hafta sonu kimse olmiy bi kerem kandırma beni kocasını koluna takan geziyyy ben bırda kk nın nöbetini tutarun artık :sinifsinif:
telini kapat git gez dolaş kendine güzel bi program yap bebişine alışweriş yap meselaaşimdi bu adam gider durmas o kesin bişey iki yol var ya evde kudururum ağlarım zırlarım tepinirim ki bu sadece özgeme ve kendime eziyet olur adam orda keyif yaparken ben burda helak olurummm
ikinci yolda kendime acaip dolu bi program yapıp onun yokluğunu annamamam lazım ama lanet olsun ya çok şen şakrak bi tipim böle canım sıkkın olunca da şak diye kesiliveriyo millete şimdi dert annat senin neyün var falan hof hiç çekemem nan
kız senaryo kurma kafandaabizi bırakıp didio kötü bişi olursa ölsün o da vicdan azabından işteeee senağlama
ben 7/24 burdayım kızz üzülme benim herif çalışıyoo hafta sonuu senağlamahafta sonu kimse olmiy bi kerem kandırma beni kocasını koluna takan geziyyy ben bırda kk nın nöbetini tutarun artık :sinifsinif:
benim herüfün eline kimse su dökemezsen iste ben dururun nan senlen Şeniz
gülüümm üzme kendini ayyy,
arif enişteye derkene seninki arif enişteyide geçmiş nannklava:
telini kapat git gez dolaş kendine güzel bi program yap bebişine alışweriş yap meselaa
ben 7/24 burdayım kızz üzülme benim herif çalışıyoo hafta sonuu senağlama
benim herüfün eline kimse su dökemezlmaz:
ne demek o öyleee :teselli:hüffff neyse kızlar ya ben gece gece sizinde tadıınızı kaçırmim çıkim en ii sii
ooo senaryo konusunda üstüme yoktur kızım hele de felaket sernaryolarında 3 perdelik oyun yazarun nan ben şimdi sağa burda
şöyle aslında bize zarar vermicek ama onunda vicdanını sızlatcak cinsten bişe olsa fena olmasdı dicem bi dünya oklava yicem kafama o yuzden demiyommm temem len sustummmmm
nan ne artist karısın heee bu durumda bile artistliği elden bırakmıyom brawoo vereliniortakbak şimdi hülya koçyiğit edasıynan kendimi yatağa attım öhüüüüüüüü
rahat bırakın leynn adamlarıııı eccük rahat etsinler
tabiiiisenin koca yanında herhalde bölee rahat konuşuyonnlmaz:
yaa siz benim karikatürlerime nen yorum yapmadınız yaaa o kaa uğraştım
haftada bigün izin günü var gidip istediğinide yapar benim gonlümüde cok fazla ustune gitse nolcak huzursuzluk hep gecenin bi yarısı gelio napiim o kadar calısıyo azcık keyif onlarında hakkı :teselli:
ayy ben öle düşünmem valla lülülülülülü
Zaten koca hafta çalışıyo bende onu bekliyorum,bensiz adım atamaaaaazz kötükedihüsokötükedihüso
kızz kenyaa sende çok cici şeyler almışıınn
kocam yalnız gidiyo ama sonrada esinin gonlunu yapıyo
cerindede aynı durum var zaten tatile cıkacaklarmıs
bosu bosuna uzcekler birbirlerini bebegideklava:
eminim kocası cok cok seviyodur kırmakta istemiyodur
yangına körükle gitmeyin nannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?