2009 Kasm Anneleri

kızlaaar şimdi netten baktıımmm şok olcaksınııızz
anne ve babaya 1er yıl izin veriyolarmış baba isterse anneye devrediyomuş izniniiiiiiiiiii ben isveçe gidiyom doğurmaya haberiniz olsun zemuszemus
şimdi annadım neden etrafın bebiş kaynadıınıı

ay gerçek olamayacak kadar güzeeeeeeeeeeeeeeeeeel.

aynen ööle canım yaa
hee o da bişeymi babalara da veriyolarmış bilmem kaç ay yanlış hatırlamıyosam 6 aydı kafamçokkarıştı çünkü bebişe bakmak sadece annenin diil babnın da görevi diye düşünüyolarmış :çok üzgünüm:
ben de başlıcam yakında odayı düzenlemeye haftasonu bi el atmaya başlarız heralde

valla cnm yavaş yavas başlamakta fayda var,ne olcağımız belli olmaz allah korusun :Saruboceq: bide bu aldıklarımız ölee ortalarda sürünüyoo...heleki sende çalışıyosun ancak yaparsın yaniii
kızlaaar şimdi netten baktıımmm şok olcaksınııızz
anne ve babaya 1er yıl izin veriyolarmış baba isterse anneye devrediyomuş izniniiiiiiiiiii ben isveçe gidiyom doğurmaya haberiniz olsun zemuszemus
şimdi annadım neden etrafın bebiş kaynadıınıı

vayyyyy beeee ülkeye bakkk,insana nasıl değer veriliyo yaaa.
öle olması zaten doğru olanıı

Offf ortalığı toparladım geldim,dr yat ıstırahat et dedi diye esim iş yaptırmıyo bana ama sorun su ki oda yapmıyo, valla bütün haftasonunun sadece bulaşıgını yıkamam 1 saatten uzun sürdü. Makinemde bozulmustu gecen hafta elektriğe dayanamayıp. Biraz ortalığı topladım çamasır attım ama elektrik gitti yine içinde kaldı makinenin offff ki offfffffffffff

kıslarrrrrrrrrrr hazırlık topicinde sohbet etmeyelim kim ne almıs onları görmek zorlasıo sohbet olunca hem yasak topic kapatılıomus bilginize

Valla benim bebişim yine en zavallı olacak heralde cünkü biz doğumdan 1 hafta 10 gün sonra eşim ben ve bebişim buraya dönecegiz. Kendimiz kendimize kalcaz valla, eşimde işe gidince kızımla ben kalıcaz:)

Valla benim bebişim yine en zavallı olacak heralde cünkü biz doğumdan 1 hafta 10 gün sonra eşim ben ve bebişim buraya dönecegiz. Kendimiz kendimize kalcaz valla, eşimde işe gidince kızımla ben kalıcaz:)

ben varya kocamın bebeğimizi kucaklamak konusunda azcık cesareti oldugunu bilsem kimseyi istemem yanıma ama işte kocam ben tutamam onu korkarım dio onun içn teyzem gelcek oda fazla klmas herhaldeopuyorumnanaktan

yok bacım üzme kendini en zavallı ben oluyorum bence.doğuma teyzem gelecem dedi,eğer o gelmezse kocişle ben gideriz hastaneye doğum yaparım geliriz e başkada kimsemiz yok.kaynanada küz ya bize.offffff offffffff anam olaydı böylemi olurdu.körolası kader işte.

