selma kıslar
klima çarptı sanırım beni hiç iyi değilim
buz gibi ter atıyorum dün geceden beri
karnımda ve belimde pis bir ağrı var
hani regl olucamız zaman bi ağrı olurya öyle
napsam acaba yaaa ayaklarımı sıcak suya soksam
iyi gelirmiki mafoldumben
unique hoşgeldin cnmm a.s.
ayy nazar değdircez diyemi koymuyon yoksam göbüşünüü :dilcikar:
maşallahh zaten hepimiz facede gördük :lepi::lepi:
selülit kremleri felan alırız artık napalım anne olmak kolay değilmiş :Saruboceq:
sen ihmal etme cnm dr.a sormana gerek yokki tetanoz aşını sağlık ocağına git hemen yapıyolar kaydirigubbakcemile3
ay evet uni yaa çok tatlııı
ben pek benzetemedim ama sanki babaya benziyo :roflol:
ayy senin altın kızlar sevinir babaya benzerse :roflol:
hee anladım canım ama masalın sonunda şişkolara ne oluo blion ölece elleri şeylerinde kalıveriolar:roflol::roflol::roflol::roflol:
elifcim napam ya bu zamana kdar iyi gidiyodu ya
şimdi korku sardı beni 5 kilo almıştım zaten şimdi 2 kilo daha almışımdır herhalde
dün nikanla görüştüm şuana kdr 11 kilo almış
bakalım kaç kiloyla bitirecez
ayy kız bende bugünden itibaren yediklerimi biraz azaltam diyodum
çok kilo almaya başladım
habire de yiyodum
netcez şimdimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
piskilojim bozuldu yawww
nan ben yaz kış çorap giyerim ayağım üşüyünce hassas hatunum ağrım azalıo giyincemantar olacak deliler bu havada çetik :roflol::roflol::roflol:
uyumuş kalmışım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mantar olacak deliler bu havada çetik :roflol::roflol::roflol:
nan ben yaz kış çorap giyerim ayağım üşüyünce hassas hatunum ağrım azalıo giyince
canımıcm 7 kio bile almış olsan çok değil kiii
neden üzülüyosun...
her aya hemen hemen 1 kilo almış gibi oluyosunnn
bundan normal nee varrr canım yaaa
milletin arayıpta bulamadığı şey
bundan sonra da bi 5-6 kilo alsan toplam 12. kilooo
çok çok normal bence vee doktorlara göre de tabiii..
zaten bundan sonra her ay en az 1.kilo almamız şart
bebişlerimizin iyiliği için...
fazlasını almamak için dikkat ett ama asla aç kalmaaa olur mu...
ohh olsun sana. gecen gun o kadar yazma dedigim halde inadina yazarmisin yiyip ictigini.:dilcikar::dilcikar:
kızlar yaa bebek bakım çantalarına baktınız mı ne kadar pahalı... hiç bi özelliği de yok normal çanta... 150 tldan falan başlıyo...bi tane vardı mothercare de 329 tl... dedim acaba biberon sıcak kalsın falan diye bi bölmesi mi var ( yaratıcılığıma alkış ltf kaydirigubbakcemile3 )..baktım öle bişey de yok bildiğin dümdüz çanta.. renkleri falan da çok sevimsiz ayrıca...ben de gittim nikedan pembe bi çanta aldım hem de indirime girmiş 42 tl ... ayy öyle güzelki ...bebişim doğsa da hemen kullansam..
anam gene saat kaç olmuş...size doyum olmaz...ben eccük evle ilgileneyim yarın sabah yola çıkıcaz ya çamaşır yıkayıp duruyorum sabahtan beri... kuruyanları falan ütüliyim gene gelirim...öptüm hepinizi Şeniz
nan ben yaz kış çorap giyerim ayağım üşüyünce hassas hatunum ağrım azalıo giyince
dunde ayni seyi yazdin. pc basinda oturarak mi uyuyakaliyorsun sen ya?:roflol:
napalım şekerim
başka yerimiz mantar olacağına ayağımız olsun kaydirigubbakcemile3
biliyosun üşütmekle vajinal mantar da olunuyoo....
kızlar yaa bebek bakım çantalarına baktınız mı ne kadar pahalı... hiç bi özelliği de yok normal çanta... 150 tldan falan başlıyo...bi tane vardı mothercare de 329 tl... dedim acaba biberon sıcak kalsın falan diye bi bölmesi mi var ( yaratıcılığıma alkış ltf kaydirigubbakcemile3 )..baktım öle bişey de yok bildiğin dümdüz çanta.. renkleri falan da çok sevimsiz ayrıca...ben de gittim nikedan pembe bi çanta aldım hem de indirime girmiş 42 tl ... ayy öyle güzelki ...bebişim doğsa da hemen kullansam..
anam gene saat kaç olmuş...size doyum olmaz...ben eccük evle ilgileneyim yarın sabah yola çıkıcaz ya çamaşır yıkayıp duruyorum sabahtan beri... kuruyanları falan ütüliyim gene gelirim...öptüm hepinizi Şeniz
abowww :1shok:
ben k.çıma don giymicem elimden gelseee :roflol::roflol:
kavruluyom kızz bi tek incecik gecelikleee :roflol::roflol:
abowww :1shok:
ben k.çıma don giymicem elimden gelseee :roflol::roflol:
kavruluyom kızz bi tek incecik gecelikleee :roflol::roflol:
valla bende adidasta bi tane beğendim onu alıcam yada izmirde ykm de nıke gördüm onu alıcam.zaten hiiç sevmem öle anne çantalarını.spor bişe alıcam iştee :lepi:
pissss gül sen bakimkaydirigubbakcemile
zaten hamur işleri mahvediyo beni
yoksam kilo almam da
ama bebişimin canı istiyo napam
he iki gündür gece 3 te yatıom sabah 9 da hortluom 2 saat uyanık kalıom sonra küt uyuyom her pc masa üstü olcak değil ya benimki lap top kanepenin karsısındsa ben hep uzanarak yazıom cicim laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?