• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

selamm kıslarr napıonuz bakem dün hiç giremedim bugünde giremedim gelen gidenden...ee nasıl gidiyor bakalım...

kızlar işte aldığım çanta bu......

kızlar uygun bi bebek çantası almayı düşnüyorum ben, çünkü onların yanında gözü oluyo biberon için önünde ayrıca gözleri oluyo büyük bi çanta aynı işlevi görür mü emin değilim.

şekercik valla mothercarede baktıklarımın hiç bi yerinde adam gibi işe yarıycak yani öyle biberon falan sığıcak gözü yoktu bi alt açma vardı içinde o da naylondan... ben de dedim biberonu falan zaten bişeyin içine koyarım öyle boş boş atmam çantaya yani o yüzden aldım işte nikedan...ben aslında rengine vuruldum :) gerçi resimde pek net çıkmadı telefonla çektiğim için...bunun daha canlısını düşünün....

uniiii kızzzz biz karazeytin neslü ben chiccodan aldıydık o çantalardan hemide öle bebek çantası gibi değil spor bir çanta içindede bir sürü gözü var alt açması bilem çıktı nan içinden hemide o kadar kullanışlı çantayı neslüyle ben 20 ye karazeytin karusu 15 e aldı

çok gözlü biberon yeri bez yeri kirli poşeti
bir sürü gözleri var her yerde

bak yaa ballandıra ballandıra anlatıyolar bi de... kaydirigubbakcemile

kızlar ben sıfır kollu çıtçıtlı body aldım 0-3 ay arası
işime yararmı yaramazsa verecem uzun kollu alacam
bi akıl verün

yav niye yaramasın... hafta sonu bi bebek mağazasındaki satıcı kız ilk zamanlar zıbın giydiriyosunuz üstüne de body dedi...biraz tuhafıma gitti ama en kötü öyle yaparsın :)

ayyyyyy kumpir mi allan cezasııı bak şinci benümde canum istedü nannnnnnnnnnn cokacimcoook

allah aşkına şunun adını sölemeyin artık yaa...valla şişicek bi yerim mafoldumbenmafoldumben

alışveriş listem

ben bunları alıcam haftaya inş.

haftaya mıııı ..........? anaaammm benim alışverişe gitmem nerden baksan 1 ayı bulur...bak gene daraldımmm ... :sinifsinif:

kız zaten böyle göbenizi çok serip dökmeyin ortalığa öle çok belli eden şeyler giymeyince doğum daha kolay oluyomuş falla ben baya bi kişiden duydum bu lafı ne kaaaa doğru bilmiyim benden sölemesüüüüüüüü

hadi yaa...nazar değiyomuş yani...

evet canim, hemde baya yuksek cikti.:çok üzgünüm: simdi diyetteyim. Insallah bebisimle bunuda saglicakla atlatiriz.

canım bunda da vardır bi hayır... hem bak kilonu kontrol altına almış alıyosun ... zaten o yiyemediğin şeyler normalde hiçbirimizin yememesi gereken şeyler...sadece yasak olduğu için daha çok canın istiyo o kadar...biraz sabır.........herşey bebişler için....:1hug:

Eklentiler

• $pembiş.webp
    $pembiş.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 18
ya bı şeker yüklemesi olayı benimde canımı sıkıo CADIARZUannemde zaten şeker hastası ama benimde canım tatlı istiyo hepcokacimcoook

aaa herkesler gitmiş ben gelene kadarrrr
uniquee canım naptın bitirdin mi işleriii
yoksam hala ütümü yapıosun...

ayyyy elifimmmm çoookkk güzelllll görünüyosun bayıldımmm valla.... ben de nedense kız olduğunu öğrendiğim günden beri pembelere merak sardım normalde pembe bişey almazdım giymezdim şimdi aklım fikrim pembelerde...hastane için pijama gecelik falan aldım hep pembeee... sana da pembe çoook yakışmış...

