ya kıslar ölmek üzereyim yaaaa 2 gündür midemden rahatsızdım şimdide bulantı ekşime var yaaa ne yapacağım şimdi kocişimi arayacağım erken gelsin diye üfff bu ne yaaaa
benimde yanma, acima gibi birseyler oluyor. hatta sirtima kadar vuruyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kıslar ölmek üzereyim yaaaa 2 gündür midemden rahatsızdım şimdide bulantı ekşime var yaaa ne yapacağım şimdi kocişimi arayacağım erken gelsin diye üfff bu ne yaaaa
benimde yanma, acima gibi birseyler oluyor. hatta sirtima kadar vuruyor.
yanma değilde böyle birden bi sancı giriyor mideme gazda var ne yapacağımı şaşırdım yaaamafoldumben
dr. gittiginde sor bakalim. bebek buyudukce rahatsiz ediyo dogal olarak.
kenya pazarın bitti herhalde
bitti canım bebişimede cok güzel ciciler aldık opuyorumnanaktan
suan annemdeyim eve gidince eklerim canım
sanki bebek karnımda değil midemdekaydirigubbakcemile3
dün eşimde gelmiş seninki hamileliktenmiş bebeğin saçları çıkıyormuş ondanmış öle diyorlar diyor allahım yaaa kocişte inanmış yaa pes doğrusu
ben şincik kaçıom eşim erken gelirse inciraltına gitçez yürüyüş yapıp tavla oynucazopuyorumnanaktanama inşallah erken gelir çok sıkıldım çünküüü......
kızlaar ben geldiiimmm ama kimse yok mu yaaa kırk yılda bir evden girelim dedik yahuuuu
kociş mesaiye kalmıış yimeemi aldım oturdum sizle konuşmayaa
ayy, bu adamlar cok komik. benimkide gidip gelip abuk sabuk seyler soyluyor. cok guluyorum haline. nerden uyduruyorlarsa.kaydirigubbakcemile3
ilk hamileligimde esim bir gun eline hamilelikle ilgili bir kitap almis okuyo. sonra kitabi birakti, bana donup "biliyormusun, 6. aydan sonra sende bel diye birsey kalmiycakmis" dedi. sagol be dedim, super moral oluyorsun.:roflol::roflol:
bazen en iyisi susmalari.kaydirigubbakcemile3
hani sen resim koycaktin kizim. koysana tikinicana.:mymeka:
ya tam koycaktım bi baktım pillerin şarjı bitmiş dolsun çekip koycam hemeen
selam kızlarr