Offf ortalığı toparladım geldim,dr yat ıstırahat et dedi diye esim iş yaptırmıyo bana ama sorun su ki oda yapmıyo, valla bütün haftasonunun sadece bulaşıgını yıkamam 1 saatten uzun sürdü. Makinemde bozulmustu gecen hafta elektriğe dayanamayıp. Biraz ortalığı topladım çamasır attım ama elektrik gitti yine içinde kaldı makinenin offff ki offfffffffffff
oooo neler yaptın kız sen otur dinlen artık :olmaz:

yaaa ben korktuğum için annemde olsun azcıkta yanımda kafamçokkarıştı yoksam hiç bakamam gibi geliyo mafoldumben

yok bacım üzme kendini en zavallı ben oluyorum bence.doğuma teyzem gelecem dedi,eğer o gelmezse kocişle ben gideriz hastaneye doğum yaparım geliriz e başkada kimsemiz yok.kaynanada küz ya bize.offffff offffffff anam olaydı böylemi olurdu.körolası kader işte.

ayyy canım valla çok üzdün kız beniiii senağlama
allah yardımcın olsun gülüm

Anne konusunda haklısınız kızlar. yeni doğum yapan annenin de anneye ihtiyacı var.

Ama yoklarsa (nur içinde yatsınlar) o zaman korkacak birşey de yok. azcık acemilik, sonra herşey yoluna girer merak etmeyin.opuyorumnanaktan

ayyy canım valla çok üzdün kız beniiii senağlama
allah yardımcın olsun gülüm

ay canım kusura bakma ya üzmek istemedim ama çok koyuyo ya hamilelikte yalnızlık.annenin yeri çok ayrı çok.ben bide çoooooook özlüyorum ya.heleki hamilelikte içim acıyo düşündükçe.aman ya uzun zamandır annemi özlediğimi kimseye söyleyemiyodum üzülmesin kimse diye.gerçi geçenlerde teyzeme söyledim oda lafı ağzıma tıktı özle ne yapalım dedi acayip üzüldüm.ayyyy perşembede teyzem geliyo,bi yandan iyi bi yandan kötü.çünkü teyzem herşeye karışır bende hamilelik yüzünden hep gerginim

Anne konusunda haklısınız kızlar. yeni doğum yapan annenin de anneye ihtiyacı var.

Ama yoklarsa (nur içinde yatsınlar) o zaman korkacak birşey de yok. azcık acemilik, sonra herşey yoluna girer merak etmeyin.opuyorumnanaktan

saol canım allah sizlerin annelerine uzun ömür versin.. hersey yoluna girer bi şekilde bakarıs bebişlerimizeeopuyorumnanaktan

Valla ben daha eşimin kucagında bebek görmedim, çok korkar bebek almaktan kucagına ama ne yapalım baska sansımızda yok. Benim annem hayatta gelmem bir daha dedi (burada ki hayat zorluklarına dayanamıyo; elektrik yok, su yok, soğuk vs vs vs), kayınvalidem gelsin dedim, ona da eşim simdi gel demek kolay sonra bak git diyemeyiz, sen lohusa olucan oda çenesini tutamıycak, yine sen bozulup üzülücen dedi. E o da doğru bide kayınvalidem kayınpederim olmadan hayatta gelmez bende burada evin içinde ikisiylen napıcam??? Hos çağırsakta gelmeyebilirlerde biz bunlar yüzünden hiç çağırmayalım dedik.
Sonucta kaldık bir basımıza.......

dilmuh kıs üzülme bende aynıyım senle kocamızzz yeter gııı ne olcakkk

ay allah uzun ömür versin.

amin canım.öyle tabi ne yapcazki elimizden gelen bişey yok.ama özlüyo insan beee.hele benim gibi babasını çok erken yaşta kaybedip sadece annesiyle kalan kardeşi bile olmayan biri için bazen çok acı oluyo.

beraycım ay üzme kendini canım.hayırlısıyla gitsin gelsin.

saol canım allah sizlerin annelerine uzun ömür versin.. hersey yoluna girer bi şekilde bakarıs bebişlerimizeeopuyorumnanaktan

tabiki bakarsınız, daha öncede söylemiştim hemde öyle bir bakacaksınız ki eşinize bile vermek istemiyceksiniz sizin kadar iyi bakamaz diye. karartmayın içinizi bakim.:olmaz:

Back
X