2009 Kasm Anneleri

evet beebegım ıyı sukur ya buyudunu hıssedıorum karnımda aman su yoldu ıste esımın askere gıtmesı falan bunlrı bı atlatsam ohh cekcem

kızımla birlikte yemeğimizi yedik geldik kızlar ama fena şiştik karnım patlayacak durumda şuan kaydirigubbakcemile3

maşallah pamuk şekerim yemeği yedi hiç yerinde durmuyo ay kıpır kıpırı geçtik artık tekmeler savuruyo resmen içerden ya kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız ?
benim ayaklarım sisiyor artık yaa hiçbir babetim olmuyor :(
cok fazla sislik yok ama normalmi sizdede oluyormu
genelde tuzlu yiyenlkerde oluyor ama ben tuzlu yemem ki
tansiyonumda genelde düşük zaten
birde sabahları ellerimde uyusukluk oluyor böle bi durumla karsılasan varmı ?

sgumusum cnm yaa bende oğluşumu Kayahanın eşi söylüyorlar birlikte ninni uykudan uyanmış gülermiş bakarmış annesi babası onu çok öpermiş severmiş bu ninniyle büyüttüm hatta sünnetinde barkvizyonda ilk çalan şarkı buydu herkez nasılda ağlamıştı hala kendiside bende dinlerken gözler yaşlı yaşlı sarılırız birbirimize..oyy Kuzum Allahım ayırmasın..

evet o ninnide çok güzel ya amin nazlıcım allah tüm evlatları annesinden babasından ayırmasın :Saruboceq:

daha önce sorum görmedin sanırım dr bulabildin mi

evet o ninnide çok güzel ya amin nazlıcım allah tüm evlatları ananesinden babasından ayırmasın :Saruboceq:

daha önce sorum görmedin sanırım dr bulabildin mi

Ahh çok özür cnm evet buldum bu sefer ben araştırmadım Dilek hnm ok dedimki iyi olacak hastanın doktoru ayağına gelirmiş Karataş hastanesinin Başhekimi ve yöneticisi eşimle konuşmuş birlikte hastanenin doktoruna karar vermişler demişler Nazlıda tutarsa tamamdır bu iş dolayısıyla bütün hastane masraflarınada yansıyor indirim..Doktora gittim oldukça iyi sonrasında bir çok kişidende onay aldım bu haftada Karataşın yeni halini görmeye gideceğiz nasipse oğlumda oarada dünyaya gelmişti.Hoşumuza giderse azıcık daha geçecek dedi doktor 30 haftatdaa doğumu konuşuruz şimdilik sadece şeker vs tahlillerini yapmanızı istiyorum dedi.Dolayısıyla üzerimden büyük bir gitmiş oldu inşallah hastanede yeni haliyle iyidir zaten orası olmazsa Çınarlı yada Kent hastanesi diyede karar verdik nasip sanırım..
Bu şekilde halloldu birtanem ama anneannemin rahatsızlığı o arada araya girince haber veremedim sana kusuruma bakma olurmu özür dilerim.:kedi: ŞenizŞeniz

sağol canım çok şükür iyiyim.sen nasılsın.uzun zamandır göremiyodum seni.nasıl gidiyor

İyi gidiyor cnm çok şükür lakin sıcaklar olaylar vsvs derken buralarda olmama rağmen sadece uzaktan bakabildim..:kedi:
Herşey yolunda Dilmuhum sen nasılsın neler yaptın kuzun nasıl?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İyi gidiyor cnm çok şükür lakin sıcaklar olaylar vsvs derken buralarda olmama rağmen sadece uzaktan bakabildim..:kedi:
Herşey yolunda Dilmuhum sen nasılsın neler yaptın kuzun nasıl?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok şükür kuzumda iyi.tekmeleyip duruyo beni,bende o tekmeledikçe havalara uçuyom.havalar çok sıcakmış evet yaaaa ama bizim buralar baya serin.hamilelik için idealŞeniz

Ahh çok özür cnm evet buldum bu sefer ben araştırmadım Dilek hnm ok dedimki iyi olacak hastanın doktoru ayağına gelirmiş Karataş hastanesinin Başhekimi ve yöneticisi eşimle konuşmuş birlikte hastanenin doktoruna karar vermişler demişler Nazlıda tutarsa tamamdır bu iş dolayısıyla bütün hastane masraflarınada yansıyor indirim..Doktora gittim oldukça iyi sonrasında bir çok kişidende onay aldım bu haftada Karataşın yeni halini görmeye gideceğiz nasipse oğlumda oarada dünyaya gelmişti.Hoşumuza giderse azıcık daha geçecek dedi doktor 30 haftatdaa doğumu konuşuruz şimdilik sadece şeker vs tahlillerini yapmanızı istiyorum dedi.Dolayısıyla üzerimden büyük bir gitmiş oldu inşallah hastanede yeni haliyle iyidir zaten orası olmazsa Çınarlı yada Kent hastanesi diyede karar verdik nasip sanırım..
Bu şekilde halloldu birtanem ama anneannemin rahatsızlığı o arada araya girince haber veremedim sana kusuruma bakma olurmu özür dilerim.:kedi: ŞenizŞeniz

hayırlısı olsun nazlıcım ne kusuru merak ettim o yüzden ben daha burada bakamadım dr hastane zaten çok seçenekte yok napıcam bilmiyorum dua ediyorum zamanında gelsinde izmirde olsun diye

kenyaacım hoşgeldim cnm a.s. a.s.

Oğluşumda dediğin gibiydim ama ozaman tuzu vs yeteri kadar kullanıp hiç birşeyi kesmemiştim..Şimdi ise hiç şişlik yok cnm bunu anasağlıkları takip ediyor aslında ödem varmı yokmu yakınındaysa bir göstersen heleki ağrı sızı varsa belki birşey önerirler cnm ne dersin..Geçmiş olsun a.s. a.s.

dilmuh hoşgeldiniz cnm a.s.

karakızzım afiyet olsun Durumuza yarasın inşallah opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımmmm
yağmurumuz nasıl bakalım

slm kızlar nasılsınız ?
benim ayaklarım sisiyor artık yaa hiçbir babetim olmuyor :(
cok fazla sislik yok ama normalmi sizdede oluyormu
genelde tuzlu yiyenlkerde oluyor ama ben tuzlu yemem ki
tansiyonumda genelde düşük zaten
birde sabahları ellerimde uyusukluk oluyor böle bi durumla karsılasan varmı ?

canım benimde ayaklarım şişiyo ellerimde uyuşma yok ama
akşamları eve gıttığımde ayaklarım balon gibi şiş oluyo bütün gün oturuyorum işyerinde ondan sanırım kafamçokkarıştı

Back
X