2009 Kasm Anneleri

peki yataktan çıkmaya çalışmıyormu uyanınca
ben henüz kurmadım ama assağı kadar inio dediler ortası

nehiriver canım ikea bunu kargoylamı yolluyo aras kargo yurtiçi kargo falan yoksa kendi nakliyesiylemi zaten demonte gelio dimi

canım kendi şirketleriyle daha uyguna gelio sana fiyat biciolar hepsi demonte kendi sirketleri bazı llerde montajda yapıomus

yok walla bebişlerimi kendi ellerimle büyütmek istiyorum yaa strese gelemiyorum hiç çok çıt kırıldımım birde çalışırsam durum vahim olurkaydirigubbakcemile3

canım çok güzel ama biraz renklendir istersen ben renkli stickerler varya onlardan alıp yapıştıracağım hem odasına hem duvarlarına şimdi bi oda değişikliği yapacağız onu bekliyorum.bunların hepsini ne kadara almıştın

yaa bende denedim ama dayanamadım yaa şimdide acısını çekiyorum işte

hoşgeldin canım nerelerdesin sen

hoşgeldin canısı özlettin kendini

iyi akşamlar güzelim

yok yaa insanın kendi annesi gibi yok ona nazımız geçiyor walla

oda bitsin resmini atarım acaip fikirler var bakalım opuyorumnanaktan

sagolun kılzar kartanesi cnm işten ayrılmadım ama yeni birini aldılar yerime malum bir iyi bir kötü oluyorum izne çıkma konusu da sıkıntılıydı birini hemen almak istediler yeni gelenlerde vardı hamile halımle yetişemedigimide biliyorlardı..şimdilik eylüle kadar c.tesi günleir gidecem yani 4 saat hafta içi evdeyim eylülde raporumu alınca zaten hiç gitmeyecem..sonrasında dogumdan sonra çalışmayacagım.neyse bana müsade az başım agrıyor..

yok walla bebişlerimi kendi ellerimle büyütmek istiyorum yaa strese gelemiyorum hiç çok çıt kırıldımım birde çalışırsam durum vahim olurkaydirigubbakcemile3

canım çok güzel ama biraz renklendir istersen ben renkli stickerler varya onlardan alıp yapıştıracağım hem odasına hem duvarlarına şimdi bi oda değişikliği yapacağız onu bekliyorum.bunların hepsini ne kadara almıştın

yaa bende denedim ama dayanamadım yaa şimdide acısını çekiyorum işte

hoşgeldin canım nerelerdesin sen

hoşgeldin canısı özlettin kendini

iyi akşamlar güzelim

yok yaa insanın kendi annesi gibi yok ona nazımız geçiyor walla

ben 2 gün sticker araştırdım ve oğluşumun adına uygun güzel şeyler buldum odasınıda allah kısmet ederse öyle yapıcam minik denizim benim. kaydirigubbakcemile3
evet annelere nazımız geçiyor başak kim çekerki nazımızı öyle

arkadaşlar merhaba
size bi sorum olcak herzaman katılamıyorum aranıza ama sizleri hep takip ediyorum sorunum şu ben bugün 23+2 günlüküm ve bende su gibi akıntı var inanırmısınız sabah damladı yani o derece çamaşırım da ıslanıyo baya sizlerde böyle bişeyvarmı açık beyaz rengi ama su gibi bu da beni korkutuyor

hey millett ben geldümmmm işyerinde nette sorun vardı giremedim çıkışa doğru eve geldim kendimi yatağa attıımmm bide hemen kkyı açam dedim oh beeee bayılıyom buna oda efil efil esiyo yatakta serilmişim ve kkdayımmmm kaydirigubbakcemile2 ay kızımda mutlandı bak pıt pıt indiriyo falla tekmelerüüü

arkadaşlar merhaba
size bi sorum olcak herzaman katılamıyorum aranıza ama sizleri hep takip ediyorum sorunum şu ben bugün 23+2 günlüküm ve bende su gibi akıntı var inanırmısınız sabah damladı yani o derece çamaşırım da ıslanıyo baya sizlerde böyle bişeyvarmı açık beyaz rengi ama su gibi bu da beni korkutuyor

bir dok görüşsene

hey millett ben geldümmmm işyerinde nette sorun vardı giremedim çıkışa doğru eve geldim kendimi yatağa attıımmm bide hemen kkyı açam dedim oh beeee bayılıyom buna oda efil efil esiyo yatakta serilmişim ve kkdayımmmm kaydirigubbakcemile2 ay kızımda mutlandı bak pıt pıt indiriyo falla tekmelerüüü
:teytey:hoş geldin bende dok yeni geldim eşşimi götürmüüştüm
en son ayrıntılıya gittiğimde 9 temmuzda 400 grdı haftaya gidicem büyük ihtimal kontrole benimkide olmuştur heralde o kadar

9 ağustosda şeker yüklemesi var acaba yapmasam mı diye düşünüyom

doktorum izne ayrılmış cuma günü gidecem ama sizlere bi sorayım dedim varmı böyle bişey diye ama yok herhalde

arkadaşlar merhaba

için rahat etsin diye bi druna sor istersen

istanbuldaki bacılar ben modesa ya gitmek istiyom ya eyüpte varya mobilyacılar çarşısı orayı bi dolanmak istiyom neler vardır allah bilirrr.
mobilyalarımı da ordan almıştım masko da falan çok kazık herşey evimin tüm mobilyasını çok uyguna almıştım bebekim içinde bi gidem ben oraya yaaaa

yarem naptın lan adamın ömrünü yedin demi seni gidi seniiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana iyidir işallah enişte aman dikkat edin birbirinizee yiwrımm

arkadaşlar merhaba

doktorum izne ayrılmış cuma günü gidecem ama sizlere bi sorayım dedim varmı böyle bişey diye ama yok herhalde

canım senin dr.un yoksa başka dr.a görün akıntı normal ama sulu olması kafamı kurcaladı:uhm:

Back
X