canım yavaş yavaş bitirirsin dicem ama bu sıcakta da örgü olmuyo.
toplamda mı 4 kilo aldın aman ben öleyim bari... benim 7 kilo oldu şimdidennapıcam ben ama 49 kiloyla başlamıştım çok mu almışım kenya
hemoroit bende de çıkınca baya araştırdım netten, hemoroit normal doğuma engel teşkil etmiyormuş hatta ablamda da varmış o normal doğum yaptı ve doğum esnasında doktoru hemoroidini de alıvermiş bi daha da çıkmamış korkma canm nederse dr bilir :)
kartanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu sana
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
konuşurken de mi bölesin sen nan yasakkelime
evet canım toplamda 4 kilo aldım oda su son iki aydır.
sen zaten cok zayıfmıssıın canım ben 58le basladım suan 62 oldum cok almamıssın yani
ayy inş. bi hemoroid yuzunden sezeryan olmak zorunda kalmam ödüm kopuyo yaa
çok teşekkür ederün teveccühünüz efemmmlmaz: :umursamaz: :mymeka:
hayır bee sende naptın nan abartmaklava: :mymeka:
bende dah abişi almadım bebgıme iyice bi görim dedim aldıgım kıayet olarak 3 tane çıtçıtlı badi annemlerde yarınıbeklıyo bi bellli olsunda havlusu altaçması felan baslayacam artık inşallah almaya opuyorumnanaktan
hosgeldin kız kenyaa a.s.
ben yırrtım anacım iğneden,hamile oldumu bilmeden ben vururdumdu oda sayılıyomuş :teytey:
kııııızzz bu canliz varyyyaaaa senin battaniyeyi istiyooooooo :roflol::roflol:
ben de 4 aldıımm 1 kiloya yakını bebiş 1 kiloya yakını da su heralde geriye 2 kilo kaldı aldıımız bize kar kalan diye düşünüyorum :lepi:
ya ne ispitçi karularsınız yaaaa şaka ettim ben yaaaa ispiyoncularrrrrrrrrrrr siziii :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy çıkmadan önce biraz senle uğraşam didimm şirineemmmm turkbayragi
ay sen burda olsan o gül yüzünü görmee bilem gelirdim nan kuaföree
senin işler ondan ii annadım ben senii :sm_cool:
hosgeldin kız kenyaa a.s.
ben yırrtım anacım iğneden,hamile oldumu bilmeden ben vururdumdu oda sayılıyomuş :teytey:
kııııızzz bu canliz varyyyaaaa senin battaniyeyi istiyooooooo :roflol::roflol:
ben de 4 aldıımm 1 kiloya yakını bebiş 1 kiloya yakını da su heralde geriye 2 kilo kaldı aldıımız bize kar kalan diye düşünüyorum :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: olsun ispitçisin tam mıallan bildiğini kuldanmı saklıcaz nan :roflol::roflol:
ben kaçtııımm hade ii aaşamlaarr
bi yandan yemek yapıyom anacıım alkisalkisalkis
yarın denize gidecem yarının yemeğinide ayrıca başladım yapmayaa naniknaniknaniknaniknaniknanik
sen öle san 600 gr bebek 600 gr su geri kalanı senin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben kaçtııımm hade ii aaşamlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?