Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edaaaaaaaa gıııııııııııı beni nie görmüon sen yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kizim gecen gun ben 20 yasinda kiminle fingirdesem diye dusunuyordum diyordun. simdide behlule bakiyorum diyorsun. senin koca duymuyo herhalde bunlari. valla o diziyi seyrederken behlule baktigimi bilse esim seyrettirmez, kapatir kiz tv yi.:roflol: Allah'tan o saatte kurtlar vadisi oluyordu da rahat rahat seyrediyordum.
bu arada krispi gitti ya, herkes bir ay rahat. kimsenin dotuyle, kilosuyla ugrasacak biri yok. ohhh be, sukunet.:lepi:
kızlar ya 5 ayda 7kg almak çokmu sizce
allah kabuletsin :Saruboceq:ben cikiyorum. cuma saati, gidip yasin okuyup, tum bebislere dua edeyim.
herkese hayirli cumalar.
ayy nasıl merak ettim şimdi anlatamam,iki bıcırığı birden görmek ne hoştur opuyorumnanaktan allah sağlıcakla kucağında göstersin cnm oğluşumun adasını zemuszemus ve onun can yoldasını opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum hepinize iyi tatiller canlarım
bu haftasonuda annemlerin yaylasına gidecem haftasonu yine yokum pazartesi görüşmek üzere iyi bakın bebeciklere opuyorumnanaktan
canım düşünme herkesin kilo alımı farklı hamiliğe kilolu başlayıp başlamamanla alakalı biraz mesela ben en kilolu halimle kamile kaldım 59 şu an 63 kiloyum 6.ayı doldurduk 4 kilo aldım
CANLİZ ayrıntılıya girdinmi naptın
cd de veriolarmı yaa bi bilgilendirsen çooook sevinirim
yok canım girmedım daha 22 hafta bıtımıgibi gıtcem doktorum öle dedi ben ayın 28 ne randevu aldım cd cekıyolar fotoda veıyolar ayy onuda bir atlatsak allah kerım gerısıne ınsallah zemuszemus opuyorumnanaktan
kızlar çok sağolun ya.şimdi ben chicco nun ilk aylar şampuanını alcam veeeee bebe yağını.anladım.pişik kremi kesinlikle yok.peki altını değiştirirken ıslak mendil kullanılıyo ya kullanmayın falan diyolar onun yerine pamuk ıslatıp silin diyolar.doğrumu
ya benimki hemen yollamak istedi bende 22 de gidiym bari medicaldemi gitcen 108 tl dediler buna cd fotoda dahilmi olmadı ben bide yaşam hast sorıym medical heray muayne ücretine zam yapıo
selam kızlar
nasılsınız bakiiim ? ayy ben bu gün biraz iyiyim dün eve gidip çorba yaptım sıcak sıcak içip yattım üstümü de güzel örttüm valla soğuk soğuk terledimm kociş de sağolsun terledikçe üstümü değiştirdi şimdi daha iyiyim