2009 Kasm Anneleri

he yaa hayret kkya kızmıyo heee:nazar:
aman dur nazar değmesinkaydirigubbakcemile3
bamyayi hic sevmedigim icin bahsetmenize hic kizmiyorum.

ben en iyisi sevmediklerimin listesini aciklayayim da onlardan rahat rahat bahsedin.:roflol:
he kuzum sen liste yap bakıyım
kızlar aklıma gelmişken sorayım bebişe sallanır beşik mi alsam normal mi karar veremiyorum
sallanır alma boşver sallanmaya alışmasın.benim küçük beyi baannemiz alıştırdı sallanmaya çok zorluk çektim bunda akıllandım artık:jeyyar:
ben bi senedir ewdeyim ilk zamanlar çok sıkılıyodum ama şincik alıştım artık heeeçç çalışamam gibi geliyoo ewde olmak güzel walla heleki bu zamanlaarzemuszemus

heee walla yaaa bende öle ilk zamanlar insana koyuyor ama şimcik alıştım kociş gel çalış diyor emme yok artık diyorum benden geçti öle şeylerkaydirigubbakcemile3

Bende fikrine katılıyorum. Evde olmayı bende çok isterdim. Zaman ilerledikçe uyku olayı bende de artmaya başladı. Bazen masaya kafamı koyup uyumak is:çok üzgünüm:tiyorum.

hele 3le 5 arası hiç çekilmiyor benim deha mesai bitimine 1,5 saat var eve gidene kadar saat 19:30 oluyor nerdeyse

banada öyle geliyor ikeadan beğendiğim bi beşik var onu almayı düşünüyorum o sallanmıyor ama ne bileyim bazıları sallanır al diyo kafam karıştı ne zor şey şu acemilik

bende ikeadan bunu aldım arkadasımda kullanıo cok memnun

ŞİFONYER

EXTRA Bİ DOLAP

VE BEŞİKKKK ŞİMDİLİK BUKADARRRRRRRR

heee walla yaaa bende öle ilk zamanlar insana koyuyor ama şimcik alıştım kociş gel çalış diyor emme yok artık diyorum benden geçti öle şeylerkaydirigubbakcemile3

haklisin insan 90 yasinda olunca.kaydirigubbakcemile3 ikinci buyudugunde bile yasin 30 olmuyo. dogru ise bakim.:olmaz:

ben normalde evde olmayı sevmiyorum ama şu zamanlar isterdim doğrusu çünkü özellikle bu aralar gece sıcaklardan rahat uyuyamıyorum sabah erken kalkmak ve öğleden sonra uyku bastırması çok zor

bende normalde evde duramam ama şu sıralar evde olmayı bende o kadar cok isterdimki sabah kalkıp işe gelmek çok zor oluyo artıkın :sinifsinif:

bende ikeadan bunu aldım arkadasımda kullanıo cok memnun

ŞİFONYER

EXTRA Bİ DOLAP

VE BEŞİKKKK ŞİMDİLİK BUKADARRRRRRRR

hepsi cok sade ve guzel bunlarin. olmadi ileride belki boyatabilirsin gend odasi olarak kullanmak icin.

bizimde oglanin dolabi, cekmecesi falan duruyor. onlari yollayi farkli bir renge boyatalim, oglana yenisini alalim diyoruz. yatak olarakta park yatak bakiyoruz, yatagi yazliga falan tasimasi kolay olsun diye. zaten sonrasinda oglanin yatagi yine kiza gecer, oglana yenisini aliriz insallah.

iste ikinciler boyle buyuyecek.kaydirigubbakcemile3

hele 3le 5 arası hiç çekilmiyor benim deha mesai bitimine 1,5 saat var eve gidene kadar saat 19:30 oluyor nerdeyse

Benimde çıkmama daha 1 saat var. Uyku olayı tek değil birde bende acayip mide yanması var ikisi bir araya gelince zaman hiç geçmek bilmiyor.

