2009 Kasm Anneleri

UÇUK BEBEK BEŞİK

*0-16 AY KULLANIMA UYGUN
*SALLANABİLİR,SABİTLENEBİLİR
*KUMAŞI KOMPLE SÖKÜLÜP YIKANABİLİR
*KENDİNDEN CİBİNLİKLİ
*ALTINDA EŞYA SEPETİ
*İKİ KADEMELİ OLARAK YERDEN YÜKSELEBİLME ÖZELLİĞİ
*TEKLİ ORJİNAL KOLİDE MONTAJI ÇOK KOLAY
*GENİŞLİK 40 cm, DERİNLİK 15cm,UZUNLUK 90 cm

ucukbebekbesikmb1759318.jpg

anam o beşiğinde boyu 1.80 mişş anam odanın ortasında hayvannnnnnn gibi bi beşik olcak nannnnnnnnnnn :1shok:

UÇUK BEBEK BEŞİK

*0-16 AY KULLANIMA UYGUN
*SALLANABİLİR,SABİTLENEBİLİR
*KUMAŞI KOMPLE SÖKÜLÜP YIKANABİLİR
*KENDİNDEN CİBİNLİKLİ
*ALTINDA EŞYA SEPETİ
*İKİ KADEMELİ OLARAK YERDEN YÜKSELEBİLME ÖZELLİĞİ
*TEKLİ ORJİNAL KOLİDE MONTAJI ÇOK KOLAY
*GENİŞLİK 40 cm, DERİNLİK 15cm,UZUNLUK 90 cm

ucukbebekbesikmb1759318.jpg

kocişim bu bebişe bu tip birşey düşünüyordu ama bunu birkaç ay kullanacak diğerinden mecbur alacaksın sonra diyince vazgeçti
enesiminkiyle takım olsun enesinki fıstık yeşili bu bebişimede turuncu alacağım belki 1-2 haftaya kadar siparişini yaparızzemuszemus

öffffffff şu yatak işi gerdi beni beaaaaa emekledimi yürüdü mü o beşikte yatmicak bak görürsün diolar yauwww aklımı karıştırıyolarrrrrrrr e nerde yatcak diyom kanepede senle yatcak diyo yuhhhhhhhhhh

benle ne diye yatıyomuş canım ben istemiyom allah biliyo ya yani odasına yatağına alışsın diom benn

öffffffff şu yatak işi gerdi beni beaaaaa emekledimi yürüdü mü o beşikte yatmicak bak görürsün diolar yauwww aklımı karıştırıyolarrrrrrrr e nerde yatcak diyom kanepede senle yatcak diyo yuhhhhhhhhhh

walla ben rahatça yatırıyorum hatta uyandığında aşağı sarkmasın diye yanındaki dolabın üstüne oyuncak koyuyorum uyanınca oynuyor.aslında koltuk kanepe tehlikeli bee boşa mı yapıyorlar beşiğiyerimseniben

yok nann 90 cm.yazıyor yaaa:mymeka:

yok uleynn o fıstık yeşili olanın ölçüsü benim aklım diğerinde ya onun ölçüsünü diommm
boyu 1.80 cm eni 70 cm derinliğide 71 cm.
derinliği baya iyi demi bi çocuğun buna tırmanıp düşmesi için baya bi büyük olması lazım dimi

benle ne diye yatıyomuş canım ben istemiyom allah biliyo ya yani odasına yatağına alışsın diom benn

tabi canım öle olacak zaten annem hep anlatır abimi alıştırmış yanında yatırmaya büyümüş yinede ayrılmak istememiş.uyunca beşiğine koyarmış hemen arkasından gelip yatağa yatarmış kaydirigubbakcemile3bende düşmem bu hataya enesi hiç yatırmadım yanımda dahaa.s

yok uleynn o fıstık yeşili olanın ölçüsü benim aklım diğerinde ya onun ölçüsünü diommm
boyu 1.80 cm eni 70 cm derinliğide 71 cm.
derinliği baya iyi demi bi çocuğun buna tırmanıp düşmesi için baya bi büyük olması lazım dimi

yok canım gayet iyiyerimseniben

tamam ya ben fikrimi değiştirmim alim bunu en iyisiiiiiii hem çok sefdim ben bunuuuuuu özgeme almak istiyommmmmmmmmm :lepi:

gııııı hiç öyle şey duymadım valla.tabiki kendi yatağında yatcak.şimdiye kadar gördüğüm tüm bebişler kendi yataklarında yatıyolardı.bence sana söyleyenler cimri kendileri almadılar beşik falan aldılar bebeği yanlarına yatırdılarkaydirigubbakcemile3kız yok artık el kadar bebek kanepede yatarmı ayyyy yazık yaaaaa

tabi canım öle olacak zaten annem hep anlatır abimi alıştırmış yanında yatırmaya büyümüş yinede ayrılmak istememiş.uyunca beşiğine koyarmış hemen arkasından gelip yatağa yatarmış kaydirigubbakcemile3bende düşmem bu hataya enesi hiç yatırmadım yanımda dahaa.s

sakın ha beraber yatmayın çocuklarınızla.ben kendimden örnek vereyim babam ben çok küçükken vefat edince annemle ben beraber yatıyoduk taki annem vefat edene kadar.sonra annem vefat etti ben teyzemlere taşındım ve yalnız uyuyamadığım için teyzemin kızıyla uyumaya başladım.oda evlenip gidince uyumak işkence oldu.yani öyle büyüyünce geçmiyo valla çooooook zorlanıyo insan

gııııı hiç öyle şey duymadım valla.tabiki kendi yatağında yatcak.şimdiye kadar gördüğüm tüm bebişler kendi yataklarında yatıyolardı.bence sana söyleyenler cimri kendileri almadılar beşik falan aldılar bebeği yanlarına yatırdılarkaydirigubbakcemile3kız yok artık el kadar bebek kanepede yatarmı ayyyy yazık yaaaaa

heee yaaa kesin öyledir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kıslar bende birşey sorayım bari enese mama sandalyesi almamıştım ama bu aralar bakıyorum bizimle birlikte yemek istiyor.sofraya alışması çok iyi aslında ama ben korkuyorum yaaa ondan düşerse falan diye çünkü çok hareketli
siz almayı düşünüyor musunuz

ya kıslar bende birşey sorayım bari enese mama sandalyesi almamıştım ama bu aralar bakıyorum bizimle birlikte yemek istiyor.sofraya alışması çok iyi aslında ama ben korkuyorum yaaa ondan düşerse falan diye çünkü çok hareketli
siz almayı düşünüyor musunuz

bende almayı düşünüyorum ama şimdi erken diye askıya aldım.seneye bakcam.o çok iyi gibi geldi bana.yemekte hep birlikte oturmak çok güzel olur.ama çok hareketli ve yaramazsa biraz riskli tabi.helede sofra için.
ben bide evin içine koyulan salincaklardan almayı düşündüm ama o nasıl sizce.yoksa gereksizmi olur yaaaaaa.

Back
X