuzaa
ayy saat 8den sonra zorlan uyuyom valla öyle saçma sapanda rüyalar görüyom yaaa kafamçokkarıştı
yok nan olur o kadar 6 5 ayda 5 kg bile normal di o dr.kızlar ben bir ayda 2 kilo almışım 60 kilo ile başladım şimdi 65 kilo oldum 21+5 günlük acaba çok mu aldım hı akşamdandır düşünüp duruyom
yaptım cnm inşallah işe yarar kızz valla laptopu da götürücem de internet bulabilirmiyim bilmiorummayy kıyamam ebişim sana beeenn :teselli: kuru kahve bulursan bi kaşık at ağzına bi bardak suylan hemen keser herhalde cnmcım.gerçi valla sen benden daha çok biliyosundur cnm ama bu bende işe yarıyoo.
sende olmucan haa herkes dökülüyo valla sende tatilinin tadını çıkar cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güle güle cnm ösledim nan seni hiç görüşemiyokk face de ki resmine bayıldım bu aradabende kaçıyom kızlar hepinizi öpeyom görüşürük yarın sabah
e heralda muredacım açmı kalayım sabah 7:30 dan bu saate kadar ilk kahvaltı saatim 07:30 kaydirigubbakcemile3 ikinci kahvaltı saatim 10:00 :roflol:
şimdi dörtgözle öğle yemeği saatimi pekliyorum anacım cokacimcoook
hayırdır inşallah ne rüyası gördün canım opuyorumnanaktan
hadi gözün aydın canım
e heralda muredacım açmı kalayım sabah 7:30 dan bu saate kadar ilk kahvaltı saatim 07:30 kaydirigubbakcemile3 ikinci kahvaltı saatim 10:00 :roflol:
şimdi dörtgözle öğle yemeği saatimi pekliyorum anacım cokacimcoook
hayırdır inşallah ne rüyası gördün canım opuyorumnanaktan
kızlar ben bir ayda 2 kilo almışım 60 kilo ile başladım şimdi 65 kilo oldum 21+5 günlük acaba çok mu aldım hı akşamdandır düşünüp duruyom
efett asebam yaa çok yoğunum ve hastayımmmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
selam cnm belli oldu tabe nann ösledik seniii bidaa olmasın bu kadar ayrılık :mymeka:
kartanesi stockholm de çekiliş de daha yapılmadı gaaalbaa özge bilü onuuu
selam datlımm nasılsınn ?
bende kaçıyom kızlar hepinizi öpeyom görüşürük yarın sabah
hadi gözün aydın canım
inşallah cnm herşey yoluna girerde sende gidersin cnm üzme kendinii :Saruboceq::Saruboceq: kocaman olmuştur küçük bıdııkkk kaydirigubbakcemile3
amaaann valla ne kaa abuk sabuk şey varsa gördümm :sinifsinif::sinifsinif:
korkup uyandım su içtim yattım tekrar devam kadığım yerden :sinifsinif::sinifsinif:
ayy bende gidemde ilk ve tek kahvaltımı yapam artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
az ye kıss az sonra cıkar acısı valla opuyorumnanaktan
nappim acukuyom anacım dayanamıyom açlığa kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada size de haberleri vereyim....
dün dr. uma gittim.. toksoplazma tetkikini tekrarlamıştık tahlil sonuçlarımız temiz çıktı... sonraaa pazartesi poposunu dönmüştü bebeğim bu sefer sereserpe yatmıştı... kız olduğu kesinleşti.... :teytey:listede erkek yazam bölümü değiştirelim bari
sonra 3 kilo almışım geçen aydan bu aya... kilo alımın çok güzel dedi... sadece hava sıcak ,yanında su ve tuzlu kraker bulundur zayıf olduğun için tansiyonun düşebilir dedi...
yani herşey yolunda çok şükür.... opuyorumnanaktan
merhaba kızlarr nasılsınızz araştırma hastanesindeyim şimdi geldim benim doktor geçiçi olarak pazar devlet hastanesine geçmiş bu ayın sonuna kadar diğer bayan doktorda geçmiş bende şeker yükleme tahlili için gittim neyse biizm doktorun sekreterii bi erkek doktorun yanındaydı anlattım böyle böylee
o doktorda amelişyattamıymış neyse yazdı tahlili bana saolsun önce aç karnına kan veriyon sonra ıyy allahım iğrenç bi bal şerbeti gibi bişey 3 bardak içiyon midem alt üğst oldu 1 saaat sonra tekrar aldılar sonuçlar 2 buçuktaa hayırlısı inşş ama üzüldüm yanii doktorum olsaydı bebişimi görcektim ne güzellllmaz:
edoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm afiyet olsun canımcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
boşver ozaman unut gitsin o rüya değildir
daha bu saate kadar bişi yemedinmi nan sen kaydirigubbakcemile ben öğle yemeğine gidecem nerdeyse kaydirigubbakcemile3
napiyim kıızz demir hapını içince 1 saat bekliyom yaavv mafoldumben yoksam girdiği gibi çıkarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?