canım hemen randevu veriyolar hemen araKonu ile ilgili bir kaç soru :
1- Doktor adı
2- Hemen randevu veriyorlarmı
3- Ücreti nedir.
Yarın izne çıkıcam olursa hemen gitmek isterim onun için sordum.
canımmmmm gözün aydınnnn senin de alkisalkisalkis nasıl tatlı görünüyo di mi... bizimki de yüz üstü yatmıştı elini de kafasının altına yastık yapmış... valla nasıl bi mucize bu insanın tüyleri diken diken oluyo... allahıma bin şükür bize bu duyguyu yaşattığı için....:Saruboceq:
yaa benim de sanki bacaklarımın üst kısımları yumuşamış gibi oldu...ya da bana öyle geliyo bilmiyorum... ama bu selülit belasıyla sonra nasıl başa çıkılır yandık valla... benimkiler zaten jaws gibi vücudumdaki deformasyonu bekliyolar acaba nolucak diye... bazen ciyak ciyak bağırmak istiyorum yaa !!!
ayy utandırdınız yaa :kedi:
kızım siz kendinize bakın hepiniz fıstık gibisiniz valla Şeniz
ama benim kız babaya benzicek galiba... babası karaları bağladı bana benzemicek diye..bakalım nolucak kaydirigubbakcemile3
napıyonuss nan geweze karular maşallah dün öğlenden beri yoktum döktürmüşünüz yine önce üçer beşer okudum sonra onar onar sayfa atladım yine başedemedim bende wazcaydım anlatın bakem bana bi vukuat war mı
Selam birtanem Şeniz
Yok gülüm açamamazlık diil Doğanın hesabınıda ben açtım sadece bakamıyorum sürekli sizleri görmek istiyorum sadece okadar o yüzden o hesapla kasım annelerimi nereye bakıcam onu soruyorum
selma kıslar
klima çarptı sanırım beni hiç iyi değilim
buz gibi ter atıyorum dün geceden beri
karnımda ve belimde pis bir ağrı var
hani regl olucamız zaman bi ağrı olurya öyle
napsam acaba yaaa ayaklarımı sıcak suya soksam
iyi gelirmiki mafoldumben
uyumuş kalmışım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hımm anladımm hayırlısı olsun :)İyimi yapıyorum bilmiyorum ama şimdilik 2 doktordan da takip yapıyorum. Hem Fatih Üni. hemde Gazi Üni. Ama Gazideki hoca daha ilgili ve alakalı.
Tatil dönüşü netleştiricem artık.
Selam birtanem Şeniz
Yok gülüm açamamazlık diil Doğanın hesabınıda ben açtım sadece bakamıyorum sürekli sizleri görmek istiyorum sadece okadar o yüzden o hesapla kasım annelerimi nereye bakıcam onu soruyorum
Cersucum bendede var aynı ağrı klimada olabilir birde adet tarihinse ondan oluyor benim tam zamanıydı 2 gündür ara ara belime giriyordu ağrı bugün yok şuan için birşey
evet artık oğlan gelmez heralde 3 ayrı doktor da kız dedi bilmem artıık gerçi ben daha kıza özel hiçbişi almadım badiler patikli donlar zaten unisex ayy ben elbise almak istiyom ama hepsi yazlıık sezon sonu indirimden alcam onlarıı
ayy kız bende bugünden itibaren yediklerimi biraz azaltam diyodum
çok kilo almaya başladım
habire de yiyodum
netcez şimdimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
piskilojim bozuldu yawww
Yok cnm ben kayıtlı diilim oğluşum kayıtlı oradan bakmak istedim bende
bayıldımmm göbişineee... kaydirigubbakcemile5 acaba ben de öyle güzel görünüyo muyum yaa...benim hiç yok göbiş resmi mafoldumben
:kedi::kedi: opuyorumnanaktan
kıs sorma geldiler ilk günden canıma okudular...yazlığa annemin yanına kaçıyorum yarın sabah
benim kaynana 3 kız kardeşi ve anneleri canikom mafoldumben sindrellanın üvey annesiyle kız kardeşleri gibi de düşünebilirsin :roflol::roflol::roflol:
ayy hadi bakalım...bi gör de bütün sıkıntıların uçup gitsin :1hug:
çok deriiin bi mevzu nehirimm, eskiler bilir :lepi:
ay kıyamam :1hug:
10 haftadır nasıl aynı yaa :1shok: 10 günde bile aynı kalmıyo fisfisfis ben mi hızlı şişiyorum yoksa CADIARZU
ohhh çok şükür ...gözün aydın canımmm :lepi:
canımmmmm gözün aydınnnn senin de alkisalkisalkis nasıl tatlı görünüyo di mi... bizimki de yüz üstü yatmıştı elini de kafasının altına yastık yapmış... valla nasıl bi mucize bu insanın tüyleri diken diken oluyo... allahıma bin şükür bize bu duyguyu yaşattığı için....:Saruboceq:
evt canım yaa kime benzediği bile belli oluyo..gerçi daha çok değişir ama resmen fotoğraf gibi işte...opuyorumnanaktan
benim deee... allah seni bildiği gibi yapsın emiiiiiiiiiiklava:
yaa benim de sanki bacaklarımın üst kısımları yumuşamış gibi oldu...ya da bana öyle geliyo bilmiyorum... ama bu selülit belasıyla sonra nasıl başa çıkılır yandık valla... benimkiler zaten jaws gibi vücudumdaki deformasyonu bekliyolar acaba nolucak diye... bazen ciyak ciyak bağırmak istiyorum yaa !!!
ayy utandırdınız yaa :kedi:
kızım siz kendinize bakın hepiniz fıstık gibisiniz valla Şeniz
ama benim kız babaya benzicek galiba... babası karaları bağladı bana benzemicek diye..bakalım nolucak kaydirigubbakcemile3
yav ben olmadım...dr.um ol falan demedi...ben de sormayı unutuyorum :1shok:
yok canım aç tok farketmiyo...
Cersucum bendede var aynı ağrı klimada olabilir birde adet tarihinse ondan oluyor benim tam zamanıydı 2 gündür ara ara belime giriyordu ağrı bugün yok şuan için birşey
adet zamanım diil yaa hesapladım hemencikevet cersucum ben de oluyo canım
adet zamanlarda aynen öle
ama klimadan uzak da dur
klima heç eyi bişey değil
doğal yolla hava almaya çalış hasta olursan her ilacıda kullanamıyoz geç ileşirsen bak
Kartanesİ Ücret ne aldılar ?
cersu canımcım çok fazla klimalı yerler de bulunmaaaa
geçen bende ceryanda kaldım alttan sancım ağrım oldu
ayaklarım de kaç gün buz gibiydi, sanırım üşüttüm
sonra ayağıma bi cetik giydim hala da giyiyorum çok bunalmadıkçaaa
valla hiç bişeyim kalmadı... sende kolla kendini...
ayy ben de çok tatlı bebiş bikinileri gördüm isveçte 20-25 liraydı alacadum ama ohoo dedim benim bebiş bikini giyene kadar 100 kere alırım :roflol:yaaaa resmi ekleyemedim ama linkini veriyorum kızlarrrr
bu sitede çok güzel mayolar var bi i,nceleyin derim ben
benim beğendiğim de attığım linkte...
13020 | KAPLICA VE HAVUZ MAYOLARI | MAYOX.COM
benimde çok güsel çoraplarım var ondan giyiyorum çizme gibi
ayaklarım su gibi ldu vallaha içinde ama napıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?