2009 Kasm Anneleri

ya kızlar aslında teyzeme biraz kızdım ya.sanki gezmeye gelmişler.hergün biyere gitmek istiyolar.benimde canım evden çıkmak istemiyo.kociş gece gündüz çalışıyo.aman yaaaaaaa.

hadi yaa :sinifsinif:
amaaaann seni alıştırcak derken soğutmasında cnmcıımm :sinifsinif:

hadi yaa :sinifsinif:
amaaaann seni alıştırcak derken soğutmasında cnmcıımm :sinifsinif:

ya ne bilem yaaaaaa.torunuyla geldiler.dünden beri teyzem pazara gidelim çarşıya gidelim,torunu göle gidelim kampa gidelim pikniğe gidelim deyip duruyo.bugün pazara ve göle gittik bide kociş geceye gitti bugün.yarında sabah gelcek kociş beni hastaneye götürcek,sonrada pikniğe gitcez.yorgun gelcek adam uykusuz.işin garip tarafı burda hava bozuk.yağmur yağıyo.gezmeye gelmişler resmen bana değil.

canım belki merak etmişlerdir ilk defa geliyolarsa
rahatsızlandıgını cıkamayacagını söyle sende

allaahıımm sanamı gelmişler gezmeyemiii kafamçokkarıştı
kocişede yazık amaa cnmm yaa lmaz:

canım belki merak etmişlerdir ilk defa geliyolarsa
rahatsızlandıgını cıkamayacagını söyle sende

ilk defa geliyolar ama bende buraya geleli bir ay olmadıki bende hiçbiyeri bilmiyom doğru düzgün.rahatsız olduğumu biliyolar.hastaneyede geldiler bugün.teyzemin torunu beni deli etti.doktoru bekliyoruz çocuk tutturdu sıkıldım hadi gidelim.zaten kasık ağrısı çok korkuttu bide çocuk laf anlamıyo.gidelim diyo küsüyo.bende sinirleniyom elimde değil.gezmeye falan gidecek gücümde yok.

50 mglık yüksek mi cıktı canım

evet canım benimki yüksek çıktı.bakalım bu nasıl çıkacak.

allaahıımm sanamı gelmişler gezmeyemiii kafamçokkarıştı
kocişede yazık amaa cnmm yaa lmaz:

kesinlikle gezmeye.kocişede kıyamadım bugün.dünden uykusuzdu sabhahta erken kalkmıştı.valla gözleri şiş kanlanmış gitti işe.sabaha kadar uyku yok.yarında yok.amaaaaan valla gelmelerimi iyi oldu gelmemeleri dahamı iyi olurdu bilemedim.ay çocuk hiç laf dinlemiyo.teyzemde kıyamıyoki bişey desin.

keske torununu getirmeseymiş bende cekemiyom o küçük cocukları ya
suratını asıver valla cok sey isterlerse bende bilmiyorum buraları de
ama cokta takma kafana

valla ben çok sevimdiydim gelcek olmasına sana moral olur,yoldaş olur diyee ama yanlış anlama daha fenaa sana eziyet olmuşlar be cnmm :1no2:

keske torununu getirmeseymiş bende cekemiyom o küçük cocukları ya
suratını asıver valla cok sey isterlerse bende bilmiyorum buraları de
ama cokta takma kafana
valla ben çok sevimdiydim gelcek olmasına sana moral olur,yoldaş olur diyee ama yanlış anlama daha fenaa sana eziyet olmuşlar be cnmm :1no2:
torunu olmadan gitmezki bi yere.ya açıkça söylemek gerekirse bu ay kociş işe yeni başladığı için maaşını alamadı ay sonunda alacakmış.bende buraya gelince teyze gelin sizde dedim,oda işte otobüse dayanamam uçak pahalı falan deyince bende biz alırız bilet demiş bulundum oda tamam siz alın dedi.bende bişey diyemedim uçak paraları 300 tuttu oda geliş,bide gidiş var.e kociş maaş alamadı.çok yük olmuşum gibide hisssediyom.çok kötüyüm ya.bide adama hadi burayı gezdir şurayı gezdir demek zor geliyo.haksızmıyım kızlar.yada çokmu kötüyüm bilemedim

sen gene kötü düşünme bosver canım destek olmaya gelmiş sana bide bazen büyükler bizim kadar ince düşünemiyolar siz bir verirsiniz Allah size on verir öle düşün sen bi sekilde düzelir hersey yoluna girer
ama kendini iyi hissetmedinmi direk söle bebiş şakaya gelmez

canım ben çalışmıyorum ya o yüzden zor geliyo.yoksa ben parasında pulunda değilim.aman işte haklısın idare etcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…