kızım regl de olcak ya bişi kalmaz emcekde bbek tığ gibin oluruk :teytey: :teytey: :teytey:
ulen ne güzel haa bi ben giremedim bu sene suya yaa
her sene suda kala kala arap bacı olurdum bu sene tırnagımı bile sokamadım yaa
:a015:
kızım regl de olcak ya bişi kalmaz emcekde bbek tığ gibin oluruk :teytey: :teytey: :teytey:
ben de 4 aldıımm 1 kiloya yakını bebiş 1 kiloya yakını da su heralde geriye 2 kilo kaldı aldıımız bize kar kalan diye düşünüyorum :lepi:
inş. öle olur yaa emzirirken cok acıkıyomus insan nasıl tutcaz bogazımızı
:roflol::roflol:
sankim cok beyaz ya bide arapbacı oluomuşşş:roflol::roflol:
valla senden tığ olursa bizim ölmemis lazım sen asla tığğ olamasssııınn:umursamaz::roflol:
:roflol::roflol:
sankim cok beyaz ya bide arapbacı oluomuşşş:roflol::roflol:
valla senden tığ olursa bizim ölmemis lazım sen asla tığğ olamasssııınn:umursamaz::roflol:
ben calıscam ya belkı cabuk verırım evde olsam bıraz zor da bakalım insallah birde 36 bedene düsermısın hayatımda olmadığım bedene :roflol: :roflol:
haklısın bacım ne diim ama bu sene görenler bi değişik bakıp sende bi tuhaflık var diyolar böle bi rengin acılmıs gibi diyolar :roflol::roflol::roflol:
ben calıscam ya belkı cabuk verırım evde olsam bıraz zor da bakalım insallah birde 36 bedene düsermısın hayatımda olmadığım bedene :roflol: :roflol:
kanyacım bende dün gittim tavıııkkkk gibi yandım nan bide gözel piknik yaptım değmeyin keyfime bide suya battım ıki o tarafa iki bu tarafa yüzdüm geldim ohhhhhhhh vallakesle hergün gitsek ama işten gidemiyom ki
ben zaten şişigim nan :lepi:bak bacım karazeytinin yolladıgına rahatlıkla sisebiliriz o zaman hihoyyythihoyyythihoyyyt
sen aldırma onlaraaa :umursamaz:
sen 42 bedene düş dile benden ne dilersen :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen aldırma onlaraaa :umursamaz:
sen 42 bedene düş dile benden ne dilersen :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben zaten şişigim nan :lepi:
ben mikrop kapcam korkusuna gidemiyorum yaa iki tane havuz var ikiside tehlikeli
ben ikisindede yüzme hocalıgı yaptım ne kadar temizlediklerini biliyorum ve suya girmeyi gözüm yemiyo kesin mikropludur o su yaa
ben zaten şişigim nan :lepi:
:mymeka: ne nan 50 bedenmıyık kı bız naptın yavaş gelllll :roflol: :roflol: :roflol: o kadar şişkomu duruyom nan senağlama senağlama
aldırmıyom canım benim her halim güzel -tatlicadiarzu-
o kaaa deilsin yaaa
evde legene su koy içine otur nan olmamı hevesin gider delikafadulden :roflol:
baksana öle demıyo garunun biri ama nerdeysekıyafet bulaman sen çuval giy diycekklava:
taaam nan ben neden düşünemedim bunu delikafadulden:roflol::roflol:
hatta içine tuzda at mikrop neyim kalmasss :dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?