2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol:
ulen ne güzel haa bi ben giremedim bu sene suya yaa
her sene suda kala kala arap bacı olurdum bu sene tırnagımı bile sokamadım yaa
:a015:

sankim cok beyaz ya bide arapbacı oluomuşşş:roflol::roflol:

kızım regl de olcak ya bişi kalmaz emcekde bbek tığ gibin oluruk :teytey: :teytey: :teytey:

valla senden tığ olursa bizim ölmemis lazım sen asla tığğ olamasssııınn:umursamaz::roflol:

kanyacım bende dün gittim tavıııkkkk gibi yandım nan bide gözel piknik yaptım değmeyin keyfime bide suya battım ıki o tarafa iki bu tarafa yüzdüm geldim ohhhhhhhh vallakesle hergün gitsek ama işten gidemiyom ki

ben de 4 aldıımm 1 kiloya yakını bebiş 1 kiloya yakını da su heralde geriye 2 kilo kaldı aldıımız bize kar kalan diye düşünüyorum :lepi:

biyerden yürüttüm de sizin de bilginiz olsun canlarım
ben de toplamda 6 kilo almışım şuansenağlamasenağlamasenağlama
Hamilelik süresince aldığımız kiloaların dağılımı
Bebek 3500 gr
Plasenta 700 gr
Amniyon sıvısı 800 gr
Uterus(rahim) 900 gr
Meme dokusu 400 gr
Kan hacmindeki artış 1250 gr
Dokulardaki su artışı 1250 gr
Annedeki yağ hacmi artışı 3200 gr
Toplam=12 kg

Aldığınız bu kiloların yaklaşık 6 kilosunu bebeğinizin doğumuyla birlikte kaybedeceksiniz. Tutulan suyun da önemli bir kısmının kaybedilmesi ile doğumunuz takip eden ilk hafta sonunda aldığınız kilolarınızın 8 kiloya yakınını verdiğinizi fark edebilirsiniz.
Hamileliğiniz sırasında ne kadar çok kilo almışsanız o kadar kolay ve hızlı verebilirsiniz. Bu nedenle eğer hamileliğiniz süresince aşırı kilo aldığınızı düşünüyorsanız paniğe kapılmayın. Ancak bu durum sizi geriye kalan kiloları da kendiliğinizden vereceğiniz hisiine kaptırmasın. Kalan kiloları egzersiz ve diyet ile verebilirsiniz. Ancak bunun için aceleci davranmayın. Zira emzirme dönemi diyet yapmak için uygun bir dönem değildir

:roflol::roflol:

sankim cok beyaz ya bide arapbacı oluomuşşş:roflol::roflol:

valla senden tığ olursa bizim ölmemis lazım sen asla tığğ olamasssııınn:umursamaz::roflol:

haklısın bacım ne diim ama bu sene görenler bi değişik bakıp sende bi tuhaflık var diyolar böle bi rengin acılmıs gibi diyolar :roflol::roflol::roflol:

ben calıscam ya belkı cabuk verırım evde olsam bıraz zor da bakalım insallah birde 36 bedene düsermısın hayatımda olmadığım bedene :roflol: :roflol:

bak bacım karazeytinin yolladıgına rahatlıkla sisebiliriz o zaman hihoyyythihoyyythihoyyyt

haklısın bacım ne diim ama bu sene görenler bi değişik bakıp sende bi tuhaflık var diyolar böle bi rengin acılmıs gibi diyolar :roflol::roflol::roflol:

sen aldırma onlaraaa :umursamaz:

ben calıscam ya belkı cabuk verırım evde olsam bıraz zor da bakalım insallah birde 36 bedene düsermısın hayatımda olmadığım bedene :roflol: :roflol:

sen 42 bedene düş dile benden ne dilersen :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben mikrop kapcam korkusuna gidemiyorum yaa iki tane havuz var ikiside tehlikeli
ben ikisindede yüzme hocalıgı yaptım ne kadar temizlediklerini biliyorum ve suya girmeyi gözüm yemiyo kesin mikropludur o su yaa

bak bacım karazeytinin yolladıgına rahatlıkla sisebiliriz o zaman hihoyyythihoyyythihoyyyt
ben zaten şişigim nan :lepi:
sen aldırma onlaraaa :umursamaz:

sen 42 bedene düş dile benden ne dilersen :roflol::roflol::roflol::roflol:

:mymeka: ne nan 50 bedenmıyık kı bız naptın yavaş gelllll :roflol: :roflol: :roflol: o kadar şişkomu duruyom nan senağlama senağlama

ben mikrop kapcam korkusuna gidemiyorum yaa iki tane havuz var ikiside tehlikeli
ben ikisindede yüzme hocalıgı yaptım ne kadar temizlediklerini biliyorum ve suya girmeyi gözüm yemiyo kesin mikropludur o su yaa

evde legene su koy içine otur nan olmamı hevesin gider delikafadulden :roflol:

ben zaten şişigim nan :lepi:

:mymeka: ne nan 50 bedenmıyık kı bız naptın yavaş gelllll :roflol: :roflol: :roflol: o kadar şişkomu duruyom nan senağlama senağlama

he tamam hadi 40 a düş opuyorumnanaktan cok zayıfık yakısmass sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:umursamaz:

aldırmıyom canım benim her halim güzel -tatlicadiarzu-

:lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…