nan 3500 değil 1000 tl bile vermem ben basın yayın okudum
fotoculuk derside aldım çağırırım üniden bi arkadaşı daha iyi :roflol:
nan delirmişmi bu fotocular bakalım iki kadın var ne dicekler fiyata
evet canım
he ya ucuz geldi banada.ama bura küçük şehir
Hee biz 2 sene önce başlattık cnmm, okadar iyi olduki anlatamam yaa 5 kuruş çıkmıyo cebimizden valla zemuszemuszemuszemus
hayırlısı cnm inşallah allah hepimizi o yolda bekletmesin :Saruboceq::Saruboceq:
ayy benimkide diyo ama istemem ben yaaa, o halimide görmesin artık bi zahmett :bbo::bbo:
belkim epidural sezeryan olursa isterim elimi tutsun diyee kaydirigubbakcemile3 ama normal olursa asla giremeezzlmaz: lmaz:
neyse kızlar ben cıkıyorum kocisimle ilgilenmeliyim uzun zamandır ilgilenemedim adamlan hadi optm byby
neyse kızlar ben cıkıyorum kocisimle ilgilenmeliyim uzun zamandır ilgilenemedim adamlan hadi optm byby
valla benimkinin tamamen kendi terchi bende hayır demedim hayatta kac kere böle bi mucizeye sahit olabilirimki bu fırsatı kacırmıycam dedi bende tamam dedim beraber yaptık beraber cıkarcasss hahahah:roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi kızlar iyigeceler.ben yarın şeker yüklemesi için erken kalkcam.dikkat edin kendinize
hadi iyi haberlerle gel cnmm
:Saruboceq:
hadi kızlar iyigeceler.ben yarın şeker yüklemesi için erken kalkcam.dikkat edin kendinize
kızlaaar bende yatıyorum artıkınn opuyorumnanaktan
hepinize iyi geceleeerr opuyorumnanaktan
kızlaaaaaaar psikologlar doğum anında kocişlerin yanımızda olmasını uygun görmüyolar.adamlar soğuyomuş gördükten sonra aklınızda bulunsun
kızlaaaaaaar psikologlar doğum anında kocişlerin yanımızda olmasını uygun görmüyolar.adamlar soğuyomuş gördükten sonra aklınızda bulunsun
evet bunu çok iyi biliyorum cnmcımm.bende zaten o yüzden diyorumlmaz: lmaz: lmaz:
arkadasımın başına geldi boşandılar biliyomusun mafoldumben
o psikologlar halt etmiş benim koçişim benden soğumassssssssssssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
o psikologlar halt etmiş benim koçişim benden soğumassssssssssssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
size de iyi geceler a.s.kızlaaar bende yatıyorum artıkınn opuyorumnanaktan
hepinize iyi geceleeerr opuyorumnanaktan
heee soğumaz soğumazz kaydirigubbakcemile3 sen al yanına canım kocanıı ben istememlmaz:
aaaaaaaaaaaa çok kötü yaaaaaa.
ben tedbir alın diye dedim yoksam al kocişi doğur bacım ne diyem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?