hee benimkinin aynıısıııı :lepi:
bende 30 a aldım ama içinde talk pudrası,bebe yağı,sabun,ıslak mendil,pişik kremi ve 50+ güneş kremi varr :lepi::lepi:
kıs nerden alcan battaniye dun o battaniyeleri senmi yuklediydin nerde satılıyo onlar ya bende istiyorum bebeme battaniye
hee kızz banada yetmez bu çanta ben genede alcam bi büyük çantaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız sabahtan beri moralim bozuktu dün bir ara uzandım unutarak sonra kasıgıma agrı girdi bir sre bebgimden çıt çıkmadı akşam yine hareketlendi..ama sabah kalktım uzunca süre hareket olmadı inanın sinirlerim bozuldu agladım..daha yeni hareketlenmeye başlandı. artık doktorumu arayıp söyleyecektim.
slm kızlar nasılsınız sabahtan beri moralim bozuktu dün bir ara uzandım unutarak sonra kasıgıma agrı girdi bir sre bebgimden çıt çıkmadı akşam yine hareketlendi..ama sabah kalktım uzunca süre hareket olmadı inanın sinirlerim bozuldu agladım..daha yeni hareketlenmeye başlandı. artık doktorumu arayıp söyleyecektim.
Canım Kaça Sordun Adidasın Çantasını ben bir gümüş gri var birde normal siyah ama parlak çeşit çeşitte bunlar en büyük boyuydu 175 ytl 200 arası değişiyor ne diyorsun?
walla ben hiç kullanmadım biberon ve halada kullanmıyorum oğluşumun mamasını damlatmayan suluklar varya onlarla veriyorum gece.bunada almam biberon.emzik zaten zararlı ne gerek var kullanmayakızlar ya biberona gerek varmıki
zaten ilk 6 ay anne sütünden başka bişey verilmio
emzik vermeyide düşünmüorum ben
yok nazlım adidasta beğendiğim 90 lira koyu gri simli gibi kaydirigubbakcemile3 büyük bayaa.
ykm de gördüm nike maviydi daha küçüktü ama o 60 liraa.
seninki pek pahalımış beaa
hoşgeldin mavii a.s.
takılma dicem ama bende takılıyom az oynayınca.henüz tutarsız hareketleri yaa.
çikolata yee ozaman hemen oynuyo benim kuzuumm..
eee bende gidiyim bari selam sabah veren yok:umursamaz:
valla bilmiyorumki canim.. simdi saliya kadar dinlenicem biyerede cikmicam.. insallah dayanarim o güne kadar..
hee benimkinin aynıısıııı :lepi:
bende 30 a aldım ama içinde talk pudrası,bebe yağı,sabun,ıslak mendil,pişik kremi ve 50+ güneş kremi varr :lepi::lepi:
ben yükledim onun esas yeri kıbrıs valla kıbrıstayken topitos olanın beyazını almıstım şimdi pelus battaniyesini alcam ben iskenderundayım burda var bi kaç yerde olmadı kıbrıstan arkadasa söliycem göndersin opuyorumnanaktan
walla ben hiç kullanmadım biberon ve halada kullanmıyorum oğluşumun mamasını damlatmayan suluklar varya onlarla veriyorum gece.bunada almam biberon.emzik zaten zararlı ne gerek var kullanmayalmaz:
hoşgeldin canım merak etme bazen oluyor geçenlerde banada oldu uzanıp elimle karnımı oğuşturdum baktım kıpırdıyor rahatladım.sen içini ferah tut:teselli:
nere gidiyon kıs ben daha yeni geldimmm
canımya cok geçmiş olsun dinlen bol bol evde
amanin ozaman biz kazıklandıkmı yani bizimkinin içi boştu kafamçokkarıştı
canım üzülme oluyo arada bazen öyle tatlı bişiler ye hemen bak nası oynuyo annesi korkma
kıbrıstamı :1shok: ama ama bende istiyom onlardan yaaaa sitesi varmı peki
kıbrısta bir arkadaşın kuzeni vardı ona göstereyim belki getirirler banada fiyatları nasıl biliyonmu peki
canımıcm 7 kio bile almış olsan çok değil kiii
neden üzülüyosun...
her aya hemen hemen 1 kilo almış gibi oluyosunnn
bundan normal nee varrr canım yaaa
milletin arayıpta bulamadığı şey
bundan sonra da bi 5-6 kilo alsan toplam 12. kilooo
çok çok normal bence vee doktorlara göre de tabiii..
zaten bundan sonra her ay en az 1.kilo almamız şart
bebişlerimizin iyiliği için...
fazlasını almamak için dikkat ett ama asla aç kalmaaa olur mu...
kızlar yaa bebek bakım çantalarına baktınız mı ne kadar pahalı... hiç bi özelliği de yok normal çanta... 150 tldan falan başlıyo...bi tane vardı mothercare de 329 tl... dedim acaba biberon sıcak kalsın falan diye bi bölmesi mi var ( yaratıcılığıma alkış ltf kaydirigubbakcemile3 )..baktım öle bişey de yok bildiğin dümdüz çanta.. renkleri falan da çok sevimsiz ayrıca...ben de gittim nikedan pembe bi çanta aldım hem de indirime girmiş 42 tl ... ayy öyle güzelki ...bebişim doğsa da hemen kullansam..
anam gene saat kaç olmuş...size doyum olmaz...ben eccük evle ilgileneyim yarın sabah yola çıkıcaz ya çamaşır yıkayıp duruyorum sabahtan beri... kuruyanları falan ütüliyim gene gelirim...öptüm hepinizi Şeniz
ben de öle yapcam valla adidas nike puma dockers kesin bunlardan bişey çıkarvalla bende adidasta bi tane beğendim onu alıcam yada izmirde ykm de nıke gördüm onu alıcam.zaten hiiç sevmem öle anne çantalarını.spor bişe alıcam iştee :lepi:
+18e girdiniz gene gıı :kedi:ben evde çoğu zaman giymiyom gıı
ay bi rahat oluyo
serin serinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lastik sıkma derdi de olmuyo
bebişme ordan hava girsin deyüzemuszemus
Küçük annem Şeniz Oğluşum hiç almadı benim emzikte biberonda annemlerde denedi hatta emsin diye tatlı süreceklerdi karşı çıktım almıyorsa almıyor dimi ama yerimseniben Veriyorlardı emziği bir tükürüyorduu tavana ne güçlü damakları bir bilseniz gülmekten ölürdük plastik benzeri ağzına sokmadı kaşıkla başladık biz herşeye :hooray::hooray:
İnşallah bu bebeğimizde oğluma benzer uykusu yemesi huyu suyu herşeyi
ay nazlı maşallah ya ne güzel inşallah yağmurunda abisine çeker
a.s.
Küçük annem Şeniz Oğluşum hiç almadı benim emzikte biberonda annemlerde denedi hatta emsin diye tatlı süreceklerdi karşı çıktım almıyorsa almıyor dimi ama yerimseniben Veriyorlardı emziği bir tükürüyorduu tavana ne güçlü damakları bir bilseniz gülmekten ölürdük plastik benzeri ağzına sokmadı kaşıkla başladık biz herşeye :hooray::hooray:
İnşallah bu bebeğimizde oğluma benzer uykusu yemesi huyu suyu herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?