2009 Kasm Anneleri

eyvaahhh işte en fenası da bu... sıcakta karşısında oturmak çok güzel de sonunda bunu çekmek çok fena
ayağına çorap falan giy bari canım...

ayyy edacım yok kız ne nazarı :kedi: bizim fot. mak. kayınvalidemde kaldı bi türl alamadık...her seferinde unutuyoruz...cepten çekince de net çıkmıyo benim tel fi tarihinden kalma... mak. alınca hemen koyucam...

ay evet uni yaa çok tatlııı
ben pek benzetemedim ama sanki babaya benziyo :roflol:
ayy senin altın kızlar sevinir babaya benzerse :roflol:

benim korkum babaannesinin bana benziyo demesi :roflol::roflol::roflol: zaten dua edip duruyo ona benzesin diye... klava:

hee anladım canım ama masalın sonunda şişkolara ne oluo blion ölece elleri şeylerinde kalıveriolar:roflol::roflol::roflol::roflol:

:Saruboceq: :roflol::roflol::roflol:

canımıcm 7 kio bile almış olsan çok değil kiii
neden üzülüyosun...
her aya hemen hemen 1 kilo almış gibi oluyosunnn
bundan normal nee varrr canım yaaa
milletin arayıpta bulamadığı şey
bundan sonra da bi 5-6 kilo alsan toplam 12. kilooo
çok çok normal bence vee doktorlara göre de tabiii..
zaten bundan sonra her ay en az 1.kilo almamız şart
bebişlerimizin iyiliği için...
fazlasını almamak için dikkat ett ama asla aç kalmaaa olur mu...

ayy kız bende bugünden itibaren yediklerimi biraz azaltam diyodum
çok kilo almaya başladım
habire de yiyodum
netcez şimdimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
piskilojim bozuldu yawww

ohh olsun sana. gecen gun o kadar yazma dedigim halde inadina yazarmisin yiyip ictigini.:dilcikar::dilcikar:

kızlar yaa bebek bakım çantalarına baktınız mı ne kadar pahalı... hiç bi özelliği de yok normal çanta... 150 tldan falan başlıyo...bi tane vardı mothercare de 329 tl... dedim acaba biberon sıcak kalsın falan diye bi bölmesi mi var ( yaratıcılığıma alkış ltf kaydirigubbakcemile3 )..baktım öle bişey de yok bildiğin dümdüz çanta.. renkleri falan da çok sevimsiz ayrıca...ben de gittim nikedan pembe bi çanta aldım hem de indirime girmiş 42 tl ... ayy öyle güzelki ...bebişim doğsa da hemen kullansam..

anam gene saat kaç olmuş...size doyum olmaz...ben eccük evle ilgileneyim yarın sabah yola çıkıcaz ya çamaşır yıkayıp duruyorum sabahtan beri... kuruyanları falan ütüliyim gene gelirim...öptüm hepinizi Şeniz

yok aç kalmam canım bayılırım sonra
anam evde de tekim ayıltan olmaz sonradelikafadulden

ohh olsun sana. gecen gun o kadar yazma dedigim halde inadina yazarmisin yiyip ictigini.:dilcikar::dilcikar:

pissss gül sen bakimkaydirigubbakcemile
zaten hamur işleri mahvediyo beni
yoksam kilo almam da
ama bebişimin canı istiyo napam

valla bende adidasta bi tane beğendim onu alıcam yada izmirde ykm de nıke gördüm onu alıcam.zaten hiiç sevmem öle anne çantalarını.spor bişe alıcam iştee :lepi:

nan ben yaz kış çorap giyerim ayağım üşüyünce hassas hatunum ağrım azalıo giyince

anam bana kalırsa sen hastalık hastasısın baska bişe değil :roflol::roflol:

dunde ayni seyi yazdin. pc basinda oturarak mi uyuyakaliyorsun sen ya?:roflol:

he iki gündür gece 3 te yatıom sabah 9 da hortluom 2 saat uyanık kalıom sonra küt uyuyom her pc masa üstü olcak değil ya benimki lap top kanepenin karsısındsa ben hep uzanarak yazıom cicim laelaelaelaelae
napalım şekerim
başka yerimiz mantar olacağına ayağımız olsun kaydirigubbakcemile3
biliyosun üşütmekle vajinal mantar da olunuyoo....

