2009 Kasm Anneleri

evet canım toplamda 4 kilo aldım oda su son iki aydır.
sen zaten cok zayıfmıssıın canım ben 58le basladım suan 62 oldum cok almamıssın yani
ayy inş. bi hemoroid yuzunden sezeryan olmak zorunda kalmam ödüm kopuyo yaa

ben de 4 aldıımm 1 kiloya yakını bebiş 1 kiloya yakını da su heralde geriye 2 kilo kaldı aldıımız bize kar kalan diye düşünüyorum :lepi:

hosgeldin kız kenyaa a.s.
ben yırrtım anacım iğneden,hamile oldumu bilmeden ben vururdumdu oda sayılıyomuş :teytey:
kııııızzz bu canliz varyyyaaaa senin battaniyeyi istiyooooooo :roflol::roflol:

hayır bee sende naptın nan abartma klava: :mymeka:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy çıkmadan önce biraz senle uğraşam didimm şirineemmmm turkbayragi
ay sen burda olsan o gül yüzünü görmee bilem gelirdim nan kuaföree
senin işler ondan ii annadım ben senii :sm_cool:

benimde annem sağolsun her dısarı cıkısımızda onuda alalım bunuda alalım derken baya bişiler aldık ama eksikleri o kaa cokki
cok abartmadan bi liste yaptım ama doguma kadar biterse almak iyidir :roflol:

ben yırrtım anacım iğneden,hamile oldumu bilmeden ben vururdumdu oda sayılıyomuş :teytey:

ya ne ispitçi karularsınız yaaaa şaka ettim ben yaaaa ispiyoncularrrrrrrrrrrr siziii :kedi:

bi yandan yemek yapıyom anacıım alkisalkisalkis
yarın denize gidecem yarının yemeğinide ayrıca başladım yapmayaa naniknaniknaniknaniknaniknanik

hee nan nirden bildin müsterılerde senin güler yüzün samimiyetin için yine gelinür diyolar bazılarıda burda cok rahatız kendı dükkanımız gını başka biryere gidemiyok diyolar bagısıklık yapıyom ben delikafadulden

hosbuldum canımmm
ohh ne rahatsın gerci benimde ignem acımadı yaa
evet gördüm bacım opuyorumnanaktan

ben de 4 aldıımm 1 kiloya yakını bebiş 1 kiloya yakını da su heralde geriye 2 kilo kaldı aldıımız bize kar kalan diye düşünüyorum :lepi:

sen öle san 600 gr bebek 600 gr su geri kalanı senin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bi yandan yemek yapıyom anacıım alkisalkisalkis
yarın denize gidecem yarının yemeğinide ayrıca başladım yapmayaa naniknaniknaniknaniknaniknanik

ulen ne güzel haa bi ben giremedim bu sene suya yaa
her sene suda kala kala arap bacı olurdum bu sene tırnagımı bile sokamadım yaa
:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…