ay inş bulurum cnmmopuyorumnanaktan
ohaaaaaaaa eda hadi bugün benim dediğim arabadanmı neee hahaha üstüne edayla para koyup serce alcas da bizzzz:roflol::roflol:
onun sırt kısmı cok dar kıslar benden demesi birascık kilolu olsa sığmas bebeler:umursamaz:
ben o fiyata görmedim diyenlerin yalancısıyım bacı kaydirigubbakcemile3 yolum düşerse sorucam da ben onu almayı duşunmuyorum hemen çunku kış bebişi zaten kış gunu ona koyup dışarda süremem önce oto koltuğu alıcam malum yaza kadar nereye gitse arabaynan gidecek o daha acil bunu yaza doğru alırımm hem o zamana yeni modeller çıkar bu daha da ucuzlarr yerimseniben
cerin, bi arkadasim var, ustune ne alsa 5-10 tl arasi. nerden buldun kizim diyorum, denk geldi diyor. bugune kadar ustunu verdigini gormedim. ona benzettim seni nedense.kaydirigubbakcemile3
ben o fiyata görmedim diyenlerin yalancısıyım bacı kaydirigubbakcemile3 yolum düşerse sorucam da ben onu almayı duşunmuyorum hemen çunku kış bebişi zaten kış gunu ona koyup dışarda süremem önce oto koltuğu alıcam malum yaza kadar nereye gitse arabaynan gidecek o daha acil bunu yaza doğru alırımm hem o zamana yeni modeller çıkar bu daha da ucuzlarr yerimseniben
ben kactim. otur otur belim agridi. azcik oglumu koklayip yatirayim artik.zemuszemus
oyle deme kiz. benim oglumda ekim bebegiydi ama kis olmasina ragmen cok ise yaradi. yazi kisi yok bunun.
hadi ya CADIARZU yannış mı düşünüyom yane sence ne bülem bana öyle geldi yani bi yere gidilcek olsa hemen sarıp sarmalayıp arabaya atarım giderim gitcem yere diodum ben kendi çapımda soğuklarda onda nas gezdirdin gı
hee kızz yapalım şu işi cekelim artıkınn hihoyyythihoyyythihoyyyt
bende yaza alıcam tatlım valla kışın arabalan nere çıkcakki bu cocuk yav.oto koltuğuda chiiconunkini alıcam :lepi:
anam zaten seni aşaaası kurtarmas chicco al senn
ülen yaz günü bu eda garusu camı pencereyi dayalayıp yatıyodur şeytan dio gir eve herşeyi sil süpür o baştan bida alsın :roflol: :roflol:
oto koltugu içindeydı 3 lü setti. ana kucagı oto koltugu arabası 1500 idi. çekılışe nasıl katılıyoruz
tüühh sanaaa :mymeka::mymeka:
kızz 0 aydan itibaren yatırılan bitek chiccoda var.kartanemde arastırmış oda onu almaya karar vermiş.hem fiyatıda 200 liraa senelerce kullancak kızz :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?