Ama sabretiyorum inş. hafta sonu izne çıkıyorum . Birazcık olsun rahat edeceğim.

nan geçmişi okumaya çalışıyom iki saattir bee kendi kendime alıntı yaptım durdum bee kimse cvp vermemiş :dilcikar:
ee tedahülden kalkmış konuları ortaya getirirsem öle olur tabüüü

bende istiyorum sallanmaya alışmadan kendi kendine pışpışlamayla uyusun ama başarabilirmiyiz pek zannetmiyoruz.

inşallah başarabiliriz canımya gerçi çalışan anne için zor çünkü babaanne anane kendi bildiği gibi büyütüyo bakalım nası olcak

alismasi icin biraz sabir, biraz gayret gerekiyor canim. tabiki her cocuk farkli sende bebeginin ihtiyacina gore davranicaksin.

ben oglumu hic sallamadim.

ay ne güzel maşallah nası uyuttun peki sen oğlunu

anam gec cıkıyon sen ben 15 dakika sonra cıkıyom paydos:lepi:

nan geçmişi okumaya çalışıyom iki saattir bee kendi kendime alıntı yaptım durdum bee kimse cvp vermemiş :dilcikar:
ee tedahülden kalkmış konuları ortaya getirirsem öle olur tabüüü

hee canım geç kalıyon konulara yetişemiyonn eski formunda değilsin çok ihal ediyosun buraları :olmaz:

ay ne güzel maşallah nası uyuttun peki sen oğlunu

aslinda uyku konusunda sansliydim oglumda. cok zorlayan bir bebek degildi. once gunduz kendi kendine uyumasini ogrettim. mesela yatagina koyardim, biraz mirildansa veya aglasa yanina gider kucagima almadan azcik pispislar tekrar cikardim odadan. sonra alisti, yatagina koyunca uyurdu. daha sonra gece uykusu icin ayni seyi uyguladim. onda da sorun cikarmadi oglusum.

ama 6 aylikken geceleri yarim saatte bir uyanmaya baslamisti. butun gun ve gece yalniz baktigim icin artik zombi gibi olmustum. kontrollu aglama yontemini cok arastirdim. esime deniycem dedim. sen bilirsin deyince, 3 gece oglum odasinda biz de kendi odamizda agladik. 4. gunden sonra hepimiz sabahlara kadar misil misil uyuduk.

tabiki yok dis cikarma, yok ates vs... gibi durumlarda hemen huylari degisiyor. o zaman da gonlunu yapiyorsun.

tabi simdi nasil olur, bu sefer neler yaparim bilmiyorum.opuyorumnanaktan

kızlar ya tansiyonumu ölçtürdümde 12 ye 7.5 çıktı sizce bu yüksek değilmi bana göre yüksek normal değil kafamçokkarıştı

kızlar ya tansiyonumu ölçtürdümde 12 ye 7.5 çıktı sizce bu yüksek değilmi bana göre yüksek normal değil kafamçokkarıştı

:1shok::1shok::1shok::1shok: wowwwwwwwwwwww çok yüksek çatlamayasın allah korusunnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:12 ye 80 normali zaten delüüü:roflol::roflol::roflol:

aslinda uyku konusunda sansliydim oglumda. cok zorlayan bir bebek degildi. once gunduz kendi kendine uyumasini ogrettim. mesela yatagina koyardim, biraz mirildansa veya aglasa yanina gider kucagima almadan azcik pispislar tekrar cikardim odadan. sonra alisti, yatagina koyunca uyurdu. daha sonra gece uykusu icin ayni seyi uyguladim. onda da sorun cikarmadi oglusum.

ama 6 aylikken geceleri yarim saatte bir uyanmaya baslamisti. butun gun ve gece yalniz baktigim icin artik zombi gibi olmustum. kontrollu aglama yontemini cok arastirdim. esime deniycem dedim. sen bilirsin deyince, 3 gece oglum odasinda biz de kendi odamizda agladik. 4. gunden sonra hepimiz sabahlara kadar misil misil uyuduk.

tabiki yok dis cikarma, yok ates vs... gibi durumlarda hemen huylari degisiyor. o zaman da gonlunu yapiyorsun.

tabi simdi nasil olur, bu sefer neler yaparim bilmiyorum.opuyorumnanaktan

kontrollü ağlama yöntemimi ilk defa duydum nası yani anlamadım kafamçokkarıştı

Back
X