2009 Kasm Anneleri

kartanesi çok şeker görünüyolar canım ayrıntılı başka oluyo valla:) ama ben bilmiyodum bazı yerlerde cd ye çekiliyomuş görüntüler bana verilmedi cd filan çok üzüldüm öğrenince hatıra kalırdı

:teytey:hoş geldin bende dok yeni geldim eşşimi götürmüüştüm

9 ağustosda şeker yüklemesi var acaba yapmasam mı diye düşünüyom
yap gıı neden yapmıyooonnn
biz de burda sitelere gidip dolaşcaz bi mobilyaları da ordan aldıydık zaten el yapımı çok kaliteliii
:roflol: :roflol: :roflol: üzerinden atlar heee :roflol:
ben yolculuktan dönüyom ev mis gibi ama anında dağıtma potansiyeline sahibimm -tatlicadiarzu-
ay bu arada ben faceye kayıt yapacaaduum du bi deniyem bakem

kız zaten ağustosun ikinci haftası angaraya ablama gelesim var keçiörende oturiy aslında kartanesi ebisi falan toplayıp sana damlasak amma güzel olur haa ama bak gelürsem bamyamı isterun ona göreeeee :jeyyar:
adamım naaaan süper olur valla heee
evet varmış itek öle bişi çünkü her yediğin bebişin suyunun tadına etki ediyomuş bebk doğduğunda o yediklerini daha çok seviyomuşş

saol canım baktım çok güzelmiş
ben bunu 3 ayda örebilirmiyim acaba
ya da örmesekte hazırmı alsak yahu

hıı ben ilkine gittim bu ikinci aşama ikisinin toplam görüntülerini cd de vercekleer :lepi: ilkinde yüzünü göremedik tam eşi geliyomuş önüne inş. şimdi görürüüüüzz :uhm:
bi de benimki tersti yaa makat gelişi var mı sizde ters olan döndümü acaba yaa hareketler arttı ama döndüğünü hissetmedim nooluurr dönsüüünn

:roflol::roflol::roflol::roflol: lan delüüü erken daha dönmesiii için cıldırmaaaaaaaaaa:roflol::roflol: döner geri yukarı döner yeri bol şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…