2009 Kasm Anneleri

kızlar ya biberona gerek varmıki
zaten ilk 6 ay anne sütünden başka bişey verilmio
emzik vermeyide düşünmüorum ben

hee benimkinin aynıısıııı :lepi:
bende 30 a aldım ama içinde talk pudrası,bebe yağı,sabun,ıslak mendil,pişik kremi ve 50+ güneş kremi varr :lepi::lepi:

Canım Kaça Sordun Adidasın Çantasını ben bir gümüş gri var birde normal siyah ama parlak çeşit çeşitte bunlar en büyük boyuydu 175 ytl 200 arası değişiyor ne diyorsun?

slm kızlar nasılsınız sabahtan beri moralim bozuktu dün bir ara uzandım unutarak sonra kasıgıma agrı girdi bir sre bebgimden çıt çıkmadı akşam yine hareketlendi..ama sabah kalktım uzunca süre hareket olmadı inanın sinirlerim bozuldu agladım..daha yeni hareketlenmeye başlandı. artık doktorumu arayıp söyleyecektim.

kizlar o canta cok kücük degilmi? benim görümcem almis kangurusuyla birlikte takim olarak daha görmedim ama cok kullanisli oldugunu söylüyor.. öyle cok pahali bisey degilmis.. ama ici genis dedi.. zaten benim normal cantalarimda kocaman..onlar yetmiyor bana.. bebek gelince valiz mi tasisam yanimda napsam..

kıs nerden alcan battaniye dun o battaniyeleri senmi yuklediydin nerde satılıyo onlar ya bende istiyorum bebeme battaniye

ben yükledim onun esas yeri kıbrıs valla kıbrıstayken topitos olanın beyazını almıstım şimdi pelus battaniyesini alcam ben iskenderundayım burda var bi kaç yerde olmadı kıbrıstan arkadasa söliycem göndersin opuyorumnanaktan

hee kızz banada yetmez bu çanta ben genede alcam bi büyük çantaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben büyük bi ihtimal nike dan alırım orada beğenmiştim çok güzel hemde kocaman tam bana göre:roflol:ben bazen annemlere yatılı gittiğim için her kıyafetten 2-3 tane alıyorum birde bu bebişiminkiler anca paklar valla bizi valiz:roflol::roflol:

canım öyle durumlarda sıcak süt iç veya tatlı ye uzan hemen hareketleniyorlar korkma olmaz inş bişey ama dr.na da sor istersen

Canımm mavişim hoşgeldin ŞenizKorkma cnm benim arada oluyor internettede doktorlaRDA AYNI şeyi söylüyorlar bebekler normal yaşantı seyrindeler uyuyorlar oynuyorlar yemek yiyorlar :hooray:Zaten bizler azıcık yoruldukmu onları hissetmek zor oluyor onlarda bizimle birlikte dinleniyorlar endişe etme cnm benim a.s.

Canım Kaça Sordun Adidasın Çantasını ben bir gümüş gri var birde normal siyah ama parlak çeşit çeşitte bunlar en büyük boyuydu 175 ytl 200 arası değişiyor ne diyorsun?

yok nazlım adidasta beğendiğim 90 lira koyu gri simli gibi kaydirigubbakcemile3 büyük bayaa.
ykm de gördüm nike maviydi daha küçüktü ama o 60 liraa.
seninki pek pahalımış beaa

hoşgeldin mavii a.s.
takılma dicem ama bende takılıyom az oynayınca.henüz tutarsız hareketleri yaa.
çikolata yee ozaman hemen oynuyo benim kuzuumm..

