kız edoş senin tahmini pırtlatma tarihin kaç? bizde özge gibi olmayalımm
10 kasım anacım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin kaç kızzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız edoş senin tahmini pırtlatma tarihin kaç? bizde özge gibi olmayalımm
he ya sorma.soruyo millet ne kadarlık hamilesin diye 26 haftalık diyom.ben anlamıyom kaç aylık onu söyle diyo.benimde boyunlarına atlayasın geliyo.klava:
senin kaç kızzz
napıyonuzzz ben geldümmmm zemuszemus
dilmuh ben olsam banada 26 haftalık desen şaşsırım anam cünküm sen daha 25 haftanın içindesin şaşkınnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
anamm gittinmi nan düdügüm benimmm zemuszemus
kızz öle dersen alırlarmı hiç seni aralarına kaydirigubbakcemile3
kızlar ya bişey sorcam benim karnım bugün çok zorluyo beni.şişti sertleşti ay oluyomu sizede.ühüüüüüüüüü hep problemliyim yaaaaa
10 kasım benim nişan tarihimdi
sositososito
kızlar ya bişey sorcam benim karnım bugün çok zorluyo beni.şişti sertleşti ay oluyomu sizede.ühüüüüüüüüü hep problemliyim yaaaaa
he ya sorma.soruyo millet ne kadarlık hamilesin diye 26 haftalık diyom.ben anlamıyom kaç aylık onu söyle diyo.benimde boyunlarına atlayasın geliyo.klava:
anaaaaaa çatlak hatun zaten biliyom 25 te olduğumu.konu seninle ilgili olunca seni örnek verdim bak yoldurma kendini bana.anaaaaaaaaa ne zilli çıktı bu bak hele.ekim analarınamı gidiyodun bakem senklava:
zaten yaptığım çorbada acı olmuş,karnımda şişmiş uğraşmayın bennen.dalarım haaaaaaaaaaa
zaten yaptığım çorbada acı olmuş,karnımda şişmiş uğraşmayın bennen.dalarım haaaaaaaaaaa
he gittim :kedi:
gı bana bak sen doktorunla konus normal değilsin ha sor adama iyce yoksa delürcen hastalık hastasııııııııııııııııııııııkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
9 kasımda ben evlendim 10 kasım teyzem 11 kasım annem 16 kasım kücük teyzem :roflol:
kızz dilmuh çekte bi görek nan göbüşünüüüü zemuszemus hadi bakayımopuyorumnanaktan
anam nehire sor o tecrübeli biz daaa o haftalara gelemedik ya malumunuz :dilcikar::dilcikar:
senin kaç kızzz
anamm gittinmi nan düdügüm benimmm zemuszemus
kızz öle dersen alırlarmı hiç seni aralarına kaydirigubbakcemile3
kızz dilmuh çekte bi görek nan göbüşünüüüü zemuszemus hadi bakayımopuyorumnanaktan
anam nehire sor o tecrübeli biz daaa o haftalara gelemedik ya malumunuz :dilcikar::dilcikar:
he gittim :kedi:
gı bana bak sen doktorunla konus normal değilsin ha sor adama iyce yoksa delürcen hastalık hastasııııııııııııııııııııııkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
9 kasımda ben evlendim 10 kasım teyzem 11 kasım annem 16 kasım kücük teyzem :roflol: