2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin kartanesiii.nasılsınız bebişle sen
canıım biz iyiyiz sen naptın yerleştinmi evine?
ohhh allah içine sindirsin cnm opuyorumnanaktan

kızında anasına cekcek desenee,babası yandıı kaydirigubbakcemile3
hee vallaaa bizimle napcak bilmem :kedi:
mrb kızlar nasılsınız
kartanesi hoşgeldin canım,iyi olmana sevindim
...
hoşbulduk canımmm
aanaaammmmmmmmmmmm kartanem gelmişşşşşşşşşş kopilim benümmmmmmmmmmmmmmm Şeniz
nerdesin nannnnnnnnnnnnn eşekkkkkkkkkk çokkkkkkkkk ösledümmmmmmmmmmmmm :asigim:
nası geçti eğitimden bozma tatilin delikafadulden çikolata getürdün mü nannnnnnnnnnnnn hımmmmmmmmmm yasakkelime

naaann ben de seni çok özledim yaaaaa
getirmemmiiii
free shoptaki tüm çikolataları aldım nerdeyse onların hepsini yersem duba olurum gıı :CüvCüv:

Tamamdır anlaştık canım.kaydirigubbakcemile5 Drnada sor bi gidişinde cnm nerelerde doğum yaptırıyor kendi ekibi varmı olurmu ona göre daha ayrıntılı bilgi toplayabilirim hastanelerden senin için yerimseniben

Aminnn birtanemopuyorumnanaktan

Bu son 3 aylık devremizde genelde akıntılar idrar yolları enfeksiyonuna yol açıyormuş onun için isteniyor 2, idrar tahlillerimiz..

Kan tahlilleri ise kan haplarımız yeterlimi doğuma hazırlıyorlar kısacası

Birde şeker tabiki bakalım hayırlısı ile alalım bütün sonuçlarımızı :Saruboceq::Saruboceq:

Bak bak kızınıda özlermişşş Allahım ayırmasınyerimseniben

özledim valla ne yalan sölim bir an önce doğsada sevsem öpsem koklasam diye bekliyorum yavrumu

merhaba kızlaaaarrr
ben geldiiiimmm
nasılsınız?
hepinizi çok özledimm....
geçmişi okuyabileceğimi hiç düşünmüyorum söyleyin bakalım neler oldu neler bitti 1 haftadır

bol bol balık yedim yeşil deniz göl doğa dolandım durdum
çok yürüdümmm herşey güzeldi :lepi:

hoşgeldin kartanesi... omega 3 ler yarasın bebişine canım...

nazlım,sgumus bende izmirde doğum yapıcam allah izin verirse.
benşm dr.um karats ve çınarlı ile çalışıyormuş.ben çınarlı diye düşünüyorum.ama kent hastanesininde süper olduğunu duydum kaydirigubbakcemile3 doğum olcağı gün saçlarına fön bilem çekiyolarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kent hastanesi 5 yıldızlı bir otelde doğum yapıyormuş hissinde oluyor yaklaşık maliyet 5000 buluyor bazense doktorlar anlaşmalı oluyormuş 3-4 arası değişiyormuş diğerleride 2500 fiyatları genelde böyle kent çok yakınımda kullandığım bir hastane bakalım karataşta böyle baş hekim filan dedilince işler değişti benim için.Birde üstüne anesteziye kendisi giriyor denilince iyice değişti tabiki hayırlısı canlarım haberleşiriz muhakkak öğrendiklerimizi paylaşırız.Heyecanlanıyorum yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Kartanem
seni böyle cıvıl cıvıl mutlu görmek çok güzel cnm yaa Maşallah:nazar::nazar::nazar:

elifsun hoşgeldin cnm a.s.

hoşgeldin kartanesi... omega 3 ler yarasın bebişine canım...

amiinnn amiinn

kızlaaar isveç nasıl bi yer annamadım her yer bebiş kaynıyo yaaa sarı sarı nasıl da şekerler
daha biri pusetteyken diğeri annesinin karnında kafamçokkarıştı
doğum yapanlara 2 yıl izin veriyolarmış bebişler çifter üçer valla kadın 4-5 yıl çalışmadan bebişlerine bakıyo ne güzel yaaa :delphin: hele ki psetler son model valla bayıldım hee

canıım biz iyiyiz sen naptın yerleştinmi evine?