iğreçsiniz valaaa brinin ıyyyyy ayak mantarı ne kötüdür beeeeeeeeee:umursamaz:

valla ben klasik bebek çantası almıycam güzel büyük bi model bulup alcam
belki nike adidasta falan vardır

abowww :1shok:
ben k.çıma don giymicem elimden gelseee :roflol::roflol:
kavruluyom kızz bi tek incecik gecelikleee :roflol::roflol:

ben evde çoğu zaman giymiyom gıı
ay bi rahat oluyo
serin serinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lastik sıkma derdi de olmuyo
bebişme ordan hava girsin deyüzemuszemus

evet canım yaa bende baktımmm ve o kadar para vermeyi de hiç mi
hiçç düşünmüyorum, şimdi çok güzel çantalar varrr artık en fazla
50 ytl ye bebek bakım çantası gibi kocaman
zaten bi tek büyüklüğü ve görünüşü önemli benim için.
özellik felan aramıyorum, normal bi çanta alacam ben valla...

ayyy ütüü dedindeee benim de bir sürü ütüm varrrr
ben de kalkıp yapayım bari hafta sonu fırsat bulamam...
sana kolay gelsin canım....tabi bana da..
kaydirigubbakcemile3

valla bende adidasta bi tane beğendim onu alıcam yada izmirde ykm de nıke gördüm onu alıcam.zaten hiiç sevmem öle anne çantalarını.spor bişe alıcam iştee :lepi:

aynen yaaa bende sevmiyorum bebek çantalarını çok komik duruyorkaydirigubbakcemile3oğluşumda spor bi çanta almıştım.bunda da artık valiz alırım herhalde :roflol:eee 2 çocukla dışarı çıkmak kolay mıkaydirigubbakcemile3
canlarım ben geldim neler yaptınız bakıyım yopkluğumdakaydirigubbakcemile2

valla kıslar ben chichodan almıştım
çooook memnun kaldım şimdiden
tatile giderken yanıma götürmüştüm
bütün kremler makyaj mzl ne var ne yok içine doldurmuştum
uçakta da yanıma aldım çantamı gizlice
valla herbişey sığıyo bir sürüüüüüüü gözleri var tavsiye ederim

nehircim çok hassas bi yapım var benim senede en az 2- 3 kez hastalanırım bir ceryanda kalıym midemi üşütürüm regl döneminde bazen 2 gün evde yatardım ağrılardan ağlardım nasıl yaaaaa

pissss gül sen bakimkaydirigubbakcemile
zaten hamur işleri mahvediyo beni
yoksam kilo almam da
ama bebişimin canı istiyo napam

Allah'in sopasi yok kizim. yazmayin dedigim halde inatla yediklerini yazanlarin hepsi icin gecerli bu.delikafadulden

he iki gündür gece 3 te yatıom sabah 9 da hortluom 2 saat uyanık kalıom sonra küt uyuyom her pc masa üstü olcak değil ya benimki lap top kanepenin karsısındsa ben hep uzanarak yazıom cicim laelaelaelaelae

bende hep kanepede, yari oturuk yari yatik sekilde yaziyorum. bir sure sonra belim amma agriyo haa. ama ben uyumaya mutlaka yatagima gecerim rahat rahat.alkisalkisalkis

kızlar ben geldim yemeğimi yiyeli çok oldu üstüne neler neler yedim halada tıkınıyorum ama doydunmu diye sorun ıııııııhhhh hala açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…