ütüleri yaptım canım... son posta bornozlarımızı yıkıycam... bavula koyacaklarımı da hazırladım bi yerleştirmesi kaldı...

ayyy sizden ayrılıcam diye çok üzülüyorummm.... kendinize çok iyi bakın... ben gelene kadar siz bütün hazırlıkları bitirmiş olursunuz heralde...ben de artık size sorar öğrenirim...

ayyy canım saolll,keşke olmasa amaaa
olmaz olurmu yaaaa heralde 12+13 kiloyla tamamlıcam
inşallah fazlası olmaz, kiiii sonra eski kiloyaa dönmek var
allah yardımcımız olsun...

sağlıkla doğsun bebişlerimiz inşallah kilolar verilir..benim bi arkadaşım gece gündüz hiç durmadan yemek yiyordu hamileliğinde...uykusundan uyanıp yarım ekmek yerdi gece çok kilo almıştı.. doktoru filmi beslion derdi.. şimdi kızı bi buçuk yaşında çokkk minyon ve çok tatlıı:emir_bebek:arkadaşımda bekarlığından bile zayıf tığ gibi oldu ...

ayyyy elifimmmm çoookkk güzelllll görünüyosun bayıldımmm valla.... ben de nedense kız olduğunu öğrendiğim günden beri pembelere merak sardım normalde pembe bişey almazdım giymezdim şimdi aklım fikrim pembelerde...hastane için pijama gecelik falan aldım hep pembeee... sana da pembe çoook yakışmış...

ütüleri yaptım canım... son posta bornozlarımızı yıkıycam... bavula koyacaklarımı da hazırladım bi yerleştirmesi kaldı...

ayyy sizden ayrılıcam diye çok üzülüyorummm.... kendinize çok iyi bakın... ben gelene kadar siz bütün hazırlıkları bitirmiş olursunuz heralde...ben de artık size sorar öğrenirim...

canım nereye gidiyorsun

saol tatlım,aynen valla pembelere sardım gitti kaydirigubbakcemile3
bende geceliklerimi pembe istiyorum bakalım bulabilirsem,
madem aldın geceliklerini bile resimlerini ekleseydin yaa canım
bizde görseydik ama galiba fot.mak.sorunu vardı dimii

yaaa sen nereye gidiyosun kii benim haberim yokkkk
ne kadar kalcan ne zaman gelicen oralardan girme şansın yok mu kiii
çok dikkat et kendinee canım bebişine de tabi...
pazartesiden itibaren 10 gün ben de yokum tatile gidiyorum
öpüyorum seni kocaman....

ben şincik kaçıom eşim erken gelirse inciraltına gitçez yürüyüş yapıp tavla oynucazopuyorumnanaktanama inşallah erken gelir çok sıkıldım çünküüü......

ya kıslar ölmek üzereyim yaaaa 2 gündür midemden rahatsızdım şimdide bulantı ekşime var yaaa ne yapacağım şimdi kocişimi arayacağım erken gelsin diye üfff bu ne yaaaa

allah aşkına şunun adını sölemeyin artık yaa...valla şişicek bi yerim mafoldumbenmafoldumben

canim bunlara surekli kiziyoruz ama inatla isim veriyorlar. isim verenlerin hepsi sopalik.:oklava:

canım bunda da vardır bi hayır... hem bak kilonu kontrol altına almış alıyosun ... zaten o yiyemediğin şeyler normalde hiçbirimizin yememesi gereken şeyler...sadece yasak olduğu için daha çok canın istiyo o kadar...biraz sabır.........herşey bebişler için....:1hug:

canim, insallah oyle olur. sadece su donemi hayirlisiyla atlatayim insallah. yoksa bir kac ay birsey yemesemde olur.

bende normalde kafami cevirip bakmam pembe seylere ama bende kiz oldugunu ogrendigimden beri gozum hep pembe ve kokos seylerde nedense.opuyorumnanaktan halbuki hic tarzim degil.

bu arada cantani gule gule kullan. cok guzel.

Back
X