2009 Kasm Anneleri

ben bebek arabası hariç aldım cnmcıım,bunlara ek buhar makinası,ateş ölcer ve oyun halısı var pahalı olaraktan.
ayrıcana o oto koltuğunu izmirde 200 e buldum cnmcıımm.

sende başla artık tubişim opuyorumnanaktan

nan ne geweze karılarız heee 2008 kasım analarına daha şimdiden 2000 sayfa fark attık alkisalkisalkis

kız mureda bizim bebekleri kertek mi gııı senden iyi kaynanama bulucam kızımaa zaten oğlunda babasına çekerse kızım yaşadııı zemuszemus

:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: koş koss

kız nerden alazaan sen bebeke eşyaları bak incisu mahmutpaşadan ne kaa uyguna almış kürkçü handan falan ben bu hafta deelde bi dahaki haftaya gidecem kısmetse gel birlikte gidek istersen nan sirkecide trende buluşur gideruk findukçu ne dersin kaydirigubbakcemile2

kız mureda bizim bebekleri kertek mi gııı senden iyi kaynanama bulucam kızımaa zaten oğlunda babasına çekerse kızım yaşadııı zemuszemus

nan düğer kaynanalar kız bakıyo benimde kısmetler ayağıma geliyoo :roflol::roflol:
dur anam kızları görelim bakıcaaz :roflol::roflol:
hee kızz benim oğlana gelen yasadıı kaydirigubbakcemile3

yaa bende orda olmak ne kadar isterdim kızz,böle yanlız almak heç keyüflü olmıyy mafoldumben

:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: koş koss
başlıcam nan zaten banane banane :dilcikar:

kız mahmutpaşada havuzluhan warmış orda hep bebek eşyaları warmış millet bi giriyomuş iğneden ipliğe herbişeysini alıyolarmış kürkçü hanıda biliyom ordada bebk malzemeleri war ama bu dediğim havuzluhan hep bebk eşyası satıyomuş bi bakmak lazım ama orayada peşin para lazım yaa kredi kartlarında pek pazarlık yapamıyon ama nakit paran olursa takır takır pazarlık ediyonn zemuszemus

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR)

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

ÇEKİLİŞ SONUÇLARIII AZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ SONRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 20 AĞUSTOS 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
NazLı

GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:

yoh gııı bu edaya kız verilmez ben diyem sağa adam nası sağılır ii bilio o yuzden oğlanı tam donanımlı yetiştirir el kızı gelip oğlunu kullanmasın deyü valla bak gör taş fırın ariften beter olur bunun oğlu aman diyemm :roflol:

nan düğer kaynanalar kız bakıyo benimde kısmetler ayağıma geliyoo :roflol::roflol:
dur anam kızları görelim bakıcaaz :roflol::roflol:
hee kızz benim oğlana gelen yasadıı kaydirigubbakcemile3

zaten bende oğlan babasına bezerse weririm kızımı yoksam wermem lmaz: ben bizim herüften görmedim bari kızım rahat etsin amma dokunaklı konuştum hee alkisalkisalkis

yaa bende orda olmak ne kadar isterdim kızz,böle yanlız almak heç keyüflü olmıyy mafoldumben

kız gel ne war kii kalırsın bizde bi iki günn misafir ederük seni :1hug: zaten warya bizim bu bahsettiğimiz yerleri görsen sen kafayı yer kendini kaybedersin kaydirigubbakcemile3

ayyy hadi nannnnnnnnnn çabıkkkk yatacam çekiliş sonuçlarını göremde öyle yatem bareeeeeeeeeee yuppiiiiiiiiiiiiiiii :içelim:

iyi uyardın kız beni Çok üzgünüm çoook bak ben bunu heç düşünmemiştim CADIARZU ama zaten babasına benzerse verürün kızım yoksam wermem :umursamaz:

çekiliş bugün mu nan :1shok: hani 30 temmuzdaydı erkene mi aldınız sabırsız karular

hımmmm CADIARZUCADIARZU havuzlu han nerdeki tam olarak acep amaann gitsek buluruh nan sora sora giekmi gı beraber ne dersin çatlaakkkaydirigubbakcemile2

kızzz kıskandınmııııı lülülülülülü :dilcikar::dilcikar:

hımmmm CADIARZUCADIARZU havuzlu han nerdeki tam olarak acep amaann gitsek buluruh nan sora sora giekmi gı beraber ne dersin çatlaakkkaydirigubbakcemile2

olabülürr yol paramı çekersen bide yimek ısmarlarsan seninle gelebülürrün :jeyyar:

kızz sen merak etmee babası gibin olcek zaten :lepi: önce bana hizmet etcek sonra karıyaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anam valla kafayı yerün muratıda batırır gelürün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy hadi nannnnnnnnnn çabıkkkk yatacam çekiliş sonuçlarını göremde öyle yatem bareeeeeeeeeee yuppiiiiiiiiiiiiiiii :içelim:

heee bekle anam cekecez özge kamerayı kuruyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olabülürr yol paramı çekersen bide yimek ısmarlarsan seninle gelebülürrün :jeyyar:

anaam bulunmaz hint kumasına bak kızz kaydirigubbakcemile3 pazarlıklan gelcekk kaydirigubbakcemile3

hadi nan bu çekilişin sonuçlarını yazında ben kaçam kocam beni bekliyoo:asigim:

vayyy :kedi: tutmayalım anam seni sabah öğren :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…