ewet mesela bazı hast.hijyenik önlük giydiriyorlar doğuma girerken.ben gecelikle girdim iyikide almışım.
benim doğum yapacağım hastanede bi arkadaşım da yaptı 2 sene önce...sezeryan olursa doğuma giderken bi önlük giydiriyolar gece de onla kalıyosun zaten gelip gidip kontrol ediyolar sen uyurken bebeği memene koyuyolar dedi... pijamayı anca ertesi gün giyebilmiş... o gecelikle rahat etmiş ama kardeşi doğum yaptığında pijamayla rahat etmiş gelen giden olunca oturup kalkması daha kolay oluyomuş... sutyen hiçç kullanamamış hastanede... sabun, ped vs yi hastane kendisi veriyomuş... bebeğe de hijyenik olmadığı için dışardan gelen kıyafeti giydirmiyolarmış...sadece çıkarken giydirmiş...
ben koca gün dolaştım 2 tane pijama alabildim anca... önden düğmeli gecelik bulamadım...her ihtimale karşı bi tane de gecelik koyarım...
gelelim bebiş kıyafetlerine ... tulum mu götürmek lazım yoksa alt-üst takım da olur mu...benim teyzelerden biri getirmiş kadife alt-üst takım şapkası da var...minicik bişey ... onu koyarım diyorum ...içine de bi badi...peki altına da bişey daha giydirmek gerekiyo mu yani içine ??
ayyy hiçbişey bilmiyorum yaa ne kötü
uniiim gıı özledim seniiiii nerelerdesin bakemm
aaa senin kız geçtimi kaynanı şimdiden zemuszemus
ben de özledim seni canımmmmm ....iyiki geldin.... Şeniz
sorma kız şimdiden geçti valla delikafadulden ayy çenesi ona çekmez inşallah :roflol::roflol::roflol:
slm kızlar nasılsınızz bakalım.sabahtan beri bişey yiyemedım sabah kahvaltı ederken çıkardım ne var ne yok mıdem kalktı.anca yedım kendıme geldım...
buarada face gördüm nan hepiniziiiii....ne kadar şekersiniz hepiniz yawww sevındırık oldum vallaopuyorumnanaktan
ben niye seni görmedim yaaa

lmaz:
Cicikomun kullanıyorum hem penyelerinden kalitesinden dolayı hemde çok kullanışlı
Cicikom İç Giyim Pijama Gecelik Bayan Tekstili
102681---102685 bu ikisini aldım yazlık kolleksiyonundan ama losalık öyle güzel şeyler varki enfes bayılacaksınız:)
güle güle giy canımmm.............
ama cicikom ist.da yokki...ben çanakkalede kipa da gördm cicikomu bi sürü elbise aldım ordan çoook güzeller...ama pijamalar hep askılıydı
canım 40 ından bahsediyorum ben.benım gittiğim 40 mevlütlerinde anneler ya gecelık yada pijama giyiyolarrdıı yanlış bişey mı dedim acaba diye teredütte bıraktın kız benıı.
gecelik miiii :1shok: niye yaa 40 gün sonra hala hasta gibi mi olucaz ki???
slm kızlaarr ben geeldiim ;
yaa allah korudu bizi bebişimlee :Saruboceq:
yokuşta beklerken önümdeki arabayı kaydırdı şöförü küüttt vurdu bana yaavvv mafoldumben
allahtan bişey olmadı ama çok tırstım yaa mafoldumben
bide bana demezmi farım kırılmış diee,hemen kocişimi aradım geldi o hallettii...
geçmiş olsun canım ...allah korumuşşşş
UÇUK BEBEK BEŞİK
*0-16 AY KULLANIMA UYGUN
*SALLANABİLİR,SABİTLENEBİLİR
*KUMAŞI KOMPLE SÖKÜLÜP YIKANABİLİR
*KENDİNDEN CİBİNLİKLİ
*ALTINDA EŞYA SEPETİ
*İKİ KADEMELİ OLARAK YERDEN YÜKSELEBİLME ÖZELLİĞİ
*TEKLİ ORJİNAL KOLİDE MONTAJI ÇOK KOLAY
*GENİŞLİK 40 cm, DERİNLİK 15cm,UZUNLUK 90 cm
cerinim kime sorduysam bu beşiklerin kullanışlı olmadığını söylüyo...3. ayda hareketleniyomuş bebişler... sen diğerini al canım bence....
yav ben şimdiden oda yapmıycaktım ama dayanamadım çok istiyorum allah kısmet ederse...
ama ilk günden de odasına yatıramıycağıma göre e beşiklerde kullanışsız olduğuna göre napıcaz bi de park yatak mı almak lazım ...??
ya kıslar bende birşey sorayım bari enese mama sandalyesi almamıştım ama bu aralar bakıyorum bizimle birlikte yemek istiyor.sofraya alışması çok iyi aslında ama ben korkuyorum yaaa ondan düşerse falan diye çünkü çok hareketli
siz almayı düşünüyor musunuz
mama sandalyesi bebişlerin yemek yeme alışkanlığı kazanması için çok gerekliymiş itekcim...bişey yemeseler de biz yerken o sandalyede masada oturmaları ve o düzene alışmaları gerekiyomuş...
ayyy ne çok yazdımmm :)))))