ah canım aslında çok haklısın.bizim ümidimiz yok ama annen yaşarken yokluğunu çekmiş.rabbim sabırlar versin anneciğine.çok kırılmıştır eminim.kıyamam yaaaaa
ay canım yaa gerçekten ben şimdi yazınca daha iyi anladımm canım yaa :çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım aslında çok haklısın.bizim ümidimiz yok ama annen yaşarken yokluğunu çekmiş.rabbim sabırlar versin anneciğine.çok kırılmıştır eminim.kıyamam yaaaaa
oglummmmmmmmmm sen yemicen onnarıııııııı kankana gönderecen ben senin yerüne duba olurum nannnn delikafadulden
çok şükür hiçbişeyim yok bomba gibiyim o kadar deli danalar gibi yürüdüm bişi olmadı normal halimdeki gibiyim aynı
dün uçakta babam geldi aklıma biraz ağladım ama hamişlikle ilgisi yok bence
siz de bomba gibisiniizz hamileliğin en güzel dönemindeyiz rahatsızlıklar geçti daha da tam ağırlaşmadık
şikayet edeni döverunn :mymeka:
çok şükür hiçbişeyim yok bomba gibiyim o kadar deli danalar gibi yürüdüm bişi olmadı normal halimdeki gibiyim aynı
siz de bomba gibisiniizz hamileliğin en güzel dönemindeyiz rahatsızlıklar geçti daha da tam ağırlaşmadık
hee gıı aynen bakalım nolcek kımı yerse artıkın :roflol::roflol::roflol:
kıs çilli senin işinde zor ha nerde çokluk demişler :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: bagadaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:oglummmmmmmmmm sen yemicen onnarıııııııı kankana gönderecen ben senin yerüne duba olurum nannnn delikafadulden
kızlar yaaa... ben de kasımda doğum yapıcam kısmetse, ama dündne beri hemoroid belası çıktı başıma oturup kalkarken zor oluyordr önemli değil geçmezse gel dedi kabızlık yok ama nasıl geçecek bu ya... ya geçmezse....
en büyük problemim şu anda bu...
onun haricinde 49 kiloyla başladım şu anda 55 kiloyum belki 56 oldum tam bilmiyorum.
tansiyon hep düşük.
çatlak için lierac kullanıyorum.
kızlar bu ayda sızdekı ruhsal ve saglık acısından degısıklıkler nelerdır?????*turkbayragi
şekercık acılı seyler yeme ya yakar oda dah zorlanırsın
ne dr gı canlız
benım bebiş iyi geceleri çok hareketleniyo canım ayakalrın şişiyosa kovaya su koy birazda tuz beklet ayaklarını sonra biraz dık ayaklarınıı.sağlık ocağındakı hemşire bana bunu önerdi.doktorum bana 6,aydan sonra daha ağırlaşcaksın,ayakların ellerin daha çok şişcek dedi.inş hayıırlısıyla gecircez bu dönemı...bebeğimiz içinn hersey.anne olmak kolay değil biz daha yolun başındayız....sağol canım bebeişin keyfi iyide benim keyfim pek yok ayaklarım sisiyor yaa artık
sen nasılsın bebişin nasıl peki
kız neden dedi öle teyzen söylenır mı öyle şey yaaa...yüreğimizdeki bu özlem hiç bitmıcek hergün daha da çoğalacak.kımse tutamaz annenın yerini nur içinde yatsınlarrr...ay canım kusura bakma ya üzmek istemedim ama çok koyuyo ya hamilelikte yalnızlık.annenin yeri çok ayrı çok.ben bide çoooooook özlüyorum ya.heleki hamilelikte içim acıyo düşündükçe.aman ya uzun zamandır annemi özlediğimi kimseye söyleyemiyodum üzülmesin kimse diye.gerçi geçenlerde teyzeme söyledim oda lafı ağzıma tıktı özle ne yapalım dedi acayip üzüldüm.ayyyy perşembede teyzem geliyo,bi yandan iyi bi yandan kötü.çünkü teyzem herşeye karışır bende hamilelik yüzünden hep gerginim
benimde tansiyon hep düşükkızlar yaaa... ben de kasımda doğum yapıcam kısmetse, ama dündne beri hemoroid belası çıktı başıma oturup kalkarken zor oluyordr önemli değil geçmezse gel dedi kabızlık yok ama nasıl geçecek bu ya... ya geçmezse....
en büyük problemim şu anda bu...
onun haricinde 49 kiloyla başladım şu anda 55 kiloyum belki 56 oldum tam bilmiyorum.
tansiyon hep düşük.
çatlak için lierac kullanıyorum.
şekercık acılı seyler yeme ya yakar oda dah zorlanırsın
hoşgeldin canım.
hemoroid zordur eminim ama geçer inşallah en kısa zamanda.
kızlar ben yarın tetenoz olcam korkuyorum iğneden senağlama
benım bebiş iyi geceleri çok hareketleniyo canım ayakalrın şişiyosa kovaya su koy birazda tuz beklet ayaklarını sonra biraz dık ayaklarınıı.sağlık ocağındakı hemşire bana bunu önerdi.doktorum bana 6,aydan sonra daha ağırlaşcaksın,ayakların ellerin daha çok şişcek dedi.inş hayıırlısıyla gecircez bu dönemı...bebeğimiz içinn hersey.anne olmak kolay değil biz daha yolun başındayız....
kız neden dedi öle teyzen söylenır mı öyle şey yaaa...yüreğimizdeki bu özlem hiç bitmıcek hergün daha da çoğalacak.kımse tutamaz annenın yerini nur içinde yatsınlarrr...
deli demeyın ama bende annemın fotolarıyla konuşuyorum napayım ...
doğumdan sonra kayınvalidem kalamaz başımda bılıyorum çalışıyo kadın akşam on oldumu uyuyo koltukta.görümcemde çalışıyo ancak bebek sevmeye gelırler.onlardan pek bişi beklemıyorum acıkcasıı...ne yapacağım bılmıyorum tecrübesizimm daha ama öğrenıcezz Rabbım yardımcımız olsun hepimizzin...sadce yengemden ve kuzenımden birer hafta yanımda kalmalarını rica edicem onlarda seve seve gelırler işleri olmazsa köyde...ah anacım sağ olsaydı delı divane olurdu ama napalım Allahın takdiri nur içinde yatsınlar...güçlü olucaz kızlarr hayırlısıyla Rabbımın yardımıyla büyütcezzz:Saruboceq:
inş Allah kimseye vermez düşmanıma bile oturup kalkarken acıyor ya yatamıyorsun bile iki akşamdır zor uyuyorum
moral de sıfır zaten hormonlar nanay her şeye zırlıyorum hemoroid de tuz biber ekti üstüne ben ağladıkça oğlan tekmeyi basıyo![]()