yatak-oto koltuk-salıncak(veya anakucağı) ilk aşamada lazım olanlaaa
yazında bebek arabası-mama sandalyesi büyük baş ihtiyaçlar bunlar demi pahalı olanlar bacılar
gerisi giyim kuşam tekstil işi yane yada dişlik cart curt gibi ayrıntılar
napıyonus çatlak gacılar
yaa ben daha kızıma doğru dürüst bişey almadım yaaa mafoldumben maşallah anacım siz bebeklerin çeyizini bilem düzdünüz heee
walla bende yarından tezi yok alışverişe başlıyomm
napıyonus çatlak gacılar
yaa ben daha kızıma doğru dürüst bişey almadım yaaa mafoldumben maşallah anacım siz bebeklerin çeyizini bilem düzdünüz heee
napıyonus çatlak gacılar
kız mureda bizim bebekleri kertek mi gııı senden iyi kaynanama bulucam kızımaazaten oğlunda babasına çekerse kızım yaşadııı zemuszemus
kız nerden alazaan sen bebeke eşyaları bak incisu mahmutpaşadan ne kaa uyguna almış kürkçü handan falan ben bu hafta deelde bi dahaki haftaya gidecem kısmetse gel birlikte gidek istersen nan sirkecide trende buluşur gideruk findukçu ne dersin kaydirigubbakcemile2
başlıcam nan zaten banane banane :dilcikar::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: koş koss
kız nerden alazaan sen bebeke eşyaları bak incisu mahmutpaşadan ne kaa uyguna almış kürkçü handan falan ben bu hafta deelde bi dahaki haftaya gidecem kısmetse gel birlikte gidek istersen nan sirkecide trende buluşur gideruk findukçu ne dersin kaydirigubbakcemile2
nan düğer kaynanalar kız bakıyo benimde kısmetler ayağıma geliyoo :roflol::roflol:
dur anam kızları görelim bakıcaaz :roflol::roflol:
hee kızz benim oğlana gelen yasadıı kaydirigubbakcemile3
yaa bende orda olmak ne kadar isterdim kızz,böle yanlız almak heç keyüflü olmıyy mafoldumben
yoh gııı bu edaya kız verilmez ben diyem sağa adam nası sağılır ii bilio o yuzden oğlanı tam donanımlı yetiştirir el kızı gelip oğlunu kullanmasın deyü valla bak gör taş fırın ariften beter olur bunun oğlu aman diyemm :roflol:
başlıcam nan zaten banane banane :dilcikar:
kız mahmutpaşada havuzluhan warmış orda hep bebek eşyaları warmış millet bi giriyomuş iğneden ipliğe herbişeysini alıyolarmış kürkçü hanıda biliyom ordada bebk malzemeleri war ama bu dediğim havuzluhan hep bebk eşyası satıyomuş bi bakmak lazım ama orayada peşin para lazım yaa kredi kartlarında pek pazarlık yapamıyon ama nakit paran olursa takır takır pazarlık ediyonn zemuszemus
yoh gııı bu edaya kız verilmez ben diyem sağa adam nası sağılır ii bilio o yuzden oğlanı tam donanımlı yetiştirir el kızı gelip oğlunu kullanmasın deyü valla bak gör taş fırın ariften beter olur bunun oğlu aman diyemm :roflol:
hımmmm CADIARZUCADIARZU havuzlu han nerdeki tam olarak acep amaann gitsek buluruh nan sora sora giekmi gı beraber ne dersin çatlaakkkaydirigubbakcemile2
zaten bende oğlan babasına bezerse weririm kızımı yoksam wermemlmaz: ben bizim herüften görmedim bari kızım rahat etsin amma dokunaklı konuştum hee alkisalkisalkis
kız gel ne war kii kalırsın bizde bi iki günn misafir ederük seni :1hug: zaten warya bizim bu bahsettiğimiz yerleri görsen sen kafayı yer kendini kaybedersin kaydirigubbakcemile3
ayyy hadi nannnnnnnnnn çabıkkkk yatacam çekiliş sonuçlarını göremde öyle yatem bareeeeeeeeeee yuppiiiiiiiiiiiiiiii :içelim:
olabülürr yol paramı çekersen bide yimek ısmarlarsan seninle gelebülürrün :jeyyar:
hadi nan bu çekilişin sonuçlarını yazında ben kaçam kocam beni bekliyoo:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?