hee vallaaa bizimle napcak bilmem :kedi:

hoşbulduk canımmm

naaann ben de seni çok özledim yaaaaa
getirmemmiiii
free shoptaki tüm çikolataları aldım nerdeyse onların hepsini yersem duba olurum gıı :CüvCüv:

bende yerleştim sayılır ufak tefek şeyler var tabi bitmiyo

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kent hastanesi 5 yıldızlı bir otelde doğum yapıyormuş hissinde oluyor yaklaşık maliyet 5000 buluyor bazense doktorlar anlaşmalı oluyormuş 3-4 arası değişiyormuş diğerleride 2500 fiyatları genelde böyle kent çok yakınımda kullandığım bir hastane bakalım karataşta böyle baş hekim filan dedilince işler değişti benim için.Birde üstüne anesteziye kendisi giriyor denilince iyice değişti tabiki hayırlısı canlarım haberleşiriz muhakkak öğrendiklerimizi paylaşırız.Heyecanlanıyorum yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şeniz

ayy benimde bu 5 yıldızlı otel olayı çok hoşuma gittiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama çok güldüm ilk duyduğumda,haberleşiriz cnm benim dr.ya karataş ya çınarlı diyo bakalım hayırlısı :Saruboceq:

amiinnn amiinn

kızlaaar isveç nasıl bi yer annamadım her yer bebiş kaynıyo yaaa sarı sarı nasıl da şekerler
doğum yapanlara 2 yıl izin veriyolarmış bebişler çifter üçer valla kadın 4-5 yıl çalışmadan bebişlerine bakıyo ne güzel yaaa :delphin: hele ki psetler son model valla bayıldım hee

valla millet işini biliyo ohhhh kaydirigubbakcemile3
sen neler getirdin bakalım kızcenee :nazar:

amiinnn amiinn

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
ben derhal isveçe gidiyom tutmayın beni :roflol:

çok şükür cnmm iyiyiz ikimizdee :nazar: enson 29 haziranda görüştük oğluşumla çok özlüyorum ben yaa daha çokta var teee 1 ağustostaa randevumuz kaydirigubbakcemile4

ayyy canım benim yaaa bende aynı senin durumundayımmm
o kadar merak ediyorum ki kaç kilo oldu nasıl büyüdü mü
sağlığı yerinde mi acaba diye
bizde 24 haziranda görüşmüştük en son
normalde bu hafta gitmemiz gerek ama sigortam 2 ağustostan sonra aktif oluyooo 4-5 ağust. buluşucaz kızımla inşallah.. zemuszemus
sen benden önce gidecekmişsin, bakalım hangimizin ki daha tombul olmuş görücez..
kaydirigubbakcemile3

amiinnn amiinn

gitmişken almışsındır inşallah bebişine bişeyler...

Kartanesi alaydın toplu halde puset kampanyası model varmı cnm netten bulabileceğin merak ettim zemuszemus

karakızz
bekle bende geliyom kaydirigubbakcemile4

Muredam
anlaştık birtanem kaydirigubbakcemile5

ayyy canım benim yaaa bende aynı senin durumundayımmm
o kadar merak ediyorum ki kaç kilo oldu nasıl büyüdü mü
sağlığı yerinde mi acaba diye
bizde 24 haziranda görüşmüştük en son
normalde bu hafta gitmemiz gerek ama sigortam 2 ağustostan sonra aktif oluyooo 4-5 ağust. buluşucaz kızımla inşallah.. zemuszemus
sen benden önce gidecekmişsin, bakalım hangimizin ki daha tombul olmuş görücez..
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla seninde çok olmuş cnm yaa,neyse sağlıkla buyusunlerdee ben beklemeye razıyım.Benim oğluş pek bana çekmemiş kaydirigubbakcemile3 ölee tombiş olcek gibi değil kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla seninde çok olmuş cnm yaa,neyse sağlıkla buyusunlerdee ben beklemeye razıyım.Benim oğluş pek bana çekmemiş kaydirigubbakcemile3 ölee tombiş olcek gibi değil kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aminnn canımmmm inşallah....
valla orası belli olmazzzz sonradan alır başını gider görürsün
..kaydirigubbakcemile3

gitmişken almışsındır inşallah bebişine bişeyler...
nerde canım yaa isveç o kadar pahalı bi yerkii
bi tane önlük aldım burda var mı bilmiyom resmini koyarım önünde yiyeceklerin dökülmesini engellemek için cep gibi bişi yapmışlar silikon gibi bişey
kıyafetler zaten burdakilerden farklı diil burda da harika şeyler var
Kartanesi alaydın toplu halde puset kampanyası model varmı cnm netten bulabileceğin merak ettim zemuszemus

modelleri bilmiyom canım yaa bulursam eklerim resmini şemsiyeleri falan var yanlarında ama çok rahat oldukları belli
hele bi tane gördüm iki katlı :lepi: yanyana olmasındansa altalta olması ikizler için çok daha hoş geldi bana

ayy benim daha çok olduuu 17 haziranda gitmiştim en son geçen hafta gidecektim isveç işi olunca gidemedim bu cuma 4 boyutluya cts de kendi doktoruma gidicem hem de şeker yükleme olcak
ayy çok merak ediyom bebişimii yaaaa kaç kilo oldu acepp

Back
X