2009 Kasm Anneleri

Konu ile ilgili bir kaç soru :

1- Doktor adı
2- Hemen randevu veriyorlarmı
3- Ücreti nedir.

Yarın izne çıkıcam olursa hemen gitmek isterim onun için sordum.
canım hemen randevu veriyolar hemen ara
zaten ayrıntılı diyince tek bi uzman var ama önce ordaki bi kadın doğumcuya gözükmen gerek o da istekte bulunuyo hemen randevunu alıp gidiyosun.
ben baran hanıma gittim ilk o da istekte bulundu gittim üç gün içinde mi ne randevu aldım o şekilde

ay evet uni yaa çok tatlııı
ben pek benzetemedim ama sanki babaya benziyo :roflol:
ayy senin altın kızlar sevinir babaya benzerse :roflol:

Cersucum bendede var aynı ağrı klimada olabilir birde adet tarihinse ondan oluyor benim tam zamanıydı 2 gündür ara ara belime giriyordu ağrı bugün yok şuan için birşey

nerdesin kızz dünden beriii lmaz:ayy valla herşey yolunda maşallahh vukuat yok :Saruboceq:

nazlım KK 2009 kasım anneleri yaz ordan çıkar grubumuz :lepi:

selma kız :roflol::roflol:
geçmiş olsun tatlııımmm a.s.

uyumuş kalmışım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anam ne oldu sana dünden beriiiii kaydirigubbakcemile3

İyimi yapıyorum bilmiyorum ama şimdilik 2 doktordan da takip yapıyorum. Hem Fatih Üni. hemde Gazi Üni. Ama Gazideki hoca daha ilgili ve alakalı.

Tatil dönüşü netleştiricem artık.
hımm anladımm hayırlısı olsun :)

haa o meselee
canım aramadan kk kasım anneleri yaz çıkıyo grup ordan bakarsın herkese

Cersucum bendede var aynı ağrı klimada olabilir birde adet tarihinse ondan oluyor benim tam zamanıydı 2 gündür ara ara belime giriyordu ağrı bugün yok şuan için birşey

evet cersucum ben de oluyo canım
adet zamanlarda aynen öle
ama klimadan uzak da dur
klima heç eyi bişey değil
doğal yolla hava almaya çalış hasta olursan her ilacıda kullanamıyoz geç ileşirsen bak

kartanem bu sefer dr.a gidince onu bizde sorduk: ''hala kız di mi'' dedi eşim :))) dr. da o değişmez zaten dedi güldü... bizim için en önemsiz şey bebeğin cinsiyetidir biz ona ilk başta anne babalar merak ediyo diye bakar sonra bi daha hiç bakmayız asıl gelişimiyle ilgileniriz dedi... çok erken tahminlerde ufak da olsa bi yanılma payı oluyo sonra da bi daha hiç bakılmıyo bi kaç ay sonra bakınca da siz dr. bunca zaman kız dedi sonra erkek çıktı falan diyosunuz her muayenede cinsiyete baktığımızı düşünüyosunuz heralde dedi :)))) ne yalan sölim ben öle sanıyodum :)))) aklım fikrim bacak arasında mıdır nedir :roflol:

ayy kız bende bugünden itibaren yediklerimi biraz azaltam diyodum
çok kilo almaya başladım
habire de yiyodum
netcez şimdimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
piskilojim bozuldu yawww

canım ne azaltması yaa... önceki yemene göre fazla geliyodur sana yoksa senin abartılı bişey yiceğini hiç sanmıyorum...bana da öyle geliyo çünkü...sabah ekstrdan yumurta süt bilmem ne dünyaları yedim sanıyorum ama bunlar bebek için gerekli... zaten son ay hiç bişey yenmiyomuş ...şikayetler giderek artıyomuş...şimdi tam da büyüme zamanı...artık katlanarak büyücek bebişin... güzelce besle annesi onu sen... kaç gün zaten bişey yiyemedin ........dert etmeeeee......

Yok cnm ben kayıtlı diilim oğluşum kayıtlı oradan bakmak istedim bende

bakabilirsin nazlımm....

bizim facede açılan konuya gir...adı neydi kızlar yaa konunun kasım anneleri miydi ???

cersu canımcım çok fazla klimalı yerler de bulunmaaaa
geçen bende ceryanda kaldım alttan sancım ağrım oldu
ayaklarım de kaç gün buz gibiydi, sanırım üşüttüm
sonra ayağıma bi cetik giydim hala da giyiyorum çok bunalmadıkçaaa
valla hiç bişeyim kalmadı... sende kolla kendini...

hee anladım canım ama masalın sonunda şişkolara ne oluo blion ölece elleri şeylerinde kalıveriolar:roflol::roflol::roflol::roflol:

delüüü zeytinimmmm yicen tabiiii
şu kiloyu hiç takıntı yapmaaa yaa nasılsa verilecek hepsiii
ayrıca sen çok zayıfsın kilo alsan ne olcak sankiiii
eski güzelliğin kilon yerineee gelir bi şekil de ama
bebişleerimizin sağlıklarını geri getiremeyiz...lütfen az yemek yemeyi aklından
bile geçirme...

evet cersucum ben de oluyo canım
adet zamanlarda aynen öle
ama klimadan uzak da dur
klima heç eyi bişey değil
doğal yolla hava almaya çalış hasta olursan her ilacıda kullanamıyoz geç ileşirsen bak
adet zamanım diil yaa hesapladım hemencik
antalyada akşamları bile 34 - 40 dercce oluo yatılmıyo
klimasız oturuyom şuan su gbiyim benim bide bel fıtığım var
ilerlemiş değil ama oda nüksetmiş olabilir 66 kg oldum bel taşımıyo tabi

unigem ayne öle canım bend egittiğimde sorcam
netlik kazansın diye
duyuyoruz çevremizden kız diye beklerken eline veriyorlar bi oğlan
sevinselermi üzülseler mi belli değil
sorcez tabi ona göre bişeyler alcez demi yani

ben de sık sık eccük yerim napam bebiş için katlancaz
bide şu kan ilaçları olmasa
boşuna içiyoz acaba
doğumda kan gerekiyorsa son ayda neden içmiyoz teeeee başlangıçta veriyorlar ki anlamadım yawwCADIARZU

Tamamdır kızlar bakabiliyorum şuan :kedi: Burada herkez afetttttttttttttt Tek fotoğraflardan görebiliyorum zemuszemus

elifcim napam ya bu zamana kdar iyi gidiyodu ya
şimdi korku sardı beni 5 kilo almıştım zaten şimdi 2 kilo daha almışımdır herhalde
dün nikanla görüştüm şuana kdr 11 kilo almış
bakalım kaç kiloyla bitirecez

benimde çok güsel çoraplarım var ondan giyiyorum çizme gibi
ayaklarım su gibi ldu vallaha içinde ama napıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…