• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

beni de kaydetsene nan kaydirigubbakcemile5

allahh razı olsuunnnn

olurum nan biz burda kazıklanıyooz

işim vardı nette girmişken takılayım dedimm

bana da aal o kadifelerden gııı valla daha ucuza gelir kargo bilem olsaa

özelden tel no nu yolla bende seni çaldirim gidince ararım oki yerimseniben

ayyy diyememmm senağlamasenağlama valla diyemem senağlamasenağlama

valla ben de saa güvendimm nan 10lu hastane çıkışını 40a almış ben 15liği 70e alırsam kazıklanmış olmam diyerekten meğer kazıklanan adama güvenmişim kafamçokkarıştı

söle laa çekinmee kaydirigubbakcemile4

sana didim yaa nan :1ninca::1ninca: çaktırmaa

valla ben de saa güvendimm nan 10lu hastane çıkışını 40a almış ben 15liği 70e alırsam kazıklanmış olmam diyerekten meğer kazıklanan adama güvenmişim kafamçokkarıştı

kızz ne bilem valla baksana,sen bi parcadan kazıklandın ben nerdese bütün kıyafetlerden :roflol::roflol:
haline sükret dostuummm :roflol:

kızz ne bilem valla baksana,sen bi parcadan kazıklandın ben nerdese bütün kıyafetlerden :roflol::roflol:

bi de bana tavsiye ediyo izmirde ucuz mağaza var annenle buluşalım da alalım deyüü :roflol: :roflol:

yok nan bence ben o hastane çıkışından kazıklanmadım :1closedeyes:
baane iştee kazıklanmadıımmm :kendi kendini kandıran smiley:

yolluyom nan ama kıyamam gııı taşıyamazsııınnn kafamçokkarıştı

tatlış ben sizin noları alam kaydedem orayada hayırlısıynan bi aksilik olmazsa bi gidem bakam ürünler nasıl bişe eli yüzü düzgün mü alıncak gibi modeller ii mi
yani öyle battaniyler hastane çıkışları taşıyamam da böle takımların canı ne ki çok ağırlık yapcanı zannetmiyom elimden geleni yaparım oki haberleşirissss yerimseniben

kıız kıyafet değill ama diğer şeyler çok ucuz orda delüü :mymeka:
o kadarda kafamız çalışıyo nan :kedi:

hee dooru chicco ucuzdu orda gerçekteen
kız hiç de kazıklanmamışım işteee tomuycuğun 10 parça şeysi 70 nan hepsiburada da

hee kokmuşmu kızz evin içi yavv

anam bebiş şeyleri ne kadar çirkin olabülürküü :olmaz:

ona güveniyon demmiii sen de az deelsin haaa :jeyyar:
yoh nan zevkli karuyumdur

ama şöyleki renklerden kırmızıya zaafım var
yumuşak ürün gördümm mü dayanamam ki bu yüzden kadife tulum deyü tutturuyom
e bide inek hastalığım var komik inek figürlü eşyaları çok severun yani inekli bişi görürsem kesin onu alırım hazırlıklı olun :roflol:
bizim herif sana bi tane inek alcam rahatlarsın belki dio o kaa yane delikafadulden
evin girişindeki paspasta koca bi öküz var kışlık peluş terliklerim inek bide inek yastığım var adı da çili kız :roflol:

tatlış ben sizin noları alam kaydedem orayada hayırlısıynan bi aksilik olmazsa bi gidem bakam ürünler nasıl bişe eli yüzü düzgün mü alıncak gibi modeller ii mi
yani öyle battaniyler hastane çıkışları taşıyamam da böle takımların canı ne ki çok ağırlık yapcanı zannetmiyom elimden geleni yaparım oki haberleşirissss yerimseniben

sağol bacum zaten hastane çıkışım var dünyaya bedel :roflol: :roflol:
ben kadife tulum istiyom hepsiburadada var 20 diyo gııı ama çok şekeeerrr

Back
X