canım sıcaklardan da oluo zaten uyuyamıyoruz ben 2 yastıkla yatıorum solumda dünde ağrı vardı klima çarptı hala kendime gelemedim buz gibi ter atıyorum dün gece çocuk saatlerce hareket emedi şimdi edio ama öyle böyle geçicek işte

kızlar ya biberona gerek varmıki
zaten ilk 6 ay anne sütünden başka bişey verilmio
emzik vermeyide düşünmüorum ben
walla ben hiç kullanmadım biberon ve halada kullanmıyorum oğluşumun mamasını damlatmayan suluklar varya onlarla veriyorum gece.bunada almam biberon.emzik zaten zararlı ne gerek var kullanmayalmaz:

hoşgeldin canım merak etme bazen oluyor geçenlerde banada oldu uzanıp elimle karnımı oğuşturdum baktım kıpırdıyor rahatladım.sen içini ferah tut:teselli:

Kış sezonu ama çok ciciydi yaa nasılsa almadım birtanem daha yine outlet adidasa giderim birde orada bakarım bakarım gözüme en cici gelenini alırım nasipse şu sıcaklardan birşey yapamıyorumki ben anneme giderken kskde Yalıda var adidas birde egsde ikisinde sormuştum yeni sezon opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eee bende gidiyim bari selam sabah veren yok:umursamaz:

nere gidiyon kıs ben daha yeni geldimmm

valla bilmiyorumki canim.. simdi saliya kadar dinlenicem biyerede cikmicam.. insallah dayanarim o güne kadar..

canımya cok geçmiş olsun dinlen bol bol evde

hee benimkinin aynıısıııı :lepi:
bende 30 a aldım ama içinde talk pudrası,bebe yağı,sabun,ıslak mendil,pişik kremi ve 50+ güneş kremi varr :lepi::lepi:

amanin ozaman biz kazıklandıkmı yani bizimkinin içi boştu kafamçokkarıştı

canım üzülme oluyo arada bazen öyle tatlı bişiler ye hemen bak nası oynuyo annesi korkma

kıbrıstamı :1shok: ama ama bende istiyom onlardan yaaaa sitesi varmı peki
kıbrısta bir arkadaşın kuzeni vardı ona göstereyim belki getirirler banada fiyatları nasıl biliyonmu peki

Küçük annem Şeniz Oğluşum hiç almadı benim emzikte biberonda annemlerde denedi hatta emsin diye tatlı süreceklerdi karşı çıktım almıyorsa almıyor dimi ama yerimseniben Veriyorlardı emziği bir tükürüyorduu tavana ne güçlü damakları bir bilseniz gülmekten ölürdük plastik benzeri ağzına sokmadı kaşıkla başladık biz herşeye :hooray::hooray:
İnşallah bu bebeğimizde oğluma benzer uykusu yemesi huyu suyu herşeyi

sitesi yok bajım mora bebek battaniyesi yaz cıkar ..kıbrısta girnede yeri hemen carsıda herkes bilio ordu pazarının tam karsısında bi yaslı amca var o satıo söle yollasınlar sana hem daha uygun oluo ordaopuyorumnanaktan

valla bende adidasta bi tane beğendim onu alıcam yada izmirde ykm de nıke gördüm onu alıcam.zaten hiiç sevmem öle anne çantalarını.spor bişe alıcam iştee :lepi:
ben de öle yapcam valla adidas nike puma dockers kesin bunlardan bişey çıkar
olmadı sırt çantası kullanırım gıı olmamı :roflol:
ben evde çoğu zaman giymiyom gıı
ay bi rahat oluyo
serin serinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lastik sıkma derdi de olmuyo
bebişme ordan hava girsin deyüzemuszemus
+18e girdiniz gene gıı :kedi:

ay nazlı maşallah ya ne güzel inşallah yağmurunda abisine çeker
a.s.

ay nazlı maşallah ya ne güzel inşallah yağmurunda abisine çeker
a.s.

ben bugün burda bakacam fiyatlarını sana derim olurmu tabi bi iki mağza getirio yaz günü onlarda da varsa kaçak gelio bunlar hem kıbrısa hem türkiyeye ama cok güzel dokusu falan zemuszemus

ne güsel ablacım inş.yağmurumuzda abisine çeker:Saruboceq:ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü enesimin uykusu berbattı onun için bu bebişim uyur inş.diyorum.ama yeme konusunda hiç sıkıntı çekmiyorum allaha şüküryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…