2009 Kasm Anneleri

aynen valla aseba ne diyo bu kız pike mikee kaydirigubbakcemile3
biz sabaha kadar klimayı bi aç bi kapa ölüyoz sıcaktan bu gece 2 kez duşa girdim ve yinede adam gibi uyuyamadım :sinifsinif:

he valla balkonun kapısı açık kalmıştı dün diilde bi önceki gece dötüm donmuş falla kaydirigubbakcemile3 bu gece kapadım her yerleri bide örttüm pikeyi üstüme ama nafile :sinifsinif:

ben memurum... işte memurlar ne oluyosa ondanım canımmkaydirigubbakcemile3

ikinize de geçmiş olsun kızlar... neyseki bişe olmamış ikinize de...

hadi bakalım canım güzel sonuçlar almaya 1 gün kaldı... yarın müjdeli haberle gelirsin artık a.s

ne alaka yaaaa.. benim yeğenim 3.5 yaşında halen o beşikte yatıyo...
ben de bebek odasına onlardan alıcam

:roflol::roflol:

ayy uni ben de aynı durumdayım canım... dün düşünüyorum bebişe neler giydiricem diye bi türlü işin içinden çıkamadım vallaakaydirigubbakcemile3 bu gidişle ben ya çok kalın giydiririm ya da çok ince...

canım geçmiş olsun yaaaa.. sert hareketler yapma dikkat et

saol bebeeemm
ya tamam o beşikten alcem karar verdim yani kararımdan vazgeçmemeye karar verdim :lepi:

hıımm mureda şincik buldum gıı sana ne olduğunu
geçmiş olsun canımcığım
ayy etrafta bol var onlardan ben evden çıkarken ayetel kürsi okumadan çıkmıyom
bide araba duası var arabaya binince sürekli onu okuyom
arasırada kaza atlatıyom vallahi beni o dualar koruyo diye düşünmekteyim

yaa benim de kasıklarda ağrı oluyo dr büyümeye bağlı olarak olucak bunlar normal dedi... ama bacaklar niye ağrıyo yav ... bütün gece sol bacağım kalçamdan ayak bileğine kadar ağrıyo o da mı büyüyo yoksa :roflol::roflol::roflol: yav zaten 2 metre bacağım var delikafadulden
:roflol::roflol: anaam zaten büyük yerlerimiz büyümese iyiydi yavv :roflol:
günaydın fıstıklaarrr
napıyosunuuz?
sabahtan işim vardı biraz anca girdim bi slm vermeden geçemiyom size yaa iyice asosyal oldum zaten sizin yüzünüzden aralarda milletle muhabbet edeceeme kkya dadanıyom
günaydın cnmm opuyorumnanaktan
:roflol: bende gözümü kk da açıyom yavv :roflol:
günaydın gacılarrrrrrrrrrr ben aşı oldum geldim acımaz insallah zemuszemus
geçmiş olsun cnmmmm opuyorumnanaktan acımaz inşallah kuzumm

he valla balkonun kapısı açık kalmıştı dün diilde bi önceki gece dötüm donmuş falla kaydirigubbakcemile3 bu gece kapadım her yerleri bide örttüm pikeyi üstüme ama nafile :sinifsinif:

anaaaamm kız biz mıçımızdaki donuda çıkarcaz nerdese :roflol: sen pike diyon nan :roflol:

ayy sorma canım yaa dün kendime hastane çantası için bişeyler alayım diye çıktım... 2 pijamayı zor buldum... emzirme sutyenlerine baktım onlardan da almaya cesaret edemedim... bebiş için hastane çıkışlarına baktım ama içinden çıkamadım... koca gün ayaklarıma kara sular indi elde var sıfır... şimdi de içime dert oldu hafta sonu çkaleye gidicem gitmeden bunlar hallatmem lazımdı diye bugün bi daha mı çıksam diyorum ayyy acemilik ne kötü şey yaa....
akşam da eşime diyorum ki ben bu çocuğu doğru düzgün giydirip bakamıycam galiba...o da diyo ne alaka yaa bi bunu dert etmemiştinnn :roflol::roflol::roflol:

ay ya ne bilem bu ilk bebişler ecük deneme tahtası olcek galba nan uni napak artıkın gamyoncuiremsu

yaa benim de kasıklarda ağrı oluyo dr büyümeye bağlı olarak olucak bunlar normal dedi... ama bacaklar niye ağrıyo yav ... bütün gece sol bacağım kalçamdan ayak bileğine kadar ağrıyo o da mı büyüyo yoksa :roflol::roflol::roflol: yav zaten 2 metre bacağım var delikafadulden

anaaamm öööle bacak ağrıdığında uzicaksa ben ağrılara razıyım nannnnnnnnnn delikafadulden
ay bu arada sonunda kendime bir baskül aldım bi tane almıştım bozuk çıktı gıcıkk :kızgın: sora gittim bida aldımmmmm neyseki bu çalişiyyyyy temmmm temine 4 kilo 800 gr aldım uleynnnnnn 5,5 ayda millete söleyince çokk ii falan dio ama burda 2 veya 3 kilo alan gacileri duyunca kalıyom ööööleceeeee
nan şimdi bundan sora ayda ne kaa kilo almak normal siz bilirsiniz ötün bakemmm kaydirigubbakcemile3

yauwwww sizin yüzünüzden faceye kayıt olacam allan cezalarıııııııııııııııııııı akşam kocişi ikna edimde o sefmiyo çunku face falan kayıt olemde şu karıların hepsini bi görem kusur kaldım aaaaaaaaaaaaaaaaaa

MUREDA cım sizin oraları çok sıcak yazmışsın ama ben hafta sonu izne çıkacağız ve sizin o tarafa gelmeyi düşünüyoruz.
Yanılmıyorsam Marmaristesiniz dimi ? Bana denizi güzel bir yerde güzel kalacak bir yer tavsiye edersen sevinirim.

ayy ewt cnm ölee sıcakkii anlatamam yaav :bbo:
marmaristeyim cnm.eşime sorayım cnm o fikir versin olmamızmı.nasıl bişey düşündüğünü yaz ama bana,denize yakınmı,merkeze yakınmıı 5 yıldızmı ücreti kaça kadar falan filan özelime yaz istersen cnm..
hıımm mureda şincik buldum gıı sana ne olduğunu
geçmiş olsun canımcığım
ayy etrafta bol var onlardan ben evden çıkarken ayetel kürsi okumadan çıkmıyom
bide araba duası var arabaya binince sürekli onu okuyom
arasırada kaza atlatıyom vallahi beni o dualar koruyo diye düşünmekteyim

sağol cnm ucuz atlattık valla.bende okumadan çıkmam evden,arabamda 7 tane çakıl var ayetel kürsi okunmuş onlar korudu,rabbim korudu çok şükür..:Saruboceq:

lenn havamı atayon sen bize biz yanıyok yatamıyoz diye sadece yatmak için yaylaya gidip sabah geri dönüyoz sen ne deyon beaaaa
elimizde olsa bide tavandan delik açacaz serinlik gelmesi için heryer açık ama sıcak yinede yatamıyozzzzzzzzz

Canım bende dün oldum aşımı acıyor ama korktuğum kadar çok acımadı. İnş.artmaz.:Saruboceq:

ayy ben dün gittim sağlık ocağına aşı yaptıram kayıt olam deyüü
benim ebe yokmuş yerinde başka bi gacii vardı kaydımı yaptı
2 hafat soonra gel aşıya didi geç olmaz dimi kızlar 23+.. larda olacam gittiğimde

günaydın fıstıklaarrr
napıyosunuuz?
sabahtan işim vardı biraz anca girdim bi slm vermeden geçemiyom size yaa iyice asosyal oldum zaten sizin yüzünüzden aralarda milletle muhabbet edeceeme kkya dadanıyom

aynennnnnn yauwwwww yemekhaneden hemen yerime geçiom ve kk ya dalmak istiyom yerimseniben
asosyal kasım analarıııııııııııııııııı hadi topic açın nan delikafadulden :roflol:

cerincim muredam çok geçmiş olsun a.s.

hoşgeldin tubişimm opuyorumnanaktan
çok mersi cnmcım sağol

yauwwww sizin yüzünüzden faceye kayıt olacam allan cezalarıııııııııııııııııııı akşam kocişi ikna edimde o sefmiyo çunku face falan kayıt olemde şu karıların hepsini bi görem kusur kaldım aaaaaaaaaaaaaaaaaa

ol kızz valla benim gül yüzümden,memişlerden mahrum kalıyon benden demesi :roflol::roflol:

canliz canım geçmiş olsun yemişsin aşıyı bi ben kaldım galibaa daha yaptırmayan

havanı sevsinler artist seni :dilcikar: :1closedeyes:

a.s. :1hug:

ay ya ne bilem bu ilk bebişler ecük deneme tahtası olcek galba nan uni napak artıkın gamyoncuiremsu

bakalım sen 4-5 ay sonra hala 2. yi düşünüyo olcan mı CADIARZU kaydirigubbakcemile3

kızlar emzirme önlüğü diye bişey varmış bakın... E-Bebek | Beslenme | Emzirme Önlükleri | MYCey | Mycey MA'sHider Annemin Emzirme Önlüğü
ben de bi elbisem var straplez üstü lastik olanlardan seneye yazın onu kafama geçirir emziririm diyodum adamlar zaten yapmış yahu :roflol:

lenn havamı atayon sen bize biz yanıyok yatamıyoz diye sadece yatmak için yaylaya gidip sabah geri dönüyoz sen ne deyon beaaaa
elimizde olsa bide tavandan delik açacaz serinlik gelmesi için heryer açık ama sıcak yinede yatamıyozzzzzzzzz

ayy ben dün gittim sağlık ocağına aşı yaptıram kayıt olam deyüü
benim ebe yokmuş yerinde başka bi gacii vardı kaydımı yaptı
2 hafat soonra gel aşıya didi geç olmaz dimi kızlar 23+.. larda olacam gittiğimde

Benimde ilk aşımdı ve ben 22+4 de yaptırmış oldum ... Geç değil.

Back
X