ya bu hafta hesabı daha iyi yaaa uğraşmayın ay hesabıyla
yaaa yaklasıyomusuz gibi geliyo heralde ay hesabı yapınca :dance:
hem millet sorunca hafta hesabından anlamiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu hafta hesabı daha iyi yaaa uğraşmayın ay hesabıyla
bırak isteyen istediğin aya girsin.amaaaaaaaaan geçende beni rezil ettin sustum.valla yolcam ha kaşınma aaaaaaaaa lülülülülülü
şincik warya üşenmesem gider yazdıklarını bulurum görürsün heee çakma kasım anası seniiklava:
nan azıcuk aklımız war onuda bu hesaplarlan harcamayın nan laelaelaelaelae
tam olarak öle olmadı şöle oldu dedim karular ben kasım anasıydım ama ekimde pırtlatacam size selamlar ama ben kasım analarıyla takılıom cocugumun burayada bi resmini veririm ekide pırtlarsa oğlumu dışlayanı yolarım dedim :lepi:
bana diyene bak sen kasıma kadar tut o oğlanı içinde ne istersen yapacam :roflol::roflol::roflol:
demiştir bu anacım ama yüzsüz şimdi inkar ediyooolmaz:
tam olarak öle olmadı şöle oldu dedim karular ben kasım anasıydım ama ekimde pırtlatacam size selamlar ama ben kasım analarıyla takılıom cocugumun burayada bi resmini veririm ekide pırtlarsa oğlumu dışlayanı yolarım dedim :lepi:
bana diyene bak sen kasıma kadar tut o oğlanı içinde ne istersen yapacam :roflol::roflol::roflol:
olsun anam ben ekimdede doğurcak olsam kasım anasıyım :lepi:,gidipte beni aranıza alın dememm :roflol::roflol:
aldattın nan biiziii :mymeka:
eee ne demek oluyoo buo kadar meraklıysan ekimde pırtlatmaya hadii yürü şekerimmmm ense traşını görelimmmmm :gitme:
olsun anam ben ekimdede doğurcak olsam kasım anasıyım :lepi:,gidipte beni aranıza alın dememm :roflol::roflol:
aldattın nan biiziii :mymeka:
ne inkar edecem nan duba valla çeker giderim kalırsın burda yalnız haaaa zaten ekim analarının hepside çakma cıktı hepsi eylül anası :roflol::roflol::roflol::roflol:
heee ben ense trası olmuom ama başka yerler dersen olabiliüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne inkar edecem nan duba valla çeker giderim kalırsın burda yalnız haaaa zaten ekim analarının hepside çakma cıktı hepsi eylül anası :roflol::roflol::roflol::roflol:
sus nan sen yan derdinee,sankim onlarda açmış kolları özgee özgee diye bağırıyooo :roflol:
gitte gör bakalım delüüüü lülülülülülü
bulabilcenmi bizim gibilerinii
sus nan sen yan derdinee,sankim onlarda açmış kolları özgee özgee diye bağırıyooo :roflol:
gitte gör bakalım delüüüü lülülülülülü
bulabilcenmi bizim gibilerinii
tamam anlaştıkkk vereliniortak
tabi kızım bekliolar ne sandın nan ahada gidiom kokmuşlar sizi terkediom öz hakiki ekim anası olarak cakma ekim anaları topicine gidion savulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
dimi kız edooşşş şimdi onlar kaynaşmıştır dışlarlar senii eziklerler kaydirigubbakcemile3
zapukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol: