ayyy diyememmm senağlamasenağlama valla diyemem senağlamasenağlama
söle laa çekinmee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni de kaydetsene nan kaydirigubbakcemile5
allahh razı olsuunnnn
olurum nan biz burda kazıklanıyooz
işim vardı nette girmişken takılayım dedimm
bana da aal o kadifelerden gııı valla daha ucuza gelir kargo bilem olsaa
özelden tel no nu yolla bende seni çaldirim gidince ararım oki yerimseniben
valla ben de saa güvendimm nan 10lu hastane çıkışını 40a almış ben 15liği 70e alırsam kazıklanmış olmam diyerekten meğer kazıklanan adama güvenmişim kafamçokkarıştı
söle laa çekinmee![]()
valla ben de saa güvendimm nan 10lu hastane çıkışını 40a almış ben 15liği 70e alırsam kazıklanmış olmam diyerekten meğer kazıklanan adama güvenmişim kafamçokkarıştı
eee beniim zevkime nası güveniyonuz nan ya moktan şeyler alırsam nolcak halinizzz delikafadulden
cerin senin beklenen doğum hangi tarih anacım
sana didim yaa nan :1ninca::1ninca: çaktırmaa
kızz ne bilem valla baksana,sen bi parcadan kazıklandın ben nerdese bütün kıyafetlerden :roflol::roflol:
haline sükret dostuummm :roflol:
ay nereye gidem gıı eve giderim hastanedeyim hala girmem dahada mcxx
eee beniim zevkime nası güveniyonuz nan ya moktan şeyler alırsam nolcak halinizzz delikafadulden
bi de bana tavsiye ediyo izmirde ucuz mağaza var annenle buluşalım da alalım deyüü :roflol: :roflol:
sana didim yaa nan :1ninca::1ninca: çaktırmaa
kızz ne bilem valla baksana,sen bi parcadan kazıklandın ben nerdese bütün kıyafetlerden :roflol::roflol:
haline sükret dostuummm :roflol:
yolluyom nan ama kıyamam gııı taşıyamazsııınnn kafamçokkarıştı
kıız kıyafet değill ama diğer şeyler çok ucuz orda delüü :mymeka:
o kadarda kafamız çalışıyo nan :kedi:
hee kokmuşmu kızz evin içi yavv
anam bebiş şeyleri ne kadar çirkin olabülürküülmaz:
tatlış ben sizin noları alam kaydedem orayada hayırlısıynan bi aksilik olmazsa bi gidem bakam ürünler nasıl bişe eli yüzü düzgün mü alıncak gibi modeller ii mi
yani öyle battaniyler hastane çıkışları taşıyamam da böle takımların canı ne ki çok ağırlık yapcanı zannetmiyom elimden geleni yaparım oki haberleşirissss yerimseniben