anam sen bunları bilmen bunlar kasım anaları değil kasım açları
selam kızlaaaarrr
ben sabah 4 boyutlu ultrasona gittimmm bebişimi gördüümm ayy yerim ben onuu ne tatlı yaaa yüzü dönüktü bize bi ara elini almış çenesine ne düşünüyosa zemuszemus
sonra döndü kerata arkasını ama yakaladı doktor teyzemiz bazı görüntüler...
bebişim 780 gr olmuş suyum falan iyimiş çok şükür
kızlar sizler ne kadar süt tüketiyonuz acep çabuk söyleyin babem.kenya nasılsın kı
selam kizlar nasilsiniz? ya benim baya bi zamandir koyruk sokumumda agri var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum..ayaktada duramiyorum..doktorumu aradim.. gevseme olmustur dedi sali gel bakim ona göre bisey önereyim dedi.. ben saliya kadar nasil dayancam simdi.. simdi bide hafta sonu girdi araya.. sizdede oluyormu bu agri
bende bunun beyazı var acaip bişe yumusacık tüysüz
bu haftadan sonra hamile kadına faydası olurmu nan folik asitin hamile karu bu dötünden ilaç alamaz folik asitin hamile kadında ilk 3 ay faydası var sonra bi poka yaramıo:lepi:
zeren kıbrıstanmış
nann ceriinn,zeren vee asagıdaki diğer kasım anaalarıı göbemi koydum nan niyee bakmıyonuzzzklava:
kızlar bugün alışverişe çıkcam yine
ne alam ne bakam bi deyiverin gari
sıfır kollu bodyleri değiştiricem
ben süt içmiyom mafoldumben
kızlar bugün alışverişe çıkcam yine
ne alam ne bakam bi deyiverin gari
sıfır kollu bodyleri değiştiricem
Bende cicişler kısmına ekledim resim Yağmurumuza alınanlardan ama şarzlı pillerden ancak birkaç tane çekebildim şarzı bitti hiç farketmemişim devamı sonra kaydirigubbakcemile3 Muredam çok cicisin sen yaa
nan küçük bebek ayakkabıları oluyoya onları kaç numara alacaz
2 nomu 3 nomu onuda bi deyiverin
baktım şekerim de yazmayı unutmuşum.... benim hamileliğim 24+1 oldu bugün ama senin göbüşünün yanında hiç yok gibi kalır vallaa.. maşallah kocaman etmişsin
nan cerenimoo hiç pas vermiyon nan bugün baa nerdesin sen bakemm
küstünmü yoksaa :kedi:
cerinnnnnnnnnnnnnnn
dün görüşemedik sen de gelmedin
geçmişle uğraştırma beni hamiş hamiş:))
nasıl geçti canım
gödünmü bebişini bakem